TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?

Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?

Сообщений 261 страница 280 из 1000

261

Nu, beidzot pabeidzu..Varbūt par lielu ..nezinu, bet centos ļoti, ļoti..Ceru, ka patiks! :)

[реклама вместо картинки]

Отредактировано Mariposa (29.11.2009 17:45)

0

262

Mariposa, man ļoti patīk!!! es jau kādu laiciņu esmu sākusi pamanīt, ka Tev ir mākslinieciskā domāšana kaut kādas dizaina utt lietās! Vienīgais kvalitāte nav ideāla tām bildītēm.. a Tu to taisīji paintā? vai jau photoshopā?

0

263

Oo, man ar patīk bilža. hihh, mans varonis ar ir. :D

aNgeL написал(а):

Vienīgais kvalitāte nav ideāla tām bildītēm..

Jap. kaut ko vajag izdomāt.

0

264

aNgeL написал(а):

Mariposa, man ļoti patīk!!! es jau kādu laiciņu esmu sākusi pamanīt, ka Tev ir mākslinieciskā domāšana kaut kādas dizaina utt lietās!

Prieks ka tev patīk, es tiešām centos.. :)

aNgeL написал(а):

Vienīgais kvalitāte nav ideāla tām bildītēm.. a Tu to taisīji paintā? vai jau photoshopā?

Nu, es protu tikai painta.. :blush:  Jā, es iedomājos par to pašu..par kvalitāti...eh, nezinu, ko lai tur izdara..kāds jau var palabot ja grib..es nezinu :|

0

265

Mariposa написал(а):

Nu, es protu tikai painta

jaam...tas man liekas apbrīnojami, jo man paintā vispār nekas nesanāktu :D

0

266

PAULINA написал(а):

hihh, mans varonis ar ir. :D

Protams, CR ..nevarēju tev liegt tev to prieku .. :D

0

267

aNgeL написал(а):

jaam...tas man liekas apbrīnojami, jo man paintā vispār nekas nesanāktu :D

:D  Paints vieglāks, bet tev laikam padodas grūtākajās vietā kā photoshop :D

0

268

Yayaaa, ir arī QAF un Supernatural :shine: Ļoti jauki, Mari ;)

0

269

cravey написал(а):

Yayaaa, ir arī QAF un Supernatural :shine: Ļoti jauki, Mari ;)

Paldies :flirt:  Nu, Supernatural man ļoti patīk! QAF protams faniem , kas ir šajā forumā.. :)

0

270

Mariposa написал(а):

Paints vieglāks, bet tev laikam padodas grūtākajās vietā kā photoshop

Man paints neliekas vieglāks, tur tā lieta.. tas tāpat kā lai gan apgūstu visādas jaunas animāciju, vektorgrafikas un tml programmas, kurās ir konkrētas lietas, kuras ir daudz vieglāk izdarāmas, bet es esmu tā pieradusi pie sava photoshopa, ka vienalga visu taisu tajā, jo zināmas visādas kombinācijas un tml :D bet Paintā vispār maz kas ir , man liekas :D

0

271

Mariposa написал(а):

..nevarēju tev liegt tev to prieku ..

Paldies!  :shine:

aNgeL написал(а):

.tas man liekas apbrīnojami, jo man paintā vispār nekas nesanāktu

Me too. :D

0

272

aNgeL написал(а):

bet Paintā vispār maz kas ir , man liekas :D

Jā, tas gan..

aNgeL написал(а):

bet es esmu tā pieradusi pie sava photoshopa, ka vienalga visu taisu tajā, jo zināmas visādas kombinācijas un tml :D

Nu redz tu jau māki, a es ta īsti neko..man vajadzētu kādas photoshop stundas :D

Отредактировано Mariposa (29.11.2009 18:03)

0

273

Ahhh, forumā ir pienākuši Ziemassvētki  :love:

0

274

šitas diemžēl ir šaurais skins. Bet nu piestāv. Atstāt?

0

275

Man kāreiz šodien bija ienākusi prātā doma, ka tiklīdz izmocīšu savu parakstu, kuru nedēļu mocīju, tā forumā viss izmainīsies, un paraksts vairs nebūs pielāgots :D

0

276

albalonga написал(а):

šitas diemžēl ir šaurais skins. Bet nu piestāv. Atstāt?

vnk jāpierod :) Bet man vismīļākais bija, tas sarkanīgi zaļais, tas tāds viesziemassvētkīgākais :D Bet tas mans viedoklis, kā vairākums balsos, tā būs :)

0

277

aNgeL написал(а):

Man kāreiz šodien bija ienākusi prātā doma, ka tiklīdz izmocīšu savu parakstu, kuru nedēļu mocīju, tā forumā viss izmainīsies, un paraksts vairs nebūs pielāgots

:D

cravey написал(а):

Bet man vismīļākais bija, tas sarkanīgi zaļais, tas tāds viesziemassvētkīgākais  Bet tas mans viedoklis, kā vairākums balsos, tā būs

bet tas pie bildes nederēja... o.O

0

278

man ļoti patīk šaurie skini. šis ir fantastisks ;)

0

279

A man arī patīk, kā izskatās!  :shine:

0

280

albalonga написал(а):

bet tas pie bildes nederēja... o.O

Tak ir jau labi :D Vismaz forumā tagad sniegpārsliņas redzēšu  :flirt:

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?