TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?

Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?

Сообщений 241 страница 260 из 1000

241

awww, jauks ^^

ECDD un CS  :love:

0

242

Smuks..man jau vispār ideāls-ECDD, MSED,Sortilego..Gossip girl.. :love:  :shine: A, kur Angel mūsu Kouls? :D

0

243

Mariposa написал(а):

A, kur Angel mūsu Kouls?

nedomā, es loģiski, ka neaizmirsu par Amuletu, bet nolēmu, ka nevajag likt visu , kas man patīk, un šoreiz Amuleta vietā nolēmu Ghost whisperer ielikt, kura izrādās arī te diezgan daudziem.

Paldies, Angy :) Neaizmirsu, ka jums CS ir klasika :D

Отредактировано aNgeL (05.10.2009 19:21)

0

244

wooow, super!!! :love:  nē, viss, turpmāk tev jātaisa banneri - tik kruti šitādi kustīgi un skaaaaaaaisti!!! :love:  ecdd! :love:  (tagad saprotu, priekš kam prasīji man video :D )

0

245

Paloma написал(а):

tagad saprotu, priekš kam prasīji man video

es īstenībā brīnījos, ka uzreiz nesaprati.. :D man gan likās, ka nojaut..bet nu labi :D

Paloma написал(а):

nē, viss, turpmāk tev jātaisa banneri - tik kruti šitādi kustīgi un skaaaaaaaisti!!!

ha, ha, ha!

0

246

He hee, smukii  :jumping:

0

247

vai kāds negrib sameistarot bilžuku ar Ziemassvētku motīviem kaut kādu, jo pirmā advente un daudzi te forumā ir pamatīzā Z-svētku noskaņā. Es ar vispār vakar novilku Steve Carlosn visus albumus un viens ir Ziemassvētku, kurā 6 Z-svētku dziesmas. Tikko man te viņa Silent Night versija skanēja. Njā, smuki. :D

0

248

ou, tiešām vajag jaunu bilžu!  ^^

0

249

albalonga написал(а):

un daudzi te forumā ir pamatīzā Z-svētku noskaņā. Es ar vispār vakar novilku Steve Carlosn visus albumus un viens ir Ziemassvētku, kurā 6 Z-svētku dziesmas. Tikko man te viņa Silent Night versija skanēja. Njā, smuki. :D

:D yay, Alby, maybe tu ar mums tomēr pievienosies Ziemassvētku countdown tēmā?  :flirt:

Par jauno bilžu - būtu foršiņi :) Un forumā varētu tādu nedaudz lillīga toņa nokrāsu uzlikt :rolleyes: . Mamma teica, ka esot laījusi, ka violetā esot īstā Ziemassvētku krāsa :)

0

250

Es drīkstētu pamēģināt? :flirt:  Gribētos pašai zināt kā sanāks, ja nu galīgi nē..tad ceru ka piedosiet.. :D Bet, centīšos..Ja?? :)

0

251

cravey написал(а):

Un forumā varētu tādu nedaudz lillīga toņa nokrāsu uzlikt  . Mamma teica, ka esot laījusi, ka violetā esot īstā Ziemassvētku krāsa

hahaha, tu to speciāli pateici, lai ievilktu mani Z-svētku noskaņā, ja??? :D

Nu vienkārši ir tā man ar Z-svētkiem - visas trīs dienas strādāšu, egles un dāvanu nebūs, sencis vienīgi moš ko ēdamu sataisīt un kādu karstvīnu iedzersim. That's all folks.

Mariposa написал(а):

Es drīkstētu pamēģināt?   Gribētos pašai zināt kā sanāks, ja nu galīgi nē..tad ceru ka piedosiet..  Bet, centīšos..Ja??

protams, mīlulīt.

0

252

Ahh..kā man nav laika, tā rodas vēlmes kaut ko darīt.. Ziemassvētki ir iedvemojoši..
Mariposa, priecē, ka Tu mēgināsi taisīt :)

0

253

albalonga написал(а):

protams, mīlulīt.

Urra!! :)  Tad ķeršos klāt!

aNgeL написал(а):

Mariposa, priecē, ka Tu mēgināsi taisīt :)

Šausmīgi gribas pamēģināt..ceru, ka viss sanāks ļoti smuki un Ziemassvētku noskaņās..Un, nevienu jūsu mīluli neaizmirsīšu ielikt :D Lai gan es apmērām zinu, kas kuram patīk.. :)

0

254

aNgeL, es zinu par taviem laikiem, bet tagad tevis veidoti foruma banneri man ir īpaši gaidīti :D nevienam citam tādu skilu nav :P

0

255

albalonga написал(а):

hahaha, tu to speciāli pateici, lai ievilktu mani Z-svētku noskaņā, ja??? :D

Daļēji, bet tā patiešām ir :D Man mamma aptrakusi nedaudz ar lillā krāsu, un man ar pielipināja. Mums pat adventes vainagā ir lillā svecītes, lillā bantītes un lillā bumbuļi :D

0

256

cravey написал(а):

Mums pat adventes vainagā ir lillā svecītes, lillā bantītes un lillā bumbuļi

opā, ku skaisti. Man protams nav adventes vainaga. Barošos no iztēles ainām par jūsējo. Un - es jau laikam esmu teikusi, ka tavs mammuks rullē.  :D

0

257

albalonga написал(а):

Un - es jau laikam esmu teikusi, ka tavs mammuks rullē.  :D

:D

0

258

Paloma, nepārspīlē :P

0

259

es nepārspīlēju :P es visu laiku sajūsminos par šo banneri :P
a mūsējais zaļais spureklītis (man brīžiem radās vēlme paņemt un samīļot, bet atturēja doma, ka ir asāks kā izskatās :D) rotāts tikai ar gaišām svecēm un sausajiem ziediem :) bet man patīk tā.. smuki :)

0

260

Paloma написал(а):

es nepārspīlēju  es visu laiku sajūsminos par šo banneri

pārspīlē gan :D
nju tad sajūsminies, kamēr vēl vari.. Prieks, ka Tev tā patīk :) Lai gan man liekas, ka šis banneris tāds pasmags sanācis..vajadzēja laikam tonāli vieglāku nedaudz.. nu ok.°nav svarīgi :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?