TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?

Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?

Сообщений 601 страница 620 из 1000

601

Es ikreiz paskatos uz bildi un ieraugu tajā kaut ko jaunu - piem. tikko pamanīju Viljamu ar Maiti..un aww.. Viljams tik tuvu Dannai   :love:

(Bet smieklīgi.. Tiklīdz sāk snigt sniegs..tuvojas ziema.. pie mums forumā iestājas rudens :D :D (atgādina Latvijas mākslas vēsturi, kad Latvijā ienāk māksals stils pēc tam, kad pasaulē to jau nomainījis cits :D )

0

602

Oh, wau, Alby - SUPERBE ET GENIAL, UN TRAVAIL MAGNIFIQUE!!!http://i48.photobucket.com/albums/f215/albalonga/Forums/53ec18a9c54471a7938a38d615c86861.gif

Es tieš iedomājos, ka varētu pieķerties un rudenīgu forum bildi uztaisīt, bet tavējā ir ideāla, tapē es pagaidīšu līdz ziemai :D

0

603

lol. ta jau labi, ka patīk.. :D

0

604

Ak, pirmais, ko es bildē ieraudzīju, bija CME :love: :love: :love: Man pietiek ar viņiem vien, lai teiktu, ka bilde super!! :love: bet arī krāsas utt.man dikti patīk ^^ aw, cik forums jauki izskatās!

0

605

alby, moloģec, lieliska bilde un tagad forums tik tiešām ir super-forši-rudenīgi-oranžs! :love:

0

606

Kā man patīk jaunai dizains un bilde arī ir vienkārši fantastiska! Pirmais, kas izceļas ir Sterian!

0

607

Cik rudenīgi skaisti!  :love:

0

608

Inetux написал(а):

Kā man patīk jaunai dizains un bilde arī ir vienkārši fantastiska! Pirmais, kas izceļas ir Sterian!

Kāds pārsteigums, vai ne???? Ņemot vērā, ka es taisīju... :rofl:

Prieks, ka visiem patīk.

0

609

Vai nebūtu laiks uzlikts ziemu un kaut ko ziemassvētīgu, lai rodas izjūtas un gaidas? eS VARĒTU KO PAMĒĢINĀT PAMEISTAROT, JA VIEN PROTAMS KĀDAM CITAM NAV MEŽONĪGA IEDVESMA UN VĒLME. Bet ir tā, ka sakiet, ko vajag uz bildes. Jūs jau zinat, ka telenoveles vairs neskatos un maz sekoju līdz, tāpēc nez, ko ļoti vasjag un bez kā tomēr var iztikt. Viens gan ir skaidrs, ka mani mīluļi tur būs.

0

610

Kādreiz man  bija iedvesma tieši uz Ziemassvētku bildi, bet nu reāli nesanāks uztaisīt (kā parasti :blush:  ) Es tad uz sevi ņemu otru pusi - krītošas lapas diez vai derēs :D
Tā ka.. No telenovelēm šeit skatītākais šobrīd laikam ir Cuando me enamoro, En nombre de amor un it kā Aurora + ,protams, Lore.

0

611

aNgeL написал(а):

Es tad uz sevi ņemu otru pusi - krītošas lapas diez vai derēs

Jā, tieši to es ar gribēju teikt.

aNgeL написал(а):

Tā ka.. No telenovelēm šeit skatītākais šobrīd laikam ir Cuando me enamoro, En nombre de amor un it kā Aurora + ,protams, Lore.

oki.

0

612

Man dikti patīk, vienīgi Bredlija un Kolina nav :( Nevar vēl vienu zvaigzņušku ar šiem abiem iepsraust?  :blush:

Bet tā Delenas zvaigzne - ahh, tas bij pats pirmais, kas man acē iekrita - tik skaisti, ahhh, nespēju nākošo sēriju sagaidīt, kur solās būt vairākas viņu abu kopainas :crazyfun: Vēl 3 dienas tik :crazyfun:

0

613

Rīkojums izpildīts... LOL

0

614

Ahhh - PERFEKTOO  :love: Un blakus Delenai, ahhh - f**in AWESOME :insane:

0

615

Tikko iedomājos, moš arī foruma skinu var piemeklēt kādos zili baltos, violetīgos, vai sarkanīgos toņos?  :playful: Jeb tad to visu aNgeL vēlāk taisīs :) ?

0

616

cravey написал(а):

Jeb tad to visu aNgeL vēlāk taisīs  ?

aNgeL tur kauč ko ģeniālu saveidos moš ar krītošām sniegpārslām malās. Nez.

0

617

AA, jasna ;)

0

618

awww, burvīga bilde, alby! :shine:
Gaidīsim Ziemassvētku skinu ^^

0

619

burvīga bilde alby. Pirmais, kas man iekrita acīs Jensens ar rūķa cepurīti..F**k tik mīlīgi izskatās..
J2, Sterian, Delena, Bredlijs un Kolins, kā arī Puckurt  :love: Nu ideāli.

Отредактировано Inetux (30.11.2010 17:16)

0

620

Paloma написал(а):

awww, burvīga bilde, alby!

Paldies, prieks, ka patīk.

Inetux написал(а):

burvīga bilde alby. Pirmais, kas man iekrita acīs Jensens ar rūķa cepurīti..F**k tik mīlīgi izskatās..
J2, Sterian, Delena, Bredlijs un Kolins, kā arī Puckurt   Nu ideāli.

Njā, Jensenam kā reiz kaut kā tik ideāli derēja tur uzlikt cepurīti. hihihi. Un protams saliku gandrīz visus savus sleš pārus., sorrē, bet izmantoju to, ka es taisīju. hihihi.

Un sorrī, ka nav sniegains, jo man kaut kā sogad nepatīk sniegs, labāk zvaigznes un Ziemaasvētku noskaņu siltums un jautrība. Un - hej - ir arī Carmans ar Kylu bildē. LOL.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?