awww, jauks
ECDD un CS
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?
awww, jauks
ECDD un CS
Smuks..man jau vispār ideāls-ECDD, MSED,Sortilego..Gossip girl.. A, kur Angel mūsu Kouls?
A, kur Angel mūsu Kouls?
nedomā, es loģiski, ka neaizmirsu par Amuletu, bet nolēmu, ka nevajag likt visu , kas man patīk, un šoreiz Amuleta vietā nolēmu Ghost whisperer ielikt, kura izrādās arī te diezgan daudziem.
Paldies, Angy Neaizmirsu, ka jums CS ir klasika
Отредактировано aNgeL (05.10.2009 19:21)
wooow, super!!! nē, viss, turpmāk tev jātaisa banneri - tik kruti šitādi kustīgi un skaaaaaaaisti!!! ecdd! (tagad saprotu, priekš kam prasīji man video )
tagad saprotu, priekš kam prasīji man video
es īstenībā brīnījos, ka uzreiz nesaprati.. man gan likās, ka nojaut..bet nu labi
nē, viss, turpmāk tev jātaisa banneri - tik kruti šitādi kustīgi un skaaaaaaaisti!!!
ha, ha, ha!
He hee, smukii
vai kāds negrib sameistarot bilžuku ar Ziemassvētku motīviem kaut kādu, jo pirmā advente un daudzi te forumā ir pamatīzā Z-svētku noskaņā. Es ar vispār vakar novilku Steve Carlosn visus albumus un viens ir Ziemassvētku, kurā 6 Z-svētku dziesmas. Tikko man te viņa Silent Night versija skanēja. Njā, smuki.
ou, tiešām vajag jaunu bilžu!
un daudzi te forumā ir pamatīzā Z-svētku noskaņā. Es ar vispār vakar novilku Steve Carlosn visus albumus un viens ir Ziemassvētku, kurā 6 Z-svētku dziesmas. Tikko man te viņa Silent Night versija skanēja. Njā, smuki.
yay, Alby, maybe tu ar mums tomēr pievienosies Ziemassvētku countdown tēmā?
Par jauno bilžu - būtu foršiņi Un forumā varētu tādu nedaudz lillīga toņa nokrāsu uzlikt . Mamma teica, ka esot laījusi, ka violetā esot īstā Ziemassvētku krāsa
Es drīkstētu pamēģināt? Gribētos pašai zināt kā sanāks, ja nu galīgi nē..tad ceru ka piedosiet.. Bet, centīšos..Ja??
Un forumā varētu tādu nedaudz lillīga toņa nokrāsu uzlikt . Mamma teica, ka esot laījusi, ka violetā esot īstā Ziemassvētku krāsa
hahaha, tu to speciāli pateici, lai ievilktu mani Z-svētku noskaņā, ja???
Nu vienkārši ir tā man ar Z-svētkiem - visas trīs dienas strādāšu, egles un dāvanu nebūs, sencis vienīgi moš ko ēdamu sataisīt un kādu karstvīnu iedzersim. That's all folks.
Es drīkstētu pamēģināt? Gribētos pašai zināt kā sanāks, ja nu galīgi nē..tad ceru ka piedosiet.. Bet, centīšos..Ja??
protams, mīlulīt.
Ahh..kā man nav laika, tā rodas vēlmes kaut ko darīt.. Ziemassvētki ir iedvemojoši..
Mariposa, priecē, ka Tu mēgināsi taisīt
protams, mīlulīt.
Urra!! Tad ķeršos klāt!
Mariposa, priecē, ka Tu mēgināsi taisīt
Šausmīgi gribas pamēģināt..ceru, ka viss sanāks ļoti smuki un Ziemassvētku noskaņās..Un, nevienu jūsu mīluli neaizmirsīšu ielikt Lai gan es apmērām zinu, kas kuram patīk..
aNgeL, es zinu par taviem laikiem, bet tagad tevis veidoti foruma banneri man ir īpaši gaidīti nevienam citam tādu skilu nav
hahaha, tu to speciāli pateici, lai ievilktu mani Z-svētku noskaņā, ja???
Daļēji, bet tā patiešām ir Man mamma aptrakusi nedaudz ar lillā krāsu, un man ar pielipināja. Mums pat adventes vainagā ir lillā svecītes, lillā bantītes un lillā bumbuļi
Mums pat adventes vainagā ir lillā svecītes, lillā bantītes un lillā bumbuļi
opā, ku skaisti. Man protams nav adventes vainaga. Barošos no iztēles ainām par jūsējo. Un - es jau laikam esmu teikusi, ka tavs mammuks rullē.
Un - es jau laikam esmu teikusi, ka tavs mammuks rullē.
Paloma, nepārspīlē
es nepārspīlēju es visu laiku sajūsminos par šo banneri
a mūsējais zaļais spureklītis (man brīžiem radās vēlme paņemt un samīļot, bet atturēja doma, ka ir asāks kā izskatās ) rotāts tikai ar gaišām svecēm un sausajiem ziediem bet man patīk tā.. smuki
es nepārspīlēju es visu laiku sajūsminos par šo banneri
pārspīlē gan
nju tad sajūsminies, kamēr vēl vari.. Prieks, ka Tev tā patīk Lai gan man liekas, ka šis banneris tāds pasmags sanācis..vajadzēja laikam tonāli vieglāku nedaudz.. nu ok.°nav svarīgi
Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?