TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?

Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?

Сообщений 381 страница 400 из 1000

381

Jūsu vēlmes man ir pavēles, centīšos visu salikt un nevienu neaizmirst! :)
Kādā krāsā fona attēlu vai kko konkrētu? :flirt:

0

382

wot šitas man čist vienalga...

0

383

Ooook.. Es tad pamazām virzīšos uz pavasara pusi, kko dzeltenīgu.. :) Ta jau redzēs, mēģināšu rīt uzmeistarot! :)

0

384

GaBy написал(а):

Jūsu vēlmes man ir pavēles, centīšos visu salikt un nevienu neaizmirst! :)

cik jauki, paldies  :love:  ^^

albalonga написал(а):

Kādā krāsā fona attēlu vai kko konkrētu? :flirt:

nu nav konkrētas krāsas, ko gribētu es, bet nu kko pavasarīgu :)  :shine:

0

385

haha, nu man kkā vēl negribas pavasarīgu, jo ārā vēl pat neož pēc pavasara :D man drīzāk ko baltu, gaišzilganīgu prasās. Bet nu tās tikai manas domas. ;)

0

386

Nu tā, bildi ir gatava! :) Nezinu, kā jums, bet man patīk! ^^ Centos nevienu neaizmirst un liels pardon, ja kādu tomēr aizmirsās.. :blush:

http://i576.photobucket.com/albums/ss203/GaByGallery/Foruminjsh.jpg

0

387

ak, smuki. Tik žēl, ka Sterian tik tālu viens no otra... :D

0

388

GaBy написал(а):

Nu tā, bildi ir gatava! :) Nezinu, kā jums, bet man patīk! ^^ Centos nevienu neaizmirst un liels pardon, ja kādu tomēr aizmirsās.. :blush:

tā jau smuki, bet tu par mani aizmirsi :D
nav ne Marlēnes ne Paolas  :'(

0

389

albalonga написал(а):

ak, smuki. Tik žēl, ka Sterian tik tālu viens no otra...

Šitā labāk? :D

http://i576.photobucket.com/albums/ss203/GaByGallery/Foruminjsh1.jpg

0

390

wow, tu is zelts. :D

0

391

Marlena Favela написал(а):

tā jau smuki, bet tu par mani aizmirsi
nav ne Marlēnes ne Paolas

Saulīt, piedod, lūdzu! :blush:

alby, reku 3. versija, nu tagad ceru, ka visi ir! :D

http://i576.photobucket.com/albums/ss203/GaByGallery/Foruminjsh2.jpg

0

392

uuu, Gaby, baigi skaisti!! Aaak, un šķiet visi, ko es prasīju! :love:  liels, liels paldies! :love:

0

393

Paloma написал(а):

uuu, Gaby, baigi skaisti!! Aaak, un šķiet visi, ko es prasīju!   liels, liels paldies!

Paldies, Palomčik! ^^ Prieks, ka patīk! :love: Man pašai arī.. ^^ Es tak teicu, ka centīšos visas vēlmes piepildīt! ^^

0

394

Cik romantiski maiga bilde sanākusi! ar jūras svaigumu  :love:

0

395

Awww, ir viss iekšā  :love:  Man šķiet Braiens un Stefans pirmo reizi ir foruma galvenajā bildē  :rolleyes: Ja man te būtu vīniņš pie rokas, tā tik prasītos uzdziedāt - "Uz to mums atkal jaāiedzerr!"  :rofl:

0

396

Alby, a nav kāds bišķi gaišāks skins? :rolleyes:   Nedaudz drūms šitas tumšais, lai gan tas tik mans viedoklis :blush:

0

397

es nez, es kad šo ieraudzīju, man iepatikās ^^
bet tas arī tikai mans viedoklis. :D

0

398

es ilgi meklēju skinu un man tā īsti neviens nepatika un nederēja pie šitās bildes. Un šitas baigi iepatikās. Pa malām tumšs, bet netraucē, jo vidus un visi laukumi, kur ierakti un tiek rakstīts ir gaiši. Un man patīk tie oranžie burti. Nez. Ja vēl kādam bez cravey ir pretencijas pret skinu, tad mainīšu, bet ja tik cravey - tad - sorre babe. You know I love u, bet tik tavu antipātiju dēļ nemainīšu. Bet tiesām - ja kādam vēl nepatīk - sakiet. Ir viņš tiešām tāds jocīgs.

0

399

Ir jau ok, tas tiešām vairāk tik aiz personīgās gaumes ;)

0

400

Wow..Gaby!! Skaisti..!  :love:  Un, paldies, ka ieliki Bezgalīgo ceļojumu un vēl jau ir CR ..awww!!!  :love:
Malacis, tev vienmēr izdodas tik skaisti uztaisīt. :)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?