TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Iepazīšanās,jautājumi,noteikum » Iepazīšanās ar dalībniekiem

Iepazīšanās ar dalībniekiem

Сообщений 141 страница 160 из 441

141

Taaks, mani labakie bilzhuki ir apskataami sheit sheit:
http://foto.inbox.lv/cravey/European-fs … arsaw-2007
Istenibaa, Braiens ir baigi forshais, nemaz nav iedomiigs, un vini visi tur baigi laipnie biji, neatteica nevienai bildei vai autograafam :D Starp citu nakoshgad braucu uz Geeteborgu uz pasaules chempi 2008, ja kadam ir velme uzzinat ko tuvak, vai vel labak - piebiedroties, droshi sakiet un vaicaajiet ;)

0

142

Sveika, cravey! ;) Es arī priecājos Tevi šeit redzēt.
Jā, un avarts Tev tiešam superīgs. Tev paveicās viņu noķert un nobildēties, zini, es arī neatteiktos. :D

albalonga написал(а):

Priecājamies par katru jaunu dalībnieku un ja viņš vēl grib ar mums pļāpāt, tad vispār esma pārlaimīgi!!!!

Taisnība!

0

143

Megjinashu pljaapat cik daudz vien speeshu :D

0

144

cravey, priecājos iepazīties :D  :friends:  super, par avataru un, ka ir tāda fočene ;)

cravey написал(а):

Megjinashu pljaapat cik daudz vien speeshu

:yahoo: tad jau super :)

Julia написал(а):

visss... es arii gribu bildes ar slaveniibaam!!!!!!!!!! jau apskauzhu redzot tevi tur ar  Braenu!!!! man tik ar sandi pruusi fochene ir!!!

man bilžu nav ar slavenībām, bet tuvumā esmu bijusi dažiem.. manai draudzenei gan paveicies nofočēties ar Prāta Vētru un ar Labvēlīgā tipa - Fredi :D

0

145

Chau aNgeL :bye:

0

146

Sveika, cravey! Man arī ļoooti patīk dailslidošana! Super avatars! :) Xe, man vienīgā slavenība ir vaska Džeimss Bonds.  :rofl:

0

147

Čau, Cravey! :) Esmu priecīga, ka forumā ir vēl viens jauns dalībnieks!!! :) Es esmu Stefana Lambjela fane, bet arī dievinu Žuberu... :) Starp citu, kādi seriāli Tev patīk, ko tagad skaties? ;)

0

148

Chavinas, nuu man patik, no janajiem - Dame Chocolate :D Pa tv nevienu neskatos, nav jau isti ko skatities nemaz :/  Bet ta man tie vecie baig patik, ka piem " Krapniece", " Milet velreiz" , "Rosalinda", utt. Tie jaunie kaut ka ne visai, vot tikai shokolaade piesaistija :D

0

149

Un arī es priecājos tevi te redzēt!!!!!!!!!!  :D

0

150

cravey написал(а):

Tie jaunie kaut ka ne visai, vot tikai shokolaade piesaistija

Nu kā par šito pinocchio būs priecīgs.  :D

0

151

Jau ir  :biggrin2:

0

152

cravey написал(а):

Bet ta man tie vecie baig patik, ka piem " Krapniece",

:friends:  oo....tas ir baigi super!!! es arī dievinu šo seriālu un šovasar skatījos.. diemžēl palika 30 nenoskatītas sērijas, laika vairs nav.. :/

0

153

Mjā, a man palika ap 40. :/ Bet naivi ceru, ka kaut kad noskatīšos. :D

0

154

Es vakar baig labo forumu atradu, saladeju pilnigi visas Krapnieces serijas, tagad esmu septitajas debesis :give_heart:

0

155

cravey написал(а):

Es vakar baig labo forumu atradu, saladeju pilnigi visas Krapnieces serijas, tagad esmu septitajas debesis

kaaa es tevi saprotu :D :D :D tiešām šis seriāls aiznes uz 7tajām debesīm :D

0

156

Kā nu kuru.  :rofl:
cravey, a kā tu viņas lādēji, ja visas uzreiz varēji salādēt? :O Ne caur vismīļoto megaupload???

0

157

Nee, tur bija rapidhare, kas ir var teikt tas pats, kas megaupload :velns:  Bet tur es vnk pasutiju to premium visletako uz 48h pa 3,50Ls ( 4,50eiro ) un salaadeeju  :dance:
Vo tas forums:
http://www.mundolatino.ru/forum/php/vie … 1528d28fe2

0

158

Aaaa... Nu tad skaidrs, ja Premium pasūtīji!!! Es ko tādu neesmu un netaisos darīt. ;) Tāpat visas uzreiz nenoskatītos un vietas datorā nav arī visām.

0

159

Nu kura katra seriala delj jau nee, bet Krapnieces delj var :give_heart:
Bet vairak es ar nevienam nepasutishu, ja nu vienigi shokolaadei pec kaada laika :D

0

160

cravey написал(а):

shokolaadei

nu šokolādi pa skype varu sūtīt... :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Iepazīšanās,jautājumi,noteikum » Iepazīšanās ar dalībniekiem