Tas tikai priecē mani!
Ahh..Pau!!! Tu ar saviem parakstiņiem, man jau liekas, ka tu padarisi mani ar viņu atkarīgu
Hih hiih BJ arī ir Smukii
Paldies, prieks, ka tev patīk..
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?
Tas tikai priecē mani!
Ahh..Pau!!! Tu ar saviem parakstiņiem, man jau liekas, ka tu padarisi mani ar viņu atkarīgu
Hih hiih BJ arī ir Smukii
Paldies, prieks, ka tev patīk..
šitas baigi interesants, pilnīgi ne tāds kā parasti. Tas pulkstenītis.
Šodien jau otru reizi redzu tādu ideju ar pulksteni...laikam Jaunais gads tuvojas Malacis , Mariposa, labi izdomāji!!
Malacis , Mariposa, labi izdomāji!!
Oo..Paldies!
Dikti skaisti, Mari.. Malacīte!
Mans ar padarbojās Fonā - Tallina
[реклама вместо картинки]
awwww.... šitik smuku foruma bildi nebiju redzējusi veselu mūžību
wwww, ku skaistiņi, cravey!!! un Il divo! akkkk
cravey - BJ/Sterian kompozīcija pa vidu vienkārši ideāla. wow. tu esi pārspējusi visas iepriekšējās foruma bildes manās acīs. es šito dievinu. Un mana Tallina. Jej, dievīgi. Paldies tev milzīgs. tu pat iedomāties nevari, cik ļoti tu tikko man garīgo uzlaboji. superīgi.
Tiešām..Lieliska bilde!!!!
Un, CR Un, BJ pa vidu izskatās perfekti..Tāda bilde noteikti nekad nav bijusi forumā, nu vismaz es neesmu redzējusi
Ceru, ka pienāks diena, kad foruma bildē redzēšu arī Joe.. ( Tu jau zini, par ko es runāju..vai ne Cravey?? )
BJ/Sterian kompozīcija pa vidu vienkārši ideāla.
He he, vot man pašai ar baigi patīk Un tieši tie BJ skatieni - tāda sajūta, ka par spīti visam un visiem viņi vienmēr viens otru spēj atrast un ieraudzīt
Un mana Tallina.
Aber protams
awwww.... šitik smuku foruma bildi nebiju redzējusi veselu mūžību
Paldies
un Il divo!
Es tā iedomājos, ka viņi nav bijuši uz galvenās foruma bildes, bet slaveni gan viņi pa visu forumu
Ceru, ka pienāks diena, kad foruma bildē redzēšu arī Joe..
Gan jau, man viņš ļoti patīk, jāuztaisa forumā Džo sadaļa pie mūzikas, lai citi ar "iepazīstās"
Vispār, kad pats taisa, tad saprot, cik grūti tik daudz visa kā salikt, un lai vēl tā normāli izskatītos
Skaisti, Cravey!!!
Pievienojos augšup minētajam.... man ar ļoti patīk,pati kādu laiciņu atpakaļ biju Tallinā,un Tallinas fons atsauca atmiņā patīkamas emocijas...
Ou, Dikti skaista bilde Cravey!!!!
o, super, pat Il Divo ir
Aiz nekā darīšanas..
Dieva dēļ, piedodiet, ja esmu par kādu aizmirsusi!
1.reakcija - woooow, cik smukiiii!
2. - pag, pag... *acu šaudīšanās pa bildi* mseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeed!!!
Bet vispār tiešām ļoti skaisti!
2. - pag, pag... *acu šaudīšanās pa bildi* mseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeed!!!
Es zināju, ka kkas nav.. Pag, tulīt būs.
Uzlabotā versija ar MSED..
Mmmm..ļoti skaisti aww..Alex un MH
aww..Alex un MH
Es nez, es nespēju viņus neielikt!
Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?