TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?

Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?

Сообщений 281 страница 300 из 1000

281

bilde forša, tikai priekš manis baigi daudz un saspiesti viss, bet nu... ir ok! Īpaši jau kko tādu dabut gatavu Paintā! :D
priekš manis vsp viss izskats ir pārāk ziemassvētcīgs jau... prasītos kkas ziemīgs, bet ne tik... atklāti ziemassvētcīgs.. līdz tam jau vēl mēnesis, bet nu... lai jau ir :) un jā, uz mana datora noteikit izskatisies traki šaurais, bet gan jau :)

0

282

ā, un jā - Silvia un Sergio! :love:  paldiessss!!!

0

283

Paldies par skaisto un gaumīgo noformējumu,patīkami,ka jau otrajā Adventes dienā forumam ir tik šim īpašajam laikam piemērots māksliniecisks veidols.

0

284

Es ar savu trako Ziemassvētku noskaņu uzmeistaroju bannerīti Ziemassvētkiem, ja nu gadījumā ir doma mainīt.. :D :love: Ceru, ka patiks! ;)

http://i576.photobucket.com/albums/ss203/GaByGallery/xmas.jpg

0

285

Skaisti, GaBy :love:

0

286

cravey написал(а):

Skaisti, GaBy

Man prieks, ka patīk, cravey! :love: ^^

0

287

Āwwww, Gaby tik skaistiiii!!!  :love:

Malace TU.  :shine:

0

288

jā, ļoti smukiņš - sarunāsim tā - lai vēl esošais pastāv, jo tik pagājušonedēļ uzlikām un šis ar ir ļoti skaists - paldies Mariposai. Bet Ziemassvētku nedēļā es šito uzlikšu un tad šitas būs līdz jaunajam gadam.

0

289

PAULINA написал(а):

Āwwww, Gaby tik skaistiiii!!!

Malace TU.

Paldies, PAU! :blush:

albalonga написал(а):

jā, ļoti smukiņš - sarunāsim tā - lai vēl esošais pastāv, jo tik pagājušonedēļ uzlikām un šis ar ir ļoti skaists - paldies Mariposai. Bet Ziemassvētku nedēļā es šito uzlikšu un tad šitas būs līdz jaunajam gadam.

D`accord, alby! ^^ Man esošais ar dikti patīk un tieši savējo es taisīju ar mērķi uz Ziemassvētkiem tieši! ;)

Отредактировано GaBy (05.12.2009 20:52)

0

290

aaaw, skaisti!! ^^
Man ar bija doma uztaisīt, kaut ko biki darījos, bet tad jau nav ko ņemties vairāk. :D
ā, un tā Hewitt bildīte... aNgeL sapratīs, kādu es labprātāk redzētu to :D

0

291

Paloma написал(а):

Man ar bija doma uztaisīt, kaut ko biki darījos, bet tad jau nav ko ņemties vairāk.

nu kāpē ta tā - uztaisi takš. es kaut vai katru dienu varu nomainīt - un jautrāk takš.

0

292

haha, nu ok, tad redzēs! :D ja es spēšu tam atrast laiku starp msed un šūšanu :blush:

0

293

Paloma написал(а):

ā, un tā Hewitt bildīte... aNgeL sapratīs, kādu es labprātāk redzētu to

:D :D aahh  :love:

Smuki, Gaby  :love:  aaww...un visādi mani mīlulīši  :love:

0

294

Skaisti , Gaby..Man jau patīk!  :)
Piekrītu, visam , ko šeit rakstijāt..Tavs meistarojums būs lielisks uz Ziemassvētkiem.. :love:
Ja, piemin manu darbiņu, tad es gribēju pameģināt un pamēģināju, un cik tas bija forši un jauki, ka tas kādu laiciņu pastāvēja..!  :flirt:
Nu, ja katru reizi mainitos, katru nedeļu bez maz, tas būtu tikai krāsaināk un jautrāk! :D

0

295

Ļoti skaisti, GaBy! ;)

0

296

Paldies, meitenes! ^^

0

297

Nu tā, uzcepu es arī... :D šo to tā arī neizcīnīju ar to fotošopu, bet nu.. ņemiet par labu, kā ir. :D

P.S. tur ir kkas īpaši aNgeL... you will know :D nu, un man arī. :D un, piedodiet, bet ja maz varu salikt, tad lieku, kas pašai tuvāks. :blush:

http://i081.radikal.ru/0912/43/4d72fd2ba310t.jpg

0

298

Dikti jau nu skaists.. :love: Mani priecē fakts, ka ir Twilight un Enrique.. :love: ^^

0

299

hahaha, nu jā - aNgeL/Palo bilžuks. Es zinu, ka slimīgi, bet es gandrīz personiski uztveru, ka BJ tur nav.  :D  Bet tā kā tāpat nemitīgi rotēsu visus bilžukus līdz jaunajam gada, tad ir oki. Būs dienas, kad arī šis pastāvēs.

0

300

ai, nu beidz! :D es jau šitos īsti nezināju, kā sakarīgi sabāzt, kur nu vēl kko! :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?