TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Iepazīšanās,jautājumi,noteikum » Iepazīšanās ar dalībniekiem

Iepazīšanās ar dalībniekiem

Сообщений 221 страница 240 из 441

221

Norkys написал(а):

Paldies! Beidzot atradu cilvēkus ar kuriem man ir līdzīgas intereses! Jo visi vien saka, ka esmu kā vecmāmiņa, kas skatās ziepenes.

Tad vnk esi runājusi ar neīstajiem cilvēkiem!!!!Piemēram mūsu klasē lielākā daļa ja ne gandrīz visi ziepenes skatās, bet to skaļi neapspriež, bet saka, ka skatās!!El cuerpo del deseo skatījās gandrīz visi klases džeki!!Tas nenozīmē, ka mūsu klasē mācās vecmāmiņas un vectētiņi!!Tie ir vnk interesanti seriāli, kurus skatās cilvēki!!!Un tie, kas tevi sauc par vecmāmiņu arī noteikti, ka skatās!!!

aNgeL написал(а):

un Kolunga - tas ir kas īpašs  :heart:

Ak Kolunga!!!!!!!!! :heart: :heart: :heart: :heart:

0

222

mmaarriiaa написал(а):

mūsu klasē lielākā daļa ja ne gandrīz visi ziepenes skatās, bet to skaļi neapspriež, bet saka, ka skatās!!El cuerpo del deseo skatījās gandrīz visi klases džeki!!

jā, tas ir apbrīnojami, ka tā ir :) bet forši :)

0

223

Es pazīstu tikai vienu džeku, kas skatījās Dumpīgo eņģeli un El cuerpo del deseo. Viņš gan bieži uzvedas kā meitene...  :D

0

224

:rofl:

0

225

Sveika, Norkys! :)

Norkys написал(а):

Beidzot atradu cilvēkus ar kuriem man ir līdzīgas intereses!

Tas tiešām ir super. ;)

mmaarriiaa написал(а):

Piemēram mūsu klasē lielākā daļa ja ne gandrīz visi ziepenes skatās

Forši. :D Manējā drīzāk neviens neskatās, izņemot mani.

0

226

aNgeL написал(а):

jā, tas ir apbrīnojami, ka tā ir :) bet forši :)

Bet ja tā padomā tas jau nemaz nav nekas īpašs!!!Tie ir interesanti  seriāli un kurus skatās liela daļa cilvēku!!!!!!

0

227

Amuletu gan skatījās pilnīgi visa klase un tieši zēni visaktīvāk to apsprieda

0

228

Norkys написал(а):

amulets bij amulets!!!!!!!!

0

229

Norkys написал(а):

Super! Žēl, ka mana klase nav tāda. Bez manis Amuletu skatījās tikai daži.
Bet Amulets nebija ziepene. ;)

0

230

Ragana написал(а):

Manējā drīzāk neviens neskatās, izņemot mani

manā klasē tāpat.. tā nopietni tikai es.. vienīgais biju pārsteigta ka ļoti daudzi skatījās Neglīto pīlēnu un pat daži puiši varoņiem vārdus zināja.. un skolotājas ar dažas skatīās :D

Norkys написал(а):

oo. super.. pirmsākumos ļoti daudzi arī manu paziņu lokā skatījās Amuletu, bet nu.. tagad noteikti nav aktuāli..

Ragana написал(а):

Bez manis Amuletu skatījās tikai daži.

a man mēdza stundas laikā pateikt kāds uz visu klasi - Amulets sākās. Diānai prom jāiet :D

0

231

mmaarriiaa написал(а):

amulets bij amulets!!!!!!!!

Tam es piekrītu!!!

aNgeL написал(а):

oo. super.. pirmsākumos ļoti daudzi arī manu paziņu lokā skatījās Amuletu, bet nu.. tagad noteikti nav aktuāli..

Manā klasē gan visi tā kārtīgi sāka skatītes Amuletu no 6.sezonas!

0

232

aNgeL написал(а):

a man mēdza stundas laikā pateikt kāds uz visu klasi - Amulets sākās. Diānai prom jāiet

He, nu ko līdzīgu arī manējie teica. ;) Bet parasti jau par raganu saukāja un "attēloja"  spējas. :D 
Tas laikam nozīmē, ka tomēr kaut ko viņi ir redzējuši. :)

0

233

Ragana написал(а):

Bet parasti jau par raganu saukāja

Mani ar tā mēdza saukt.. un bieži kautko man pasaka sakarā ar burvestībām, ka noburšu un tml.. vispār 10.kl kad mums bij 1. septembris un iepazīšanās ar jauno klasi, tad bij jāstāsta par sevi.. es šo to pastāstīju, bet neteicu, ka patīk magija un tml.. un skolotāja gan to piebilda - ka man patīk raganiskas padarīšanas.. biju bikiņ pārsteigta, ka viņa to piebilda :D bet kā tā, tad ir arī skolotājas, kas zin manu mīlestību pret raganām. matemātikas skolotājai pat devu Amuleta grāmatas lasīt :D

0

234

aNgeL написал(а):

un bieži kautko man pasaka sakarā ar burvestībām, ka noburšu un tml..

Tas jau pats par sevi saprotams. :D

aNgeL написал(а):

matemātikas skolotājai pat devu Amuleta grāmatas lasīt

:O Tu nu gan dod! :D Es neko tik ekstremālu nemēģināju. Un musējie skolotāji diez vai lasītu.

0

235

Ragana написал(а):

Es neko tik ekstremālu nemēģināju

nju man šī ir baigi forša skolotāja.. cilvēks, kurš māk uzlabot noskaņojumu un vispār baigi , baigi forša - es viņai mierīgi atzīt varu kautvai ka viņas kd noraxtīju un tml.. a viņa bij devusi man dažkārt labot kd.. un vispār palīdzēt.. tas bij foršs periods :)

0

236

Super, ka jums tik jaukas attiecības. :)

0

237

jāap.. man vispār daudz mīļu skolotāju un tik žēl ka palika pusgads.. galu galā tik daudz gadi kopā pavadīti..

0

238

Mani sauc Kamilla. Man ir 17 gadi. Es dzīvoju Rīgā. Man ļoooooti patīk telenoveles. Man ļooooooti patīk arī spāņu valoda. Mans mīļākais aktieris ir Ricardo Alamo, bet mīļākā aktrise ir Victoria Rufo. Mana mīļākā telenovele ir Gitanas. No aktieriem nepatīk Marlene Favela un Cesar Evora. Man visvairāk nepatika telenovele Amar otra vez.

0

239

Sveicināta forumā, Pavii!

:)

0

240

mīļi sveicieni.  :D:D:D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Iepazīšanās,jautājumi,noteikum » Iepazīšanās ar dalībniekiem