Saulīt, piedod, lūdzu!
Jēee, tagad ir arī Marlēne
Tu esi burvīga, tagad ir supā!
Paldies
Отредактировано Marlena Favela (16.02.2010 10:21)
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?
Saulīt, piedod, lūdzu!
Paldies
Отредактировано Marlena Favela (16.02.2010 10:21)
Gaby!
Ahhh, ciikk Skaistiii!!!!
Lielaa Malacee Tu!!! Hih, plds par CR...
Wow..Gaby!! Skaisti..! Un, paldies, ka ieliki Bezgalīgo ceļojumu un vēl jau ir CR ..awww!!!
Malacis, tev vienmēr izdodas tik skaisti uztaisīt.
Paldies
Gaby!
Ahhh, ciikk Skaistiii!!!!
Lielaa Malacee Tu!!! Hih, plds par CR...
Je vous remercie!
Tā ka esmu atklājusi jauno fotoshopa pasauli ( ), tad tapa jauna bilde forumam! Un, lūdzu piedod Alby un Cravey, ka nav BJ..diemžēl nekādīgi nevarēju izdomāt, kuru viņus ielikt!
Sanākusi visai pavasarīga bilde, lai gan aiz loga tā neliekas, es vnk nevaru sagaidit pavasari!
Un, vēl man pašai nepatik viena lieta šai bildē, tie caurumi zem Jamie un Landon, bet pati nekādi nepratu izlabot...
[реклама вместо картинки]
Es tak saku, tev ar katru reizi sanāk labāk!
Ahh, bet šis darbs, vuhh Riktīgi patīk!!!! Viss tā kopā forši salikts! Paldies, ka ievietoji manu Mīluli
Es tak saku, tev ar katru reizi sanāk labāk!
Ahh, bet šis darbs, vuhh Riktīgi patīk!!!! Viss tā kopā forši salikts! Paldies, ka ievietoji manu Mīluli
Ak, Pau.. Prieks, ka patīk ...un kā nu vispār tagad iedomajama foruma bilde bez CR
Jā, laikam ievēroji, ka man šausmīgi patīk daudz ko salikt , ka vietas vispār gandriz vairs nav ( Mans netikums jau sen..par visu un visur..man patīk visu piepildit..! )
nu vispār tagad iedomajama foruma bilde bez CR
Aww.
Jā, laikam ievēroji, ka man šausmīgi patīk daudz ko salikt , ka vietas vispār gandriz vairs nav
Pamanīju, pamanīju, bet man patīk!
bet vispār Tu esi tāds malacis, ka sāki iepazīt photoshopa pasauli!! Un Adobe photoshops ir tam viens labākajām izvēlēm, ja ne labākā Un mēs jau visi gaidām pavasari, tāpēc saprotams, ja ieliki šādas krāsas awww un mani Sorti mīļumiņi un GW un visi pārējie - msed, pasion , Lore (bet kur nu bez viņas ) , Loba
es atļāvos nedaudz pielabot
Liels paldies!!!!
Un mēs jau visi gaidām pavasari, tāpēc saprotams, ja ieliki šādas krāsas
Jā..es tiešām ilgojos pēc pavasara!! Un, rīt astotais marts (sieviešu diena..) un tapēc jau ar!
Bet, milzigs paldies, ka tik smuki palaboji..(tieši tā es arī to iedomājos ideālākajā variantā.. )
Jauki,ka var izveidot tik skaistu un māksliniecisku plakātu.
Bet, milzigs paldies, ka tik smuki palaboji..(tieši tā es arī to iedomājos ideālākajā variantā.. )
Nav par ko Man tikai prieks, kad varu kaut ko padarīt savā jomā neliels plusiņš manas pieredzes izaugsmē ak, bet , Mariposa, Tu laikam esi mana mūza Visu laiku uz viskaut ko iedvesmo, tagad man ar sagribējās foruma bildi uztaisīt un ideja ir, kā varētu mēģināt un ja ne lielā md deva, tad tagad gan jau sēdētu un kaut ko veidotu
Jauki,ka var izveidot tik skaistu un māksliniecisku plakātu.
Paldies....liels plus, ka Angela piepalīdzēja ar visu to saplūšanu vienā..(nosaukšu to tā )
ak, bet , Mariposa, Tu laikam esi mana mūza Visu laiku uz viskaut ko iedvesmo, tagad man ar sagribējās foruma bildi uztaisīt un ideja ir, kā varētu mēģināt un ja ne lielā md deva, tad tagad gan jau sēdētu un kaut ko veidotu
Kāds man gods būt tavai mūzai!!! ..bet nu kurš te kuram mūza, man ienāca iedvesma uz stāstu vien no tā, ka man pateici, ka man labi padodos vēsturiskie darbi! bet nu gan jau sagaidisim to tevis arī foruma bildīti!
bet nu kurš te kuram mūza, man ienāca iedvesma uz stāstu vien no tā, ka man pateici, ka man labi padodos vēsturiskie darbi! bet nu gan jau sagaidisim to tevis arī foruma bildīti!
nu tad mēs viena otru iedvesmojam
jap, kādreiz gan jau noteikti no manis taps foruma bilde
super, man patīk, paldies, Taurenīt. Tu ir liels, liels jaukums.
super, man patīk, paldies, Taurenīt. Tu ir liels, liels jaukums.
Paldies, Alby!!!
Kurš uztaisīja tagadējo uzlikto foruma bildi?
ņemot vērā faktu, ka tā bilde parādījās uzreiz forumā, nevis vispirms šeit, es minētu, ka alby
Ak, bet cik forums ir rozā un sirsniņains
ņemot vērā faktu, ka tā bilde parādījās uzreiz forumā, nevis vispirms šeit, es minētu, ka alby
nu mana logika ar teica to pašu.. bet tajā pat laikā.. aizdomas vienalga radās
Wow, superīga bilde un forums rozīgs!
Nāāāāis!
Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?