TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?

Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?

Сообщений 561 страница 580 из 1000

561

cravey написал(а):

Mēs ar Alby vienmēr mākam sadalīt puikas tā, lai nav jākašķējas  Arī tagad - vienai Artūrs otrai Merlins

:rofl:  Super!!

0

562

Paldies visiem par jaukajiem vārdiem!  :flirt:  :)

0

563

Es tiešām nezināju, ka kādam te patīk Merlins, tapēc viņš mistiski nozūda  :D  Bet, nu labi, ja karalienei tā vajag, tad ieliku viņu ari. :)
http://www.bildites.lv/images/dl2z9hs4x0kre6wvf19.jpg

0

564

lol. hihihi. Paldies. Es tikko pamodos un jūītos drausmīgi, ienāku forumā un Merlins ir mistiski parādījies un es tā sāku smieties. Tik mīļi. Paldies, paldies. Skaisti. Merlins atbūrās atpakaļ. LOL

0

565

albalonga написал(а):

Merlins atbūrās atpakaļ. LOL

Aha! :D Beidzot atrada īstos buramvārdus :D

0

566

aNgeL написал(а):

Aha!  Beidzot atrada īstos buramvārdus

Hahhaa, tas man uzreiz atgādināja 1.sezonas 2. sēriju, kur Merlins visu nakti to suņa skulptūru centās atdzīvināt :D

0

567

cravey написал(а):

Hahhaa, tas man uzreiz atgādināja 1.sezonas 2. sēriju, kur Merlins visu nakti to suņa skulptūru centās atdzīvināt

Jā, jā - atceros :D :D un, protams, tas izdevās tikai pēdējā brīdī :D

0

568

Man, kā jau kārtējo reizi, uznāca iedvesma kko uzmeistarot.. :D Tad nu izveidoju forumam jaunu bildi. :) Ir 3 varianti, pirmais original, pārējiem 2 krāsas mainītas. ^^

http://i576.photobucket.com/albums/ss203/GaByGallery/foruminjshoo.jpg

http://i576.photobucket.com/albums/ss203/GaByGallery/foruminjsh-1.jpg

http://i576.photobucket.com/albums/ss203/GaByGallery/foruminjsh2-1.jpg

0

569

Mmm  :love:  Prieks par iedvesmām :D
Man laikam vislabāk 3. patīk! Lai gan otrajam pievilcīgi kontrasti!  :love:  Ahh..bet mans Sorti-pāris  :love:  un visi pārējie kas man patīk :D Skaista bilde ļoti! Jūras un debesu fons  :love:

0

570

aNgeL написал(а):

Man laikam vislabāk 3. patīk!

Man arī 3ais laikam vislabāk.. ^^ :love:

aNgeL написал(а):

Ahh..bet mans Sorti-pāris

Khe, jā.. :D Bez viņiem es nevaru iedomāties foruma bildi, trūkst burvības.. :love:

aNgeL написал(а):

Jūras un debesu fons

Jap, man dikti šis fons patīk un tik tikko pamanīju, ka jau biju izmantojusi vienā bildē.. :D

0

571

GaBy написал(а):

Jap, man dikti šis fons patīk un tik tikko pamanīju, ka jau biju izmantojusi vienā bildē..

Xi, xi! :D Man ar patīik vienu un to pašu fonu izmantot vairākkārt :D

GaBy написал(а):

Khe, jā..  Bez viņiem es nevaru iedomāties foruma bildi, trūkst burvības..

Plusiņš Tev! :D

0

572

trešasi. Un vispār - visi mani slash puisīsi vienā stūrī kopā. Tik skaisti. Eh, aš asaras acī sariesās. Es ka reiz j2 fiku lasu un tik skaisti. Un man pēdas salst, bet es nespeju piespiest sevi piecelties no datora un aiziet zeķes sameklēt. Bā.

0

573

man atkal augšējā rinda ārkārtīgi patīk, īpaši vairāk uz labo pusi :love:

Un man arī 3.vislabāk ^^

0

574

jā, man arī trešais vislabāk patīk!

0

575

trešais liekas vislabākais,  :flirt: .

0

576

Cik mēs visi vienbalsīgi  ^^

0

577

Es ar par 3. variantu  :playful:
Un yay, ir Vampire diaries iekšā, hahaha, man jau patīk, ka Stefanam tik puses sejas, savukārt Deimons & Eleina pilnībā redzami  :love: Īstenībā Stefanu vispār var izbīdīt laukā, man nebūtu iebildumu :D

0

578

cravey написал(а):

Īstenībā Stefanu vispār var izbīdīt laukā, man nebūtu iebildumu :D

hihi me too.

Vispār man jau tā pat kā albalongai patīk tas viens sāns. kur visi foršie puikas ir! + man nežēlīgi patīk, ka arī  A Walk to Remember arī ir! :love:

0

579

Man prieks, ka jums patīk.. :)
Man jau bija doma izstumt laukā Stefanu, bet oh well.. :D

Inetux написал(а):

A Walk to Remember arī ir!

Šeit viņš ir mīlēts. ;)

0

580

Skaisti, Gaby! Man ļoti patīk, malacis!  :flirt:
Man patīk visi, ta kā manis pēc var būt jebkurš no trīs variantiem.  :P
Ak,un, protams, priecājos, ka šeit ir mans mīļais A walk to remember!  :love: Un, Sortilegio arī atgriezies uz Foruma bildes!  :)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?