TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Iepazīšanās,jautājumi,noteikum » Iepazīšanās ar dalībniekiem

Iepazīšanās ar dalībniekiem

Сообщений 341 страница 360 из 441

341

Ou, laipni lūgta!! es ceru, ka tas nav tikai mans maldīgais iespaids, bet ka tu tie''sam būsi te aktīva!! ^^ Mēs vienmēr priecājamies par svaigām asinīm te :P

He, bet tava reakcija atgādina diezgan stipri manējo, kad es atklāju šo forumu. Tagad jau bez tā dzīvi iedomāties nespēju!!! :)

0

342

paldies!! šī uzņemšana man patīk!!! :)

0

343

turklāt ja šejieniešiem vēl patīk daiļslidošana un futbols, tad jau viss ir vnk feini.
man vēl patīk teniss - it sevišķi jau nadals (protams, ja neskaiti mūsu putnēnu gulbi :) )

0

344

magone написал(а):

man vēl patīk teniss - it sevišķi jau nadals (protams, ja neskaiti mūsu putnēnu gulbi  )

hihihi... mēs te vairāk Safina un Federera fani... haha... Nu futbols man ļoti patīk un daiļslidošana daudziem te patīk.

0

345

Aha, man piemēram - daiļslidošana!!!

albalonga написал(а):

hihihi... mēs te vairāk Safina un Federera fani...

nez kurš man pielipināja fanošanu par Safinu un reizē izraisīja l'dizi jušanu arī Federeram??? :P Bet nu mjā, Nadals man vnk nepatīk - pēc izskata un pēc visa. :D Bet gaumes jau atšķiras. Un vispār-  tenisa sarunām ir sava sadaļa forumā. :D

Un magone - sāc tik apgūt foruma plašumus, droši izsaki savu viedokli visās tēmās, kur vien tev atrodas ko pateikt, vnk - sarunājies ar mums!!! Ak jā, un vienkārši saviesīgām pļāpām iesaku spēli Izskaiti līdz miljonam. :P

0

346

o, čauziņš, magone :D

0

347

Sveika, Magone :) Dikti liels prieks ieraudzīt vēl vienu sajūsminātu dalībnieku!!! :)

magone написал(а):

ceru, ka labi sapratīsimies un kļūsim par labiem draugiem/ draudzenēm

vai tad kāds šaubās, ka būs savādāk? būs ok :)

magone написал(а):

mācos žurnālistos.

oho.. forši :) es ilgu laiku arī gribēju iet mācīties žurnālistiku, īsti nezinu kāpēc atmetu šo domu.. bet kā ir? Tev patīk?

Paloma написал(а):

Mēs vienmēr priecājamies par svaigām asinīm te

Paloma :O es Tev kopš šī brīža iešu apkārt ar līkumu! par laimi mūs šķir 200 km :)

0

348

aNgeL написал(а):

Paloma  es Tev kopš šī brīža iešu apkārt ar līkumu! par laimi mūs šķir 200 km

hihihihi *ļauni smiekliņi* Pēc dažām dienām pat metrs nešķirs. :P Sargies!  :yep:

0

349

aNgeL написал(а):

es ilgu laiku arī gribēju iet mācīties žurnālistiku, īsti nezinu kāpēc atmetu šo domu.. bet kā ir? Tev patīk?

žurnālistika jāstudē, ja to tieši vēlas... ja ir vēl kādas vēlmes, jāapdomā prioritātes, it sevišķi mācoties lv augstskolās. nesaku, ka ir slikti... man vnk nepatīk :D

0

350

magone написал(а):

žurnālistika jāstudē, ja to tieši vēlas... ja ir vēl kādas vēlmes, jāapdomā prioritātes, it sevišķi mācoties lv augstskolās. nesaku, ka ir slikti... man vnk nepatīk

Tu studē to, kas nepatīk? a ko Tu gribēji studēt?

0

351

aNgeL написал(а):

Tu studē to, kas nepatīk? a ko Tu gribēji studēt?

nav tā, ka man nepatīk žurnālistika... tikai sapratu, ka tas nav domāts man... mana mīlestība ir mūzikas menedžments (producēšana, menedžments, promo utt, kas saistās ar mūziku). ceru, ka sanāks izmācīties arī to :)

0

352

magone написал(а):

mana mīlestība ir mūzikas menedžments

o..jā, tas ir interesanti! viena no manām labākajām draudzenēm arī ļoti gribēja uz to iet, bet beigās aizgāja uz Kultūras menedžmentu, lai gan cer vēlāk darboties tieši mūzikas menedžmentā.
ceru, ka arī Tev izdosies to izmācīties :)

0

353

'Bdīen!  :jumping:
Mhmm. ar ko sākt? nu... te mani ievilka Paloma - mana mīļotā meitiņa ^^^^
man patīk.. nu.. kas man patīk? Amulets. kādreiz - dievināju. tagad - tikai patīk ^^ agrāk arī vairāk laika veltīju seriāliem, bet tagad nē,
jo vienkārši nespēju - visi meksikāņu ir tādi.. vienādi un turklāt - skolas laikā. <_< ja seriāli - šobrīd cītīgi skatos ūsaino aukli, lai gan krievu valodā
ne A ne B zinu :D mhmm. kas man vēl patīk? mūzikas sadaļa šeit. neesmu vēl kārtīgi izpētījusi, kas un kā, bet mūziku turu patiesā cieņā.  :music:
Nu jā. ko vēl? dzīvoju Jelgavā, mācos 8. klasē... :? esmu ķerta uz piparmētru tēju un piparmētru konfektēm šokolādē. un
apelsīnu sulu. arī tomātu  :love:
ak, jā. forumos esmu no 2006. gada, reālajā sauc mani Elīza, bet esmu iecienījusi savu 'pseidonīmu' Natija. ^^
mhm. labi. laikam pietiks.
Sveiki! ^^ 

0

354

čaaaaaaau, mammmmuuuuu!!!! ^^

Prieks tevi te redzēt! ^^ Tikai galvenais nepazūdi!! ^^ Izsakies visur kur vari un runājies ar mums! ^^

0

355

Sveika :) sveicināta forumā ;) ceru vēl uzzināsim vēl vairāk par Tevi, respektīvi, aktīvi te piedalīsies ;)

Melomania. написал(а):

šobrīd cītīgi skatos ūsaino aukli, lai gan krievu valodā

mm.. šis seriāls arī man dikti patīk :) :)  :love:

Melomania. написал(а):

Amulets. kādreiz - dievināju. tagad - tikai patīk

Dievināju un dievinu joprojām ( lai gan atkarībā , kuru sezonu, (bet kopā - jāa) Bet ir jauki, ka atradies vēl kāds, kuram patīk Amulets :)

Melomania. написал(а):

esmu ķerta uz piparmētru tēju un piparmētru konfektēm šokolādē. un
apelsīnu sulu. arī tomātu

ar mani tieši tāpat.. izņemot - tās konfektes neesmu ēdusi ;)
un mūzika -  :love:

0

356

ooo. prieks, ka jaunas sejas rodas.
un uzreiz saku - tavs niks, avatars un paraksts ar visu piebildi ir vienkārši fascinējošs.
noteikti kā tava personība.
:love:

0

357

Esi sveicināta forumā, Melomania. ;)

0

358

Melomania. написал(а):

mācos 8. klasē...

jē! neesmu vienīgā astotklasniece!!!! :)

0

359

Melomania. написал(а):

Sveiki!

Sveika! :)
O, interesanti. Malacis, Paloma, ka ievilki. :D

Melomania. написал(а):

nu.. kas man patīk? Amulets. kādreiz - dievināju. tagad - tikai patīk

Hihihiohihī :D Jauki. Ļoti jauki. :D

0

360

ak, cik jauki! man te sāk iepatikties. mazlietiņ noslinkoju pēdējās dienas, bet nu tas tā - aiz slinkuma. (giggle) piedodiet. ^^
labs i, laižu izpētīt forumu. un paldies par draudzīgo sagaidīšanu!  :flirt:

Отредактировано Melomania. (30.09.2008 17:06)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Iepazīšanās,jautājumi,noteikum » Iepazīšanās ar dalībniekiem