ev, nu uztaisi - visas bildes ik pēc laika uzliksim
Gan pamēģināšu laikam, kad pabeigšu sesiju
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?
ev, nu uztaisi - visas bildes ik pēc laika uzliksim
baigā... tātad mans lillīgais nepatīk...
lillā pret zaķu iemainīt
tātad mans plāns , iežak licie lilā un ātrāk ņemiet to nost un iemainiet to pret zaļo
zaļš mana uzvara
Man atkal ar to priekšpēdējo rāmi laikam patīk vislabāk...
aha
patiesībā man arī pēdējā laika galvā skraida doma, ka varētu arī uztaisīt kādu forumam bildi... Tikai man mākslinieciskais komplekss un radošā krīze
tātad lai gan man ir traki liels prieks ka beidzot ir zaļs
- pārvari savu radošo krīi, jo pietiks ka man jau tāda ir
manā prātātu to jau sen es pabeigusi turklāt lieliski
un vēlreiz
par zaļo
jocīgi tgd, kad skins atkal pa visu ekrānu
man kkā ne ļoti patīk..tāds pelēks... bet nu-kā tauta un karaliene teiks, tā lai būtu!
Nu nez, Palo - man jau liekas zaļš nevis pelēks un tāds jauki gaišs. Bet tā jau ir - lai kam nav tāda viena varianta, kas patiktu pilnīgi visiem.
a man patīk šis zaļais skins un kā forums izskatās, par spīti tam, ka zaļā bija mana nemīļākā krāsa Nez..man tagadējais foruma izskats kaut kā atgādina Jāņus, zaļu zāli...
Nu nez, Palo - man jau liekas zaļš nevis pelēks un tāds jauki gaišs
..tāds pelēks...
pasniegt krāsu paleti - jo tas noteikti nav pelēks varētu būt ka lai jaukstu šo krāsu minimāli pelēkais jāpijac, bet pārsvarā tomēr daudz bata un maz zaļa
a man patīk šis zaļais skins un kā forums izskatās, par spīti tam, ka zaļā bija mana nemīļākā krāsa
ir kaāds kas izliekas t o nav dzirdēji
jo par zaļo ir jādejo
zaļu zāli...
zaļu pasauli
nu man zaļais ar ne visai, bet nu vismaz forumam atkal normāls izmērs, savādāk jutos šauri tiešām, kā skrietu pa zaļu pļavu un nekādu ēku... ok
labi, kā vēlaties
vnk man drīzāk atgādina lietianu vasaras dienu, kas vairāk tā kā uz skumjām velk... vot tā.. bet nu labi, ja jums patīk - lai jau paliek kādu laiku
vnk man drīzāk atgādina lietianu vasaras dienu, kas vairāk tā kā uz skumjām velk
Savādā... Kāāāā??????? es neredzu it nevienu pašu skumjuma pilīti skatoties uz šo skinu..Zaļa vispār ir dzīvības krāsa..
Zaļa vispār ir dzīvības krāsa..
aha
- tas laikam nav pārsteidzoši ka es piesakos piekrist visam labajam ko saka par zaļo
ok, varbūt man vienkārši rāda savādākas krāsas, kā jums. maliņas ir zaļas, bet vidus (jebšu lielākā laukuma daļa) ir vnk gaiši pelēka.
ok, varbūt man vienkārši rāda savādākas krāsas, kā jums. maliņas ir zaļas, bet vidus (jebšu lielākā laukuma daļa) ir vnk gaiši pelēka.
nu jāmanam acīm krāsa sir sajauktas īapši zeļas, bet ar visu to manu acu zaļumu koificentu atēmot man rādās zaļš
EW pALO. tik ideāli. patīk nenormālīgi..
tik tiešām tā krāsa'. iederās.. malace..
Aw, Palo, tu mani nobeigsi - Britin ar ir. jej, es ir laimīga. Uz darbu jabizo - tur ielikšu.
wīīīīī - es jau domāju, ka esmu pilnīgi noignorēta!
Un vēl ar tādiem komentāriem paldies, Pau! Man milzīgs prieks, ka tā patīk!
alby - kur tad bez viņiem, ja jūs tur divas esat tādas galīgi sviestā sagājušas ar šiem???
alby - kur tad bez viņiem, ja jūs tur divas esat tādas galīgi sviestā sagājušas ar šiem???
hihihihi, nu jā - tiesa gan...
skins jauks, bilde jauka. atbilst manam šī brīža noskaņojumam un dziesmām, kas skan fonā.
aw, aw, aw, vot tagad forums izskatās buuuurvīgi!!!
Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?