TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Iepazīšanās,jautājumi,noteikum » Iepazīšanās ar dalībniekiem

Iepazīšanās ar dalībniekiem

Сообщений 321 страница 340 из 441

321

Sveiki, Olga, laipni lūdzam bariņā ;)

0

322

Milzigs paldies visiem:))
Jums ir loti jauks forums!

0

323

Welcome to our world, Olga! :flag:

0

324

Es ar pievienojos sveicieniem un vēlmei, la itu nepazūdi!! Esi aktīva, runājies ar mums. ^^ Sen te nav bijis jaunu aktīvu personu ^^

0

325

Centisos but aktiva un regulari rakstit:))
Tacu man dazreiz pazud internets...par to ir jasaka milzigs paldies manam 'lieliskajam' provajderam:))

0

326

*Heaven* написал(а):

par to ir jasaka milzigs paldies manam 'lieliskajam' provajderam:))

vot šito es zinu - man periodiski arī tā, bet ko padarīsi, ka man kreisais nets - lēts un ātrs, bet reizem viņi tur mugļī.

0

327

Čaw visiem ;) Vispār jau esmu bijusi šajā forumā, bet pārreģistrējos, jo nekādi nevarēju atcerēties ar kādu e-pastu un paroli es šeit piereģistrējos :D:D Iepriekšējais niks- Linda_LV. Tagadējais daudz neatšķiras :D:D

0

328

Sveika, Linda_LV2! ^^

0

329

Sveiciens vēlreiz ;)
priex, ka esi atpakaļ

0

330

Lindaškaaaaaaaa http://i48.photobucket.com/albums/f215/albalonga/Forums/53ec18a9c54471a7938a38d615c86861.gif

:D

re-bienvenida

0

331

;) Sveiki, visiem!!! Ļoti priecājos, ka šeit piereģistrējos! Izskatās, ka šeit ir ļoti forši!
Mani jau vairākus gadus patīk un aizrauj telenoveles! Un man pat ir tāds savāds hobijs (vismaz citi tā uzskata!) -Es krāju telenoveļu aprakstiņus, un man tas patīk!  :)

+1

332

Sveika, Miranda, un laipni lūgta forumā. Mēs priecājamies par ikvienu jaunu dalībnieku, sevišķi, ja viņs ir aktīvs un sarunājas ar mums. http://i48.photobucket.com/albums/f215/albalonga/Forums/36_1_67.gif

0

333

:) Centīšos būt aktīva dalībniece!

0

334

Miranda написал(а):

Un man pat ir tāds savāds hobijs (vismaz citi tā uzskata!) -Es krāju telenoveļu aprakstiņus, un man tas patīk!

nav jau nemaz tik savāds :D ir ok :D
Laipni lūgta :) :) :)

0

335

Sveika, Miranda! :flag:
Laipni lūgta mūsu bariņā! :rolleyes:

0

336

Mīļš paldies!  :flag:  :)

0

337

bienvenida, Mirandita!!!

0

338

sveiki! ir fantastiski zināt, ka ir tāds telenoveļu forums latviešu valodā. man ir tiešām liels prieks te būt! :)))
ceru, ka labi sapratīsimies un kļūsim par labiem draugiem/ draudzenēm (vairāk :) ), jo mūs taču vieno kkas tik ideāls - ziepenīties, hehe

esmu no rīgas. man teju paliks 20, mācos žurnālistos.

šī tipa māksla (telenoveles) man patīk jau sen. pati pirmā, ko vnk dievināju, bija marijas stāsts. tagad pārsvarā mans atslēgas vārds vei, pareizāk sakot, vārdi ( :D) ir kristians meiers. vnk mīlu šo aktierīti, hehe
tāpat šausmīgi mīlu spāņu valodu un visu, kas saistīts ar spānisko un latino - meksika, peru, kolumbija. iespējams, skaistākās vietas uz planētas...

es te palasījos par citiem dalībniekiem un bija tāds prieks - cilvēki ar līdzīgām interesēm. tik tiešām ceru, ka labi sapratīsimies (es jau te atkārtojos), bet tas nudien ir kkas fenomenāls. beidzot varēšu izteikt savu viedokli par ziepenēm un neviens neskatīsies uz mani ar lielām acīm (ar to domājot cilvēkus, kuri ziepenēm parasti met ĻOTI lielus līkumus, haha)

+1

339

Sveika, magone! ^^ :flag:
Laipni lūgta mūsu forumā! ^^ Mēs tikai ļoooti priecājamies par jauniem dalībniekiem! :) :jumping:
Esi aktīva un nekur nepazūdi, sarunājies ar mums.. ^^ :flirt:

magone написал(а):

ar to domājot cilvēkus, kuri ziepenēm parasti met ĻOTI lielus līkumus

Es to pašu padomāju, kad parādījos šajā forumā! ^^

magone написал(а):

kristians meiers

:love:

0

340

hihihi... Laipni lūgta forumā. Milzīgs prieks par vel vienu jaunu dalībnieku!!!!!

magone написал(а):

kristians meiers

O, es ar viņu dievinu.... :love:

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Iepazīšanās,jautājumi,noteikum » Iepazīšanās ar dalībniekiem