TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?

Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?

Сообщений 441 страница 460 из 1000

441

Alby, ļoti , ļoti Smuka foruma bilde!!! Tik rozīga un skaista , un tās puķes ..ahhh!!! :love:  :love:  :love:  Prieks skatīties!  :)

Un, Gaby..tavi darbiņi arī lieliski..!! Man , piemēram, grūti izcelt vienu!!!! Malacis! ^^  Prieks, ka forumā ienāk pavasara noskaņas, es tak jau tā esmu pēc tā noilgojusies, ka vairs nekad nevēlos vairs redzēt ziemu  :D

0

442

Mariposa написал(а):

Un, Gaby..tavi darbiņi arī lieliski..!! Man , piemēram, grūti izcelt vienu!!!! Malacis!

Paldiesiņš, jaukum! :blush: http://i48.photobucket.com/albums/f215/albalonga/Forums/53ec18a9c54471a7938a38d615c86861.gif

0

443

Nu ko, pēc ilgiem laikiem es ar beidzot paspēlējos :D :blush:
Centos salikt visiem, cik var, piedodiet, ja kādu apdalīju!!!

http://i069.radikal.ru/1004/71/9a280cbe1432t.jpg

0

444

hih, cik šodien radoša diena :D
Sortilegio ir un ar to man pietiek, lai bilde patiktu :D  :love:
Smuki :) Tik gaiša :)  :cool:

0

445

Es gribēju kaut ko tādu gaišu uztaisīt, pavasarīgu ^^
Un kā tad bez Sortilegio... :D

0

446

wow, smuki.

0

447

ak, Paloma!!!!! beidz jaukt manu galvu tač :D :D Es pirms brīža nomērogoju to Soy tu duena pa izmēriem, ka derēja ar foruma bildi, a Tu uztaisi vēl lielāku bildi un atkal neder.. :D :D :D

0

448

nu beidz, takš nevajag tāda paša izmēra - pietiekami tālu tie abi viens no otra! :D

ak, cik ātri te viss notiekas, jau mana bilde uzlikta :D

0

449

Paloma написал(а):

nu beidz, takš nevajag tāda paša izmēra - pietiekami tālu tie abi viens no otra!

Tev viegli teikt :p Tu divus gadus kompozīciju nemācijies :D

0

450

Galvenais, ka BJ ir  :flirt:  Kaut gan jūtu, ka man drīz visur gribēsies arī Deimonu un Eleinu no Vampire diaries redzēt  :love:

0

451

cravey написал(а):

Kaut gan jūtu, ka man drīz visur gribēsies arī Deimonu un Eleinu no Vampire diaries redzēt

nākamreiz (ja tāda pienāks :D ) ņemšu to vērā! ^^

gribēju ielikt arī mūsu puišus-slidotājus, bet jau par daudz visa kā bija...

0

452

Paloma написал(а):

gribēju ielikt arī mūsu puišus-slidotājus, bet jau par daudz visa kā bija...

Nu tagad off season, tātad piedodams :D

Paloma написал(а):

nākamreiz (ja tāda pienāks :D ) ņemšu to vērā! ^^

:blush:

0

453

Paloma написал(а):

Nu ko, pēc ilgiem laikiem es ar beidzot paspēlējos :D :blush:
Centos salikt visiem, cik var, piedodiet, ja kādu apdalīju!!!

Wow! Ļoti skaisti!  :love:  :love:  :love:  Un, tik daudz manu mīluļu, pirmkārt jau paldies par A walk to remeber  :love: , un vēl Marlēna, Gaby, MSED, Sortilegio, CR, Enrike..... :love:  :love:  :love: 
Burvīgi, Paloma!  :)  Pilnīgi sāk just vasaras tuvošanos!  :D  :)  Lai gan tomēr pavasarīga bilde,  ar smuku zilu fonu un tas dzeltanaiz zieds...jā, ļoti smuki !  :)

0

454

:blush: Prieks, ka patīk tā! :shine:
A walk to remember, protams, speciāli priekš tevis ^^

0

455

Paloma написал(а):

A walk to remember, protams, speciāli priekš tevis

Uztveršu to kā vienlaicīgi speciāli arī Aleksai un Danielam :D  :blush:

0

456

Paldies par Gabiju, Sortilegio un Enriki bildē! ^^ Ļoti forša un pavasarīga! :) :love:

0

457

nu man bilde ļoti patīk. tik jau minēto slidotāju un j2 pietrūkst, bet saprotu, jau ka visu sabāzt nevar. :D

0

458

aNgeL написал(а):

Uztveršu to kā vienlaicīgi speciāli arī Aleksai un Danielam

kamēr man pieleca... :D :blush:

albalonga написал(а):

un j2 pietrūkst

nu, J2 neieliku, jo nevarēju atrast atbilstošu foto - neatradu nevienu, kura būtu daudzmaz pozitīva :D varbūt pamanījāt,ka visi vairāk vai mazāk smaida. Un Supernatural visas bildes drausmi nopietnas, ko google man meta :D

0

459

hihihih, Palo - SPN bildes ir nopietnas, bet J2 bildes - ak jēziņ - ļoti maz nopietnu. Kaut kad salikšu. :playful:

0

460

Nu vot saliec... :D a to man jārakājas netā pašai un tad ko atrodu, to atrodu :P

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?