TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?

Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?

Сообщений 361 страница 380 из 1000

361

Da ir tie viņi..ko es neatpazīšu? :D :D

0

362

Es tik saku, ka man neizskatās, bet es neapšaubu tavas spējas tpazīt viņus. Kurš vēl, ja ne tu? :D

0

363

Paldies, un prieks ka kvalitāte apmierina.. :)  :flirt:

aNgeL написал(а):

Malacis , Mariposa!!! Ļoti skaisti, man patīk! Tikai Sortilegio nemanu..bet toties ir Kouls un Fēbe  :love:

Jā, šoreiz Sortilegio gribēju ielikt starp BJ un Perro Amor,bet kaut kā nesanāca kā gribēju, bet jā, vismaz Kouls un Fēbe :love: Un, tie tiešām ir viņi...Paloma! :D

0

364

hahaha, ok, lai nu būtu. :D

0

365

Mariposa написал(а):

Un, tie tiešām ir viņi...Paloma!

tikpat mistiski atpazīstami, cik mistisks ir Amulets :D

0

366

starp citu, es ar mierīgi atpazinu... Paloma :D

0

367

haha, ok, es vienīgā, kas pilnīgi totāli neatpazīst viņus tur :rofl:  nu, Fēbi vēl vaaaarbūt jā, bet Koulu nu 100% nē :D

0

368

Zini ko Marii, tev ar katru reizi sanak arvien labak un labakk! :love:

0

369

PAULINA написал(а):

Zini ko Marii, tev ar katru reizi sanak arvien labak un labakk! :love:

Aww  ..cik mīļi!! Paldies! :)  :love:

0

370

awww, viss tik rozīgs  :flirt:

0

371

:D :D AHA!! es sākumā pat padomāju, ka ne tajā forumā tiku :D :D

0

372

hahaha - nu tas uz šodienu par godu kjupidam un sirsniņdienai. Bet vispār - vai kāds varētu jaunu bilžuku sameistarot????

0

373

Haha, tik piemīlīgi rozīgs! :love:
Nu es varu mēģināt kko uzmeistarot, tik visi, kas vēlas kko spešal bildē redzēt, sakiet! ;) Un krāsu arī kādu vēlaties! :)

Отредактировано GaBy (14.02.2010 14:35)

0

374

GaBy написал(а):

Nu es varu mēģināt kko uzmeistarot, tik visi, kas vēlas kko spešal bildē redzēt, sakiet! ;)

Nu, Gaby, man galvenais lai būtu Bezgalīgais ceļojums  :blush: ..bet nu, lai labāk paliek tavā ziņā! Kā uztaisīsi tā būs labi, mīļā!  :)

0

375

Mariposa написал(а):

Nu, Gaby, man galvenais lai būtu Bezgalīgais ceļojums   ..bet nu, lai labāk paliek tavā ziņā! Kā uztaisīsi tā būs labi, mīļā!

Būs Bezgalīgais ceļojums! ^^

0

376

GaBy написал(а):

Nu es varu mēģināt kko uzmeistarot, tik visi, kas vēlas kko spešal bildē redzēt, sakiet!

Ja vēl nav par vēlu, tad es ļoti gribētu Marlēnu Favelu, Paolu Reju :D :D  :love:  :yep:

Отредактировано Marlena Favela (14.02.2010 17:41)

0

377

BJ, J2 un Gaby & Jencarlos.... :playful:

0

378

Ou, tie6aam labii izskatass, viss tik roziigi! For6ii. :)

GaBy написал(а):

Tik visi, kas vēlas kko spešal bildē redzēt, sakiet!

Njum es gribetuu CR - Cristiano Ronaldo ...  :blush:

0

379

Ja sanāk vietiņa ieliec arī Brian Joubert un Stephane Lambiel  :flirt:

0

380

ecdd (vai Lorenu vnk), kolungu, GW - bet, protams, tas kā tev sanāk, cik vietas ir ^^

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?