Un - hej - ir arī Carmans ar Kylu bildē. LOL.
hahahah, es kā reiz šon novilku divas South Park sērijas. Creme fraiche jau noskatījos Tāda dzīves pamatatziņa apakšā
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?
Un - hej - ir arī Carmans ar Kylu bildē. LOL.
hahahah, es kā reiz šon novilku divas South Park sērijas. Creme fraiche jau noskatījos Tāda dzīves pamatatziņa apakšā
Centos pieskaņot foruma bildei.. Man gan sajūta, ka jums krāsas varētu nepatikt, jo tika minētas zilas un tāā.. Bet dzeltens ar zilo kaut kā mani neiedvesmo.. Anyway - kā jūs lemsiet, tā būs
Dikti smuki. Man patīk. Rada z-svētku noskaņu.
Es tieši gribēju teikt, ka man gribas ko zilganu
šīs krāsas man rudeni atgādina...
Bet citādi smuuuki! Man vsp baigi patīk ar šiem siluetiem
ā, starp citu, vislaik gribēju pajautat - augšējā kreisajā stūrī tas siluets... man kko stipri atgādina... vai tiešām varētu būt Anhels un Manuela? Vai man rādās?
aNgeL, man ļoti patīk, un ir oriģināli - netradicionālajā Z-svētku krāsās. Man bilde sanāca tāda un tu ar pieskaņojies uz zaļi-dzelteni-rozīgsārto.
Ir oki
Es tieši gribēju teikt, ka man gribas ko zilganu
Samierinies ar violetām sniegpārsliņām un es Tev teicu, lai uztaisi pati, bet Tu nī un nī
Es biju sākusi taisīt zilu..un tad violetu un arī kko sarkanīgu, bet..nu neiet kopā. Nez.. man dzeltenīgais arī asociējas ar Ziemassvētkiem - svecēm un tml. (Un jūs jau zināt, ka mani vislaik uzvelk uz zeltaino...vislaik acu priekšā Rundāles pils baroka krāsas )
Man vsp baigi patīk ar šiem siluetiem
Es sāku taisīt viskaut ko citu, bet viss besīja un tā nu atgriezos pie šiem siluetiem
ā, starp citu, vislaik gribēju pajautat - augšējā kreisajā stūrī tas siluets... man kko stipri atgādina... vai tiešām varētu būt Anhels un Manuela?
Nekādi nebiju spējusi saprast, vai jūs atpazināt vai nē Nu protams, ka ir pārējie 3 pāri gan nav no telenovelēm
Inetux, Alby, Cravey, liels prieks, ka jums patīk
Man dikti tas dejojošais siluets patīk
Nekādi nebiju spējusi saprast, vai jūs atpazināt vai nē Nu protams, ka ir pārējie 3 pāri gan nav no telenovelēm
aNgeL - Espinelu es uzreiz pazinu vēl toreiz, kad fons ar lapam bija un kā reiz tieši kaut kad gribēju prasīt, kas ir tie trīs pārējie, jo no tiem nevienu neatpazinu.
nu i labi, par ziemu priecāšos Karneolā :p te kkāds... rudens. Nu sorry, man līdz zeltainumam tālu - man ir brūns rudens bet nu lab, par gaumēm nestrīdas
nu i labi, par ziemu priecāšos Karneolā :p te kkāds... rudens. Nu sorry, man līdz zeltainumam tālu - man ir brūns rudens
Vēl priekšā visi 3 ziemas mēneši, kuru laikā vari uztaisīt zilu foruma bildi un es izmainīšu skina krāsu
Nez.. mans dators nerāda šeit neko brūnu! (bet nu katram datoram savas krāsas..par to jau esmu pārliecinājumies..kāreiz nesen )
nu tad piedāvaju
man patīk zilganais varinats!
ahh ziema!
nez kāpēc bet pēdējā laikā tā mans saistās tīri ar zilo krāsu!
Uuu, zilie toņi Bet tad man prasās arī vidiņu citu, šitas brūngani pelēkais neiet kopā ar to zilo.
Bet tad man prasās arī vidiņu citu, šitas brūngani pelēkais neiet kopā ar to zilo.
Jāa..es arī jau to sapratu. Bet man šobrīd vairs nav laika tam un jau vēlākais laiks ķerties mācībām.. Vai nu citu dienu, vai arī varbūt Albalonga pameklēs.
Awwwww, ziiiiils!!
hahahaha, tas rozā skins!! bet vajag šauro, citādi bildi neredz fona
euu, šis merry christmas man patīkās!!
ahh zilie toņi
bet vajag šauro, citādi bildi neredz fona
Ja skins ziemīgs vai Ziemassvētku, bildi var vispār noņemt
Un jāa - tas Christmas man ar patīk skins
Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?