TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Iepazīšanās,jautājumi,noteikum » Iepazīšanās ar dalībniekiem

Iepazīšanās ar dalībniekiem

Сообщений 201 страница 220 из 441

201

Atceros, kā skatījos „Čigāna mīlu” vakarā un atkārtojumu no rīta(tolaik mācījos 2. maiņā). :D Dievināju Marianu un Maurisio.  :heart:
„Rebeku” arī skatījos, bet tas bija jau pavisam savādāk. Kaut kā nepatika man sižets un Marianas tēlojums arī. Nenoticēju Rebekas un Alamo varoņa mīlestībai.  :nezinu: Reizēm gribējās, lai Rebeka beidzot novērtē Martinu un paliek ar viņu. Bet Martinam labāk piestāvēja attiecības ar Princesi. Žēl bija Hisellas, kura zaudēja gan draudzeni, gan mīļoto. Vēl ļoti nepatika balsošana par labākām beigām. Ja ar Martinu un Eduardo Rebekai vēl bija kaut kādas attiecības, tad Serhio tur tikai jaucās pa vidu.
Tagad ļoti gribu noskatīties jauno seriālu „Tormenta en el paraiso ”, kur Mariana tēlo ļaundari. :)

0

202

Sveika, ReBeCa :) prieks, ka esi šeit :) čigāna mīla ir viens no maniem mīļākajiem seriāliem, kurā man ļoti patika Mariana Seoane ;) un Mario Simarro arī ir viens no maniem mīļākajiem  aktieriem :)

0

203

Sveika, ReBeCa! :bye:
Prieks tevi šeit redzēt! ;) ^_^ Man arī Mariana patika telenovelē Rebeca, bet tomēr man labāk patika Princese! :) :heart:
Welcome! ;)

0

204

he he  :)  prieks, ka jums viņa arī patīk!  :rose:  ;)

0

205

Laipni lūgta forumā, ReBeCa! Mēs esam priecīgi par katru jaunu aktīvu dalībnieku! Cerams, ka tev te patiks un forums kļūs par tavām virtuālajām mājām tā, kā tas ir ar mani un vēl ar citiem šeit... :kiss:

0

206

:)

0

207

Sveika ReBeCa man marianna patika čigāna mīlā!!manuprāt tā bija viņas labākā loma!!

0

208

Sveika, Rebeka! :) Es pateicoties tlenovelei "Rebeca" atsāku skatīties TV3. :) (man tajā laikā bija mūzikas skola, tāpēc laika vispār nekam nebija, tā kā Rebekas laikā bija mūz. skolā, man katru sēriju māsa ierakstīja, bet es, atnākot mājās un vakariņojot to skatījos. :D Vispār taja laikā tā bija viena no manam visvismīļākam telenovelēm, bet vēlāk radīju Rubi. :) :heart: (par kuru es laikam nezinātu, ja ne šī telenovele :D)

GaBy написал(а):

Man arī Mariana patika telenovelē Rebeca, bet tomēr man labāk patika Princese!

Rebeku sāku skatīties no tās sērijās, kad Rebeka un Martins jāja ar zirgu - šī sērija man ļoti stipri iespežās atmiņā. :D Dievinu gan Rebeku (gribēju, lai viņa būtu ar Eduardo ;)), gan Princesi (skaists pāris kopā ar Martinu :) :heart:)

0

209

Mani sauc Laura. Man ir 13 gadi. Es dzīvoju Rēzeknes rajonā un mācos Nautrēnu vidusskolā. Man patīk telenoveles. Man ir sava draugiem.lv domubiedru grupa par telenovelēm, kurā ir vismaz trīs cilvēki no šī foruma. Man patīk arī spāņu valoda, ko pašlaik mācos. LNT čatā es biju Viktorija the best. Manas mīļākās aktrises ir Norkys Batista un Gaby Espino, bet mīļākais aktieris ir Fernado Kolunga.

0

210

esi sveicināta foruma norkys.. :D

0

211

Sveika, Norkys! ;)

Prieks, ka pievienojies.. :)

0

212

Man pašai liels prieks!    :)

0

213

chau Norkys! ;) :bye:

0

214

prieks tevi te redzēt!!!!
  :D  :D  :D

0

215

Sāku saprast, ka te tiešām ir jauka uzņemšana!  :heart:

0

216

Laipni lūgta forumā Norkys!!!!!!!!!

Norkys написал(а):

bet mīļākais aktieris ir Fernado Kolunga.

Kā jau var saprast pēc mana paraxta mans mīļākais aktieris arī ir FernandoCcolunga( par to tev noteikti plus punkts no manis) un pat ļoti ilgi jau vnk dievinu vinju (ak labi es par viņu varu izplūst pārāk ilgās runās)!!!!!!!!Forši ka ir līdzīgi domājoši cilvēcinji!!!!!

Un man arī ļoti, ļoti patīk Gabija Espino!!!!!!!!

Отредактировано mmaarriiaa (08.12.2007 20:40)

0

217

ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ.... albalonga ir stāvā sajūsmā tieši par to daļu, ka tev Gaby Espino patīk... :dance:  Norkys, laipni lūgta forumā - mums prieks par katru jaunu draugu!!! :friends:  :kiss:

0

218

alablongai prieks ka vēl kādam patīk tik ļoti grejas antaomija un un mna sanshain

0

219

Paldies! Beidzot atradu cilvēkus ar kuriem man ir līdzīgas intereses! Jo visi vien saka, ka esmu kā vecmāmiņa, kas skatās ziepenes.

0

220

Sveika!! prieks iepazīties, Norkys :)

Norkys написал(а):

Manas mīļākās aktrises ir Norkys Batista un Gaby Espino, bet mīļākais aktieris ir Fernado Kolunga.

Gaby Espino man arī patīk :) un Kolunga - tas ir kas īpašs  :heart:  prieks, ka ir vēl viens cilvēciņš ar līdzīgām interesēm :)

albalonga написал(а):

albalonga ir stāvā sajūsmā tieši par to daļu, ka tev Gaby Espino patīk...

tas gan bij negaidīti  :lol:

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Iepazīšanās,jautājumi,noteikum » Iepazīšanās ar dalībniekiem