Mēs ar Alby vienmēr mākam sadalīt puikas tā, lai nav jākašķējas Arī tagad - vienai Artūrs otrai Merlins
Super!!
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?
Mēs ar Alby vienmēr mākam sadalīt puikas tā, lai nav jākašķējas Arī tagad - vienai Artūrs otrai Merlins
Super!!
Paldies visiem par jaukajiem vārdiem!
Es tiešām nezināju, ka kādam te patīk Merlins, tapēc viņš mistiski nozūda Bet, nu labi, ja karalienei tā vajag, tad ieliku viņu ari.
lol. hihihi. Paldies. Es tikko pamodos un jūītos drausmīgi, ienāku forumā un Merlins ir mistiski parādījies un es tā sāku smieties. Tik mīļi. Paldies, paldies. Skaisti. Merlins atbūrās atpakaļ. LOL
Merlins atbūrās atpakaļ. LOL
Aha! Beidzot atrada īstos buramvārdus
Aha! Beidzot atrada īstos buramvārdus
Hahhaa, tas man uzreiz atgādināja 1.sezonas 2. sēriju, kur Merlins visu nakti to suņa skulptūru centās atdzīvināt
Hahhaa, tas man uzreiz atgādināja 1.sezonas 2. sēriju, kur Merlins visu nakti to suņa skulptūru centās atdzīvināt
Jā, jā - atceros un, protams, tas izdevās tikai pēdējā brīdī
Man, kā jau kārtējo reizi, uznāca iedvesma kko uzmeistarot.. Tad nu izveidoju forumam jaunu bildi. Ir 3 varianti, pirmais original, pārējiem 2 krāsas mainītas.
Mmm Prieks par iedvesmām
Man laikam vislabāk 3. patīk! Lai gan otrajam pievilcīgi kontrasti! Ahh..bet mans Sorti-pāris un visi pārējie kas man patīk Skaista bilde ļoti! Jūras un debesu fons
Man laikam vislabāk 3. patīk!
Man arī 3ais laikam vislabāk..
Ahh..bet mans Sorti-pāris
Khe, jā.. Bez viņiem es nevaru iedomāties foruma bildi, trūkst burvības..
Jūras un debesu fons
Jap, man dikti šis fons patīk un tik tikko pamanīju, ka jau biju izmantojusi vienā bildē..
Jap, man dikti šis fons patīk un tik tikko pamanīju, ka jau biju izmantojusi vienā bildē..
Xi, xi! Man ar patīik vienu un to pašu fonu izmantot vairākkārt
Khe, jā.. Bez viņiem es nevaru iedomāties foruma bildi, trūkst burvības..
Plusiņš Tev!
trešasi. Un vispār - visi mani slash puisīsi vienā stūrī kopā. Tik skaisti. Eh, aš asaras acī sariesās. Es ka reiz j2 fiku lasu un tik skaisti. Un man pēdas salst, bet es nespeju piespiest sevi piecelties no datora un aiziet zeķes sameklēt. Bā.
man atkal augšējā rinda ārkārtīgi patīk, īpaši vairāk uz labo pusi
Un man arī 3.vislabāk
jā, man arī trešais vislabāk patīk!
trešais liekas vislabākais, .
Cik mēs visi vienbalsīgi
Es ar par 3. variantu
Un yay, ir Vampire diaries iekšā, hahaha, man jau patīk, ka Stefanam tik puses sejas, savukārt Deimons & Eleina pilnībā redzami Īstenībā Stefanu vispār var izbīdīt laukā, man nebūtu iebildumu
Īstenībā Stefanu vispār var izbīdīt laukā, man nebūtu iebildumu
hihi me too.
Vispār man jau tā pat kā albalongai patīk tas viens sāns. kur visi foršie puikas ir! + man nežēlīgi patīk, ka arī A Walk to Remember arī ir!
Man prieks, ka jums patīk..
Man jau bija doma izstumt laukā Stefanu, bet oh well..
A Walk to Remember arī ir!
Šeit viņš ir mīlēts.
Skaisti, Gaby! Man ļoti patīk, malacis!
Man patīk visi, ta kā manis pēc var būt jebkurš no trīs variantiem.
Ak,un, protams, priecājos, ka šeit ir mans mīļais A walk to remember! Un, Sortilegio arī atgriezies uz Foruma bildes!
Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?