TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?

Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?

Сообщений 481 страница 500 из 1000

481

Paloma написал(а):

Un varavīksnes.. to es atstāju katra paša ziņā, ar ko tās asociēt  man katrā ziņā ne to, ko tev tās simbolizē

nu bez visa, ko tās simbolizē, man kopš bērnības patika varavīksnes, kad pat nezināju šādu simbolismu un neko par to. Laukosd ar ziepju trauku bizoju un fotografēju. Man r vairākas smukas pašas fotografētas varavīksnes albumos. Tā, ka - nu jā. Bet tagad ar simbolismu varavīksne man ir vēl biki mīļāka, ja tas vispār iespējams.

cravey, Palo, pačekošu skinus.

0

482

nu kā jums šitais skins????

0

483

albalonga написал(а):

nu bez visa, ko tās simbolizē, man kopš bērnības patika varavīksnes, kad pat nezināju šādu simbolismu un neko par to. Laukosd ar ziepju trauku bizoju un fotografēju. Man r vairākas smukas pašas fotografētas varavīksnes albumos. Tā, ka - nu jā.

nu jā, man jau arī varavīksnes ir patikušas kopš neatminamiem laikiem :)

albalonga написал(а):

nu kā jums šitais skins????

emmm... joprojām/atkal pelēks? :rolleyes:

0

484

Paloma написал(а):

emmm... joprojām/atkal pelēks? :rolleyes:

Nja, bet labāks i kā iepriekšējais, vismaz ārpusē i zaļumiņš :)

0

485

Personīgi man jau liekas, ka zaļais un zilais divatā kopā neiet, bet nu nejaukšos te.

0

486

aNgeL - protams, ka jaucies.

Nu kā šitais? Ir jau atkal zaļi zils, bet man patīk.

0

487

Nu pieņemsim, ka skins ir ok, bet tad man atkal liekas, ka foruma bildes toņus jāmaina uz tuvāku skina zilajam.

0

488

:D Mas šitā skinu maiņa nenormālīgi asocējas ar QAF slaveno 308, kur Lindsija koriģēja gleznas pielikšanas procesu :D

Baigi spilgti zaļš, bet zaļš :) Bet nav jau obligāti to zaļo, var jau kādu citu, tā tik mana preference bija :) Kā ar dzelteno? Vnk gribas tādu siltu, vasarīgu nokrāsu, pelēkais ar rudeni asocējas uzreiz :(

0

489

cravey написал(а):

Vnk gribas tādu siltu, vasarīgu nokrāsu, pelēkais ar rudeni asocējas uzreiz

:D Es kā parasti laikam neesmu kā normāls cilvēks, jo pelēkais un melnais man kāreiz asociējas ar pavasari. Tieši pavasaris ir tas periods, kurā mani ļoti vilina ģērbties melnajā , bet savukārt rudens gan man liekas krāsainākais no gadalaikiem, ziemu es redzu oranžu un vasara.. vasarai nav asociāciju vispār :D

0

490

interesantas tev asociācijas, ko lai saka :D

Un var redzēt, ka te kāds mākslu mācās... piesienas pie krāsu saderībām.. :D

0

491

ak jā, un šis skins man pat''ik ^^

0

492

Mhm..šis labākais no redzētajiem variantiem, un foruma bilde vairs tik neizceļas ar reālismu :)

0

493

O, jā, šis ir jauks :) Riktīgs fuzzy skins :flirt:

0

494

Šis skins saucas Rainbow, cravey... :D

0

495

albalonga написал(а):

Šis skins saucas Rainbow, cravey... :D

Hhahaah, nu es saku - fuzzy :D

0

496

Tātad manas lielās iedvesmas rezultāts.  :)
http://bildites.lv/images/wrdb774cnhoqrvoh1e5.jpg

0

497

Uuu, ku skaisti!!!  :love:

Ak, Ian and Nina :love:  :love:  :love:

0

498

Aha, smuka bilde!! Pasion, Hewitt, Lore, Clon, Gabija un JenCarlos  :love:

0

499

ak, cik daudz manu mīluļu :love:
Jauki, ka būs kkas jauns forumā! ^^

0

500

Prieks, ka jums patīk!!!  :)  :flirt:

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?