TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Iepazīšanās,jautājumi,noteikum » Iepazīšanās ar dalībniekiem

Iepazīšanās ar dalībniekiem

Сообщений 161 страница 180 из 441

161

ev, jaa :) mani var skype atrast pec nika piikuliitis  :D

0

162

cravey написал(а):

"Rosalinda"

Tas ir viens no maniem vismīļākajiem seriāliem... Vai tu zini, kur to var ielādēt? (veselas sērijas... :))

0

163

Nee, nezinu par Rozalindu, vel jaraknjajas pa netu :(

0

164

Hmm...draudzene ieteica jūsejo saitu!Esmu pasteigta!!!Tik daudz latviešu telenoveļu fanu :blush: Tagad nedaudz par mani":Esmu no V-pils,mani sauc Sanda,man ir 17 gadi,un es ļoti aizraujos ar TV skatišanos :blink:

0

165

Laipni lūgta forumā, ~MsSunshine~! :)

0

166

Prieks tevi redzēt foruma dalībnieku lokā ~MsSunshine~ .
Patiešām prieks!!!!
:D  :D  :D

Отредактировано danna (13.10.2007 11:49)

0

167

~MsSunshine~ написал(а):

mani sauc Sanda

O, tu uzreiz oficiāli tiec ieskaitīta manos mīluļos, vārdamāsa!!!! :D

Laipni lūgta forumā un cerams, ka tu bieži te būsi un tev te patiks. Mēs patiesi esam ļoti draudzīgs forums un priecājamies par ikvienu jaunu draugu!!!! :friends:

0

168

danna
Man ari liels prieks :blush2:
albalonga

albalonga написал(а):

vārdamāsa

ooo...man ir tik patīkami,ka šeit ir mana vārdamāsa :biggrin2:

0

169

albalonga написал(а):

O, tu uzreiz oficiāli tiec ieskaitīta manos mīluļos, vārdamāsa!!!!

:rofl:

~MsSunshine~  - sveikiņa :) super, ka esi šiten, prieks iepazīties ;)

0

170

Čaviņas visiem!  ;)
Mani sauc Madara. Pgaiadām vēl ir 17! Jau kopš seniem laikiem man patīk spāņu seriāli! ^_^  Par cik mācos humanitārajā klasē, tad kā papildvaloda man klāt nāk spāņu valoda!  :cool:
Mīļākā aktrise vispār ir Gabriela Spanic!  :heart: Vnk dievinu viņu.! Visi seriāli ir vnk super, bet ar Gabrielu man ir vismīļākie seriāli, piemēram, La Intrusa, La Prisionera, Tierra de pasiones!  :yahoo:

Отредактировано GaBy (01.11.2007 21:20)

0

171

GaBy написал(а):

Čaviņas visiem!   
Mani sauc Madara. Pgaiadām vēl ir 17! Jau kopš seniem laikiem man patīk spāņu seriāli!   Par cik mācos humanitārajā klasē, tad kā papildvaloda man klāt nāk spāņu valoda!   
Mīļākā aktrise vispār ir Gabriela Spanic!   Vnk dievinu viņu.! Visi seriāli ir vnk super, bet ar Gabrielu man ir vismīļākie seriāli, piemēram, La Intrusa, La Prisionera, Tierra de pasiones!

nu sveika madara es arī esmu madara un te mums ir vēl viena madara viņa gan ir nedaudz vecāka un es gan esmsu nedaudz jaunāka
un brīdinu tevi dažim šeit pamatīgi skaudīs ka tu mačies skolā spānu valodu

0

172

Čau Madar! ;) A kas tur ko skaust? :( Tak ir vietas, kur var papildus mācīties spāņu valodu!..  ;) Man draudzene mācās kursos.  :cool:

Отредактировано GaBy (01.11.2007 21:44)

0

173

GaBy написал(а):

A kas tur ko skaust?  Tak ir vietas, kur var papildus mācīties spāņu valodu!..   Man draudzene mācās kursos.

Sveiki! Es arī mācu spāņu valodu jau 3. gadu pie repetitora, bet skolā - franču. ;) Prieks ar Tevi iepazīties! :) Bet kādas vēl aktrises, aktieri un seriāli Tev patīk? :) Ko tagad skaties? ;)

0

174

GaBy написал(а):

Mani sauc Madara.

Trešā Madara forumā - vismaz, kas ir iepazīstinājusi ar sevi. :D Es esmu tā, ko pinocchio jau pieminēja. :)

GaBy написал(а):

Par cik mācos humanitārajā klasē, tad kā papildvaloda man klāt nāk spāņu valoda!

Akk - un tiešām skauž!!! Tas tak ir fantastiski skolā mācīties spāņu valodu!! Jā,jā,jā - ir kursi utt., bet es uz tādām lietām nekādi nevaru saņemties.. :/
Gabriela Spanika man tikai nesen sāka kaut cik iepatikties - un tad arī tikai dvēseles māsiņas iespaidā, nu vēl plus "Krāpnieces" skatīšanās. Jaunākajos seriālos maigi būtu pat teikt, ka man viņa nepatīk.. Ja agrāk vēl bija kaut cik ok, tad tagad - šausmas. :/ Bet gaumes ir dažādas. ;)
Un galu galā - svecināta šeit!! :) Nepazūdi, esi aktīva.. utt! :)

0

175

Sveicināta forumā, GaBy. Man dikti patīk tavs niks, pat ja tas veltīts citai Gabijai... Bet prieks, ka forums dažādojas un nāk klāt jauni cilvēki ar dažādām gaumēm un interesēm un galvenais - tu runā ar mums... :kiss:

0

176

GaBy написал(а):

Čau Madar!  A kas tur ko skaust?  Tak ir vietas, kur var papildus mācīties spāņu valodu!..   Man draudzene mācās kursos.

čau

nu tā ir tāda jaukā skaudība kad ir prieks ka tev ir ši iespēja
bet talsos šada iespēja nav

0

177

Mmmm, paldies visiem, ka uzņemat mani šeit  :yahoo: !!
Domāju, ka man šeit ļoti patiks, un nepazudīšu no šejienes.  ;) Katru dienu te iečekošu! :)
Un jā, spāņu valoda ir šausmīgi forša, vnk dievinu!!!  :heart:
Šobrīd nesanāk īsti laika paskatīties kaut ko.. Bet nu ja ir laiciņš, tad noteikti paskatos ""Mundo de fieras" :)
Man šausmīgi daudzi spāņu seriāli ir mīļi - "Anita no te rajes", "Angel rebelde", "Contra viento y marea", "Abraza me" un vēl ilgi varētu turpināt!   :dance:
Vēl man no aktrisēm un aktieriem patīk Mauricio Islas, Jorge Salinas, Cesar Evora, Aracely Arambula utt. Šo saraxtu arī varu turpināt ilgi!  :boast:
Njā, un par niku, tas ir veltīts Gabrielai Spanikai!  :blush:

Отредактировано GaBy (02.11.2007 20:52)

0

178

Nu tā jau mēs arī sapratām. :D Vienkārši mūsu karalienei albalongai dikti mīļa ir cita Gaby - Gaby Espino. :)
Mēs ar lielu prieku uzņemam jaunus, aktīvus dalībniekus!! :)

0

179

Njā, man jau ar viņa patīk!  ^_^
Laikam no tā laika, kad viņa seriālā "Rebeca" tēloja Princesi!  ^_^ Un tagad "Mundo de fieras" viņa izskatās un tēlo vnk satriecoši! ^_^

0

180

GaBy написал(а):

Un tagad "Mundo de fieras" viņa izskatās un tēlo vnk satriecoši!

Pilnīgi piekrītu... :rolleyes:  :P

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Iepazīšanās,jautājumi,noteikum » Iepazīšanās ar dalībniekiem