Nu, beidzot pabeidzu..Varbūt par lielu ..nezinu, bet centos ļoti, ļoti..Ceru, ka patiks!
[реклама вместо картинки]
Отредактировано Mariposa (29.11.2009 17:45)
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?
Nu, beidzot pabeidzu..Varbūt par lielu ..nezinu, bet centos ļoti, ļoti..Ceru, ka patiks!
[реклама вместо картинки]
Отредактировано Mariposa (29.11.2009 17:45)
Mariposa, man ļoti patīk!!! es jau kādu laiciņu esmu sākusi pamanīt, ka Tev ir mākslinieciskā domāšana kaut kādas dizaina utt lietās! Vienīgais kvalitāte nav ideāla tām bildītēm.. a Tu to taisīji paintā? vai jau photoshopā?
Oo, man ar patīk bilža. hihh, mans varonis ar ir.
Vienīgais kvalitāte nav ideāla tām bildītēm..
Jap. kaut ko vajag izdomāt.
Mariposa, man ļoti patīk!!! es jau kādu laiciņu esmu sākusi pamanīt, ka Tev ir mākslinieciskā domāšana kaut kādas dizaina utt lietās!
Prieks ka tev patīk, es tiešām centos..
Vienīgais kvalitāte nav ideāla tām bildītēm.. a Tu to taisīji paintā? vai jau photoshopā?
Nu, es protu tikai painta.. Jā, es iedomājos par to pašu..par kvalitāti...eh, nezinu, ko lai tur izdara..kāds jau var palabot ja grib..es nezinu
Nu, es protu tikai painta
jaam...tas man liekas apbrīnojami, jo man paintā vispār nekas nesanāktu
hihh, mans varonis ar ir.
Protams, CR ..nevarēju tev liegt tev to prieku ..
jaam...tas man liekas apbrīnojami, jo man paintā vispār nekas nesanāktu
Paints vieglāks, bet tev laikam padodas grūtākajās vietā kā photoshop
Yayaaa, ir arī QAF un Supernatural Ļoti jauki, Mari
Yayaaa, ir arī QAF un Supernatural Ļoti jauki, Mari
Paldies Nu, Supernatural man ļoti patīk! QAF protams faniem , kas ir šajā forumā..
Paints vieglāks, bet tev laikam padodas grūtākajās vietā kā photoshop
Man paints neliekas vieglāks, tur tā lieta.. tas tāpat kā lai gan apgūstu visādas jaunas animāciju, vektorgrafikas un tml programmas, kurās ir konkrētas lietas, kuras ir daudz vieglāk izdarāmas, bet es esmu tā pieradusi pie sava photoshopa, ka vienalga visu taisu tajā, jo zināmas visādas kombinācijas un tml bet Paintā vispār maz kas ir , man liekas
..nevarēju tev liegt tev to prieku ..
Paldies!
.tas man liekas apbrīnojami, jo man paintā vispār nekas nesanāktu
Me too.
bet Paintā vispār maz kas ir , man liekas
Jā, tas gan..
bet es esmu tā pieradusi pie sava photoshopa, ka vienalga visu taisu tajā, jo zināmas visādas kombinācijas un tml
Nu redz tu jau māki, a es ta īsti neko..man vajadzētu kādas photoshop stundas
Отредактировано Mariposa (29.11.2009 18:03)
Ahhh, forumā ir pienākuši Ziemassvētki
šitas diemžēl ir šaurais skins. Bet nu piestāv. Atstāt?
Man kāreiz šodien bija ienākusi prātā doma, ka tiklīdz izmocīšu savu parakstu, kuru nedēļu mocīju, tā forumā viss izmainīsies, un paraksts vairs nebūs pielāgots
šitas diemžēl ir šaurais skins. Bet nu piestāv. Atstāt?
vnk jāpierod Bet man vismīļākais bija, tas sarkanīgi zaļais, tas tāds viesziemassvētkīgākais Bet tas mans viedoklis, kā vairākums balsos, tā būs
Man kāreiz šodien bija ienākusi prātā doma, ka tiklīdz izmocīšu savu parakstu, kuru nedēļu mocīju, tā forumā viss izmainīsies, un paraksts vairs nebūs pielāgots
Bet man vismīļākais bija, tas sarkanīgi zaļais, tas tāds viesziemassvētkīgākais Bet tas mans viedoklis, kā vairākums balsos, tā būs
bet tas pie bildes nederēja...
man ļoti patīk šaurie skini. šis ir fantastisks
A man arī patīk, kā izskatās!
bet tas pie bildes nederēja...
Tak ir jau labi Vismaz forumā tagad sniegpārsliņas redzēšu
Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?