TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?

Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?

Сообщений 201 страница 220 из 1000

201

Mmm...fantastiski izskatās forums :) Krāsas fantastiskas!!!!  :love:

0

202

es esmu iemīlējusies šitajā foruma izskatā! :D

0

203

es nebrīnos! :D

0

204

Ahh, Palo, tev no manis lielais apskāviens un bučas uz vaiga http://i48.photobucket.com/albums/f215/albalonga/Forums/53ec18a9c54471a7938a38d615c86861.gif Paldies, par skaisto banneri  :flirt: Britin http://i48.photobucket.com/albums/f215/albalonga/Forums/7136563855dbe306cc380fe98f031b26.gif

0

205

:blush:  Prieks, ka citiem arī prieks, ne tikai man! :shine:

0

206

Tik zili, man patīk.. :love: Malacis, Paloma! :)

0

207

vot TĀ ir vasara, to es saprotu! :D :rolleyes:

*laimīga, ka tikusi vaļā no lietainās vasaras dienas*

0

208

Paloma написал(а):

*laimīga, ka tikusi vaļā no lietainās vasaras dienas*

kāpēc lietainās?

0

209

nu, es jau biju izteikusies, ko es domāju par iepriekšējo foruma skinu :P

0

210

hej, nu vai būs kāds tik jauks un uztaisīs jaunu foruma bildi vai kā?

0

211

aNgeL??????????? :P

0

212

Es atļāvos kko uzmeistarot, bet nu nez, man ne sevišķi. :) Eņģelītim noteikti daudz labāk sanāktu! :)

http://s48.radikal.ru/i122/0909/6f/b50c54e7bbd8.jpg

0

213

a man gan GaBy patīk!  :cool:

0

214

uuuu, Gaby, man riktīgi patīk!!! :) fooorši!!!

0

215

Skaists..tāds rudenīgs.. :) Man jau ļoti..ļoti patīk!!!! :love:

0

216

Hey man ar patīk!  :)

0

217

Man prieks, ka jums patīk! ^^

0

218

GaBy - man ļoti patīk. Un aNgeL noteikti sanāktu krutāk un efektīvāk, tikai redz ka viņai nesanāk nekas, jo viņa manu lūgumu neizpildīja... :playful:  Medālis GaBy un publiskais fui aNgeL.!!!!

aNgeL - es protams jokoju - es jau saprotu, ka tev skolas darbu vairāk kā laika.

0

219

albalonga написал(а):

GaBy - man ļoti patīk. Un aNgeL noteikti sanāktu krutāk un efektīvāk, tikai redz ka viņai nesanāk nekas, jo viņa manu lūgumu neizpildīja...   Medālis GaBy un publiskais fui aNgeL.!!!!
aNgeL - es protams jokoju - es jau saprotu, ka tev skolas darbu vairāk kā laika.

GaBy написал(а):

Es atļāvos kko uzmeistarot, bet nu nez, man ne sevišķi.  Eņģelītim noteikti daudz labāk sanāktu!

ai, nu beidziet te šitādus tekstus, ka man sanāktu labāk. Zināt vairāk efektu, vēl nenozīmē uztaisīt labāk :D
Gaby, man ļoti patīk - tāds rudenīgs ar kļavas lapām , kuras arī es būtu iebāzusi (kas gan domājot no dizaineres viedokļa nemaz nebūtu labi :D ) aahhh...cik forši, ka bildē ir Sortilegio  :love:  drīz tak beigsies, un vairs nebūs..

0

220

Ū, man ar jauks pārsteigums bija ;) Un man priecē, ka arī Britin ir :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?