TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?

Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?

Сообщений 221 страница 240 из 1000

221

aNgeL написал(а):

Gaby, man ļoti patīk - tāds rudenīgs ar kļavas lapām , kuras arī es būtu iebāzusi

Rudenīgi.. :D Nu jā, man gribējās kkur lapas iebāzt, nolēmu kā pamata bildi uzlikt.. ^^

aNgeL написал(а):

cik forši, ka bildē ir Sortilegio   drīz tak beigsies, un vairs nebūs..

Par spīti tam, ka man nesanāk laika skatīties, joprojām ļoti patīk šis seriāls, noteikti pabeigšu skatīties un taisīt skrīnus. ^^

cravey написал(а):

Un man priecē, ka arī Britin ir

Kā tad bez viņiem? :D

0

222

GaBy написал(а):

Par spīti tam, ka man nesanāk laika skatīties, joprojām ļoti patīk šis seriāls, noteikti pabeigšu skatīties un taisīt skrīnus

Ļoti ceru, ka tas Tev arī izdosies! un noteikti, noteikti noskaties!!  :love:

+1

223

aNgeL написал(а):

Ļoti ceru, ka tas Tev arī izdosies! un noteikti, noteikti noskaties!!

100 punkti pa kkādu brīvlaiku noskatīšos.. :love: ^^ Gribu redzēt, kas tur notiks, tagad neko ne lasu, ne skatos, vsp Sortilegio forumā nelienu, lai gan tā niez nagi.. :D

0

224

Gaby,malace,prieks skatīties! ;) http://i48.photobucket.com/albums/f215/albalonga/Forums/53ec18a9c54471a7938a38d615c86861.gif

0

225

Kopumā ļoti rudenīgi viss izskatās, man patīk! :)  :love:
Es arī labprāt uzmeistarotu kādu bildi forumam, es varu? :D
Piemēram uz helovīniem? :D :D  :shine:

0

226

Marlena Favela написал(а):

Es arī labprāt uzmeistarotu kādu bildi forumam, es varu?

droši. es ar mieru kaut katru dienu bildes mainīt, man nav grūti. Sevišķi, ja Britin ir bildē.  :D

0

227

albalonga написал(а):

droši. es ar mieru kaut katru dienu bildes mainīt, man nav grūti. Sevišķi, ja Britin ir bildē.

labi, tad kko pamēģināšu uztaisīt :D
lielumu to pašu?
aktierus var likt vienalga kurus vai tikai tos, kurus tagad pa tv rāda? :D
un vēl :D
var likt aktierus bildē pa vienam arī vai tikai ar partneriem? :D :D
tas laikam būtu viss, kas man jautājams  :D

0

228

lielumu to pašu?

noteikti iesaku lielāku. Sitas ir tāds minimalais lielums. A ja ir dikti liels, automātiski tiek samazināts, tā, ka nav nekad par lielu.

aktierus var likt vienalga kurus vai tikai tos, kurus tagad pa tv rāda?

var likt visādus. Tikai forumā ir pierasts, ka piemeram vienmēr ir ECDD vai Lorena Rojas, jo daudziem forumā viņa patīk. Ir pierasts arī, ka parasti liek tos, kas tobrīd aktuāli, kurus forumieši skatās. Piemēram Gaby Espino ar parasti ir man par godu.  :D  qaf šobrīd ir jo bumy, cravey un es esam nojūgusas uz ilgu laiku (iespejams forever) ar so seriālu. Laikam galvenais noteikums ir iepriecināt maksimali daudz cilvekus, lai maksimali daudzu forumiešu mīluļi būtu bildē.

var likt aktierus bildē pa vienam arī vai tikai ar partneriem?

protams var likt aktierus pavienam. Ta ir reti bijis, bet es pati vairakas tādas bildes esu taisījusi. Var patīt so tēmu atpakaļ un paskatīt.

0

229

Es arī labprāt uzmeistarotu kādu bildi forumam, es varu?
Piemēram uz helovīniem?

Oo...forši!! Gribēšu redzēt  :love:

0

230

nu labi, tad ķeršos pie taisīšanas :D
ak jā vēl kas - laikam uz helovīniem ir par ātru tomēr taisīt, to es nedaudz vēlāk, tagad es pamēģināšu kko rudenīgu :D
man pie šī skina  bildi pieskaņot? :D  :yep:
nu tad tagad gan ir viss :D

0

231

tagad es pamēģināšu kko rudenīgu
man pie šī skina  bildi pieskaņot?

nē, nav obligāti. pēc tam jau es skinu piemeklēju parasti pie bildes. Tik tos bannerus, kurus es taisu uz vārda dienam un dzimšanas dienām es pieskaņoju skinam, kurš tobrīd ir uzlikts. :D

0

232

albalonga написал(а):

qaf šobrīd ir jo bumy, cravey un es esam nojūgusas uz ilgu laiku (iespejams forever) ar so seriālu.

Droši, ka forever! Un ja ne forever, tad uz looong loong time :D

albalonga написал(а):

droši. es ar mieru kaut katru dienu bildes mainīt, man nav grūti. Sevišķi, ja Britin ir bildē.  :D

:rofl:

0

233

aaaw, forums šobrīd izskatās buuurvīgi!!! :)

0

234

Pirmkārt, yēēēēy, es to izdarīju!!!!!
Otrkārt, plānots bija rudens, bet to, kas sanāca laikam visdrīzāk var raksturot kā baroka stilu... :D :D
Treškārt, galvenā problēma ir tā, ka saglabājot gif formātā rodas krāsu zudumi, ilgi rakos un atradu labāko variantu , kādu varēju...Sākotnēji ieraugot es pat nobijos.. starp citu, visvairāk cieta tieši qaf.
Alby, ja vajag varu nosūtīt lielākā formātā tev.
Un sorry, ja kādu apdalīju, centos pielāgoties vairākuma elkiem, bet nu visu atcerēties nevaru.

http://i190.photobucket.com/albums/z290/Estrelja/3.gif

Отредактировано aNgeL (05.10.2009 18:30)

0

235

O eņģelīt.. superrr...   ļoti patīk :love:

Mm Un Ņaņa Vika tika..  :love:  un Pasion!!!! ahh mani pilnībā apmierina.  :love:

0

236

aNgeL - smuki jau. Un kruta šitādām fīčām. Bet nu animācijas nežēlīgā paātrinājumā kustās, bet vienalga - qaf tieši man mīļākais serīāla skūpsts uz vaiga un tāds Sunshine. Eh, skaisti. Un tiešām - atsūti lūdzu man lielāku. Un kā ta darām - GaBy bilde nemaz ne tik ilgi stāv. Moš lai vēl pastāv kādu nedēļu un tad aNgeL bildi uzliksim vai arī tagad jau uzlikt? Tad skins ar būs jāmaina, jo šitas nepiestāv aNgeL bannerim.

0

237

Nu es domāju, lai Gaby bilde vēl pastāv :)

0

238

PAULINA написал(а):

O eņģelīt.. superrr...   ļoti patīk 
Mm Un Ņaņa Vika tika..    un Pasion!!!! ahh mani pilnībā apmierina.

Foršīīīī :) :) Pasion es, galvenokārt, Terēzei par godu ieliku, bet zinu jau arī , ka daudziem citiem, ieskaitot mani ļoti patīk :)
Jā, es ar domāju, ka Gaby bildei vēl jāpastāv. :)

albalonga написал(а):

Bet nu animācijas nežēlīgā paātrinājumā kustās,

Nu jāa.. hmm..okey..es moš pamēģināšu bišk lēnāk un paskatīšos, kā tas izskatīties un tad vakarā nosūtīšu lielāku ;)

0

239

Paldies,ka arī par mani iedomājies,es to protu novērtēt!

0

240

Terēze написал(а):

Paldies,ka arī par mani iedomājies,es to protu novērtēt!

:) Nav par ko :)

Samainīju pret bišķi lēnāku versiju.. :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?