es ira vaina.... Ja, zinu - pārak rozīgs, pārāk elektrokrāsīgs, pārāk, pārāk.... Ja jums nepatīk, tad pēc pāris dienām noņemšu. Vakar vienkārši iedvesma uznāca un radās šis ap 2 naktī...
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?
es ira vaina.... Ja, zinu - pārak rozīgs, pārāk elektrokrāsīgs, pārāk, pārāk.... Ja jums nepatīk, tad pēc pāris dienām noņemšu. Vakar vienkārši iedvesma uznāca un radās šis ap 2 naktī...
Cik es pamanīju, tad te visi ir teikuši, ka patīk , ka rozīgs, nevis ka pārāk , pārāk un ka nepatīk
Aww..un mani mīļie MH un Alekss
msed bildīte forša - Gabija ļoti patīk tajā
un wsp bilde ļoti forša- tā tas ir!
Jā, un es tikai varu piekrist katram eņģelīša vārdam!
Nav uzbāzīgi rozā, bet tāds maigs..
Es savukārt pamēģināšu kko sameistarot pavasarim, dzeltenīgu un zaļu..
savukārt pamēģināšu kko sameistarot pavasarim, dzeltenīgu un zaļu..
gaidīsim, gaidīsim! Gribas redzēt
Sataisīju dažas bildes, būtībā tikai fona bilde mainīta!
Cerams, ka nevienu šoreiz tiešām neesmu novārtā atstājusi.. Un tiešām, piedodiet, ja tomēr esmu..
smuki, ak smuki. nu es tā nemāku. man viss saiet kopā un es taisu bilsīšu un fona pārklāšanos un tas viss ir vienos toņos.
smuki, ak smuki. nu es tā nemāku. man viss saiet kopā un es taisu bilsīšu un fona pārklāšanos un tas viss ir vienos toņos.
Paldies!
Man atkal nesanāk pārklāšanās un viens tonis! Es tik šitā māku, man vnk nav photošopa..
vauč, te jau katru dienu varēs mainīt citu fonu
bet laikam vislabāk otrais ar pavasara ziedoša koka ziediem...
mjam, es vsp sajūtos nepraša blakus jums ar visu savu fotošopu.. jo tā sataisīt kā alby ir, ka viss saplūst kopā, es nemāku...
jo tā sataisīt kā alby ir, ka viss saplūst kopā, es nemāku...
Nu vot es ar tā nemāku!
bet laikam vislabāk otrais ar pavasara ziedoša koka ziediem...
Man ar tas dikti patīk! Un tad vēl tas ar narcisēm un tulpēm!
mjam, es vsp sajūtos nepraša blakus jums ar visu savu fotošopu.. jo tā sataisīt kā alby ir, ka viss saplūst kopā, es nemāku...
kurš nu runātu!
tas es nemāku taisīt. visādus efektus zinu, bet pielietot nemāku
ak, Gaby - skaistums!!! Un man ar otrais variants vislabāk patīk
un Sortilegio, Sjačoke El CLon
kurš nu runātu!
nu bet nopietni! tas, ka es nemāku sapludināt ir skaidrs fakts. man nav ne jausmas, kā to var dabūt gatavu
tas es nemāku taisīt. visādus efektus zinu, bet pielietot nemāku
jā jā jā....
un Sortilegio, Sjačoke El CLon
Zinu, ka Sjačokei šeit ir mīlēta.. Sortilegio pats par sevi saprotams un El Clon rādās, ka dažiem te ir aktuāls..
es vsp apbrīnoju, ka jūs vēl varat daudzmaz visiem izpatikt man radās doma aiz bezdarbības, ka varētu ko pamēģināt pačakarēties, bet tad sapratu, ka nē, jo sajukšu prātā domājot, ko kam vajag...
man nav ne jausmas, kā to var dabūt gatavu
man ar..man vienmēr ir radies jautājums, kā var tik smuki sapludināt 2 bildes kaut kādā vienkāršā ceļā
un El Clon rādās, ka dažiem te ir aktuāls..
īstenībā arvien mazāk un mazāk Bet viņi smuks pāris
Zinu, ka Sjačokei šeit ir mīlēta
ahaa.. ak, DEE
Sortilegio pats par sevi saprotams
Cik burvīgi
bet tad sapratu, ka nē, jo sajukšu prātā domājot, ko kam vajag...
vo vo..tas parasti arī mani ir otrkārt atturējis..
man ar..man vienmēr ir radies jautājums, kā var tik smuki sapludināt 2 bildes kaut kādā vienkāršā ceļā
haha, alby, atklāsi maģisko noslēpumu?
Ļoti skaistas un mākslinieciski noformētas bildes pavasarīgās noskaņās,paldies!
nu kā - bilžu pārklāšanas opcija - tur var izvēlēties dažādus - Saturnation, Lighten, Darken, Hard Light, Overlay u.c. Man paintshopam viņa ir maliņā, kur rādās atseviļši katrs layer, ko iekopē kopājē bildē.
nu jāa.. logika
man ļoti patīk
hm, j;a, atceros kko tādu no tā fotošopa, bet man šitā tāpat nekad nesanāca man šķiet ...
Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?