TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?

Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?

Сообщений 581 страница 600 из 1000

581

Dikti skaisti Gaby!  :love:

0

582

Nu jāa... Tikai vēlējos teikt, ka es te visādi eksperimentēju ar forumu, cenšoties pamazām apgūt šādas tādas lietas.. Ja jums rozes nepatīk, varu novākt :D

P.S Kāpēc gandrīz visos skinos ir zilas sastāvdaļas?? Cik kaitinosi, kad nevar atrast to, ko gribas..

0

583

aNgeL написал(а):

Ja jums rozes nepatīk, varu novākt :D

Es nemaz nepamanīju, ka tās ir rozes :D
Man šķita rudenīgās kļavu lapas (pirms izlasīju un paskatīju fona attēlu).

0

584

etansy написал(а):

Man šķita rudenīgās kļavu lapas (pirms izlasīju un paskatīju fona attēlu).

Jā, man arī. Ienācu forumā domāju, ka tās ir kļavu lapas, tagad tā ieskatoties toč rozes..bet jā man patīk!

Отредактировано Inetux (02.10.2010 19:56)

0

585

Xi, cik interesanti :D Mana fantāzija darbojās nevis gadalaiku, bet foruma romantiskās būtības pusē, tāpēc rozes, nevis kļavas :D Bet nu tas bij tik tā - mēģinājums uz ātru roku, lai paskatītos, kas no tā visa sanāks.

0

586

wow, nošokējos ienākot forumā :D
Bet tāda rudenīga noskaņa, jauki ^^
Man tikai nepatīk īpaši, ka pa vidu viss ir pelēkos toņos :rolleyes:

0

587

Nu, Paloma, uzraksti man CSS skriptu un es uzlikšu Tevis izvēlēto toni :P

0

588

:rofl: neņirgājies te par mani :P

0

589

Nu un Tu par mani :P Es tāpat jau šodien neskaitāmus skinus izskatīju un šis no tiem bij normālākais (jo tie kuri der pēc struktūras, neder pēc krāsas un otrādi) , rīt kādu brīdi paturpināšu un citus apskatīšu, bet es jau tāpat visu dienu ar šo visu nosēdēju, tā ka šodien kritikas negribu :P
Bet vispār manā datorā tas viducis tāds zaļgans drīzāk nekā pelēks :D

0

590

Nu labi jau labi, malacītis arī par šo! :) Es tikai pateicu, kas man ne pārāk, bet citādi viss ir labi... :p es jau vienmēr esmu žēlojusies, ja man pelēks liekas kkas :D :D :D

0

591

Smukas rozes!  :love:   Un, piemēram, man patīk kā izskatās viss kopā!  :love:  :) Romantiski rudenīgs!  :D  :)

0

592

Ja kādam rodas iedvesma, būtu ļoti burvīgi, ja taptu jauna foruma bilde..tuvāka rudens krāsām.

0

593

Nez, es moš varētu. Bet nesolu. Ja šovakar gultā sēžot ar Samīti nesamiegošos pārāk ātri...

0

594

Heeeey, ku forši, mums rudens lapas birst! :D

0

595

albalonga написал(а):

Nez, es moš varētu. Bet nesolu. Ja šovakar gultā sēžot ar Samīti nesamiegošos pārāk ātri...

Xi, nu skaties kā tev tur sanāks :D

Varat izteikties par skina elementu - labāk iepriekšējais, šis vai vispār pamatskins jums labpatīk?

0

596

Oh, wau, superīgs dizains :love: Ahhh, l'amour en l'automne :love:

0

597

laikam tas automne varētu būt rudens :D Jāa.. Man ar dikti patīk rudens! Vislaik uzskatīju, ka man nav mīļākā gadalaika, bet tomēr rudens iedvesmo visvairāk :)

0

598

Aaaaah, kāds skaistums!! :love: Super!! :love:

0

599

Birstošās lapas ir ideālas.

Un te ko uzcepu.

Photobucket gļuko, tāpēc likšu pa taisno te

0

600

albalonga написал(а):

Un te ko uzcepu.
Photobucket gļuko, tāpēc likšu pa taisno te

aww..foršs.. Man patīīk!!!  :love: Pieskaņots birstošajām lapām :D :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?