TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?

Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?

Сообщений 641 страница 660 из 1000

641

awww!  :love:
tik foršs skins un vispār foruma izskats!

0

642

aNgeL написал(а):

tas Christmas man ar patīk skins

Kurš tas ir? %-)

0

643

cravey написал(а):

Kurš tas ir?

Bij viens ar uzrakstu Merry Christmas. Kaut kad pirms šī. Bet tagad šis man labākais liekas - bez liekiem uzrakstiem un bildēm.

0

644

Aaa, ok :) Ne ne, šis labs, tāda sajūta it kā forumu klātu plāna ledus kārtiņa  :love: Ļoti ziemīgi :)

0

645

Svētku iedvesmota es uztaisiju foruma bildi uz Jauno Gadu! :)
http://www.bildites.lv/images/m32wkss9lmonhovdlsnn.jpg

0

646

hei, vai kāds negribētu uztaisīt kaut ko rozīgi sarkanīgi romantisku ar sirsniņām un valentīndienu? Man apnika šis zimiskais zilais biki un valentīndiena nāk un pavasaris nav aiz kalniem un kaut kā tā. Es uztaisītu mos, bet man bail, ka salikšu iekšā savus visādus mīluļus un neielikšu telenoveļu mīluļus, par kuriem jau kādu laiku neinteresējos un neko nezinu.

Man lielais lūgums - Glee - Kurtam un Puckam tur jābūt, tagad ir jauks bilžuks, bet kurta tur nav.

Stefans, Brians un Florents, jo ir daiļslidošanas sezona un gana daudz cilvēki forumā seko tai līdz un smuki puisīši foruma bildē vienmēr ir jauki.

J2. 5. vai 6.sezonas, jo dažas te mīl pieaugušo Semu. LOL. Karoč J2 arī ir smuki puisīši, kuriem bildē jābūt vietai.

Un tad viens no diviem heteropāriem, kas apgriež manu ticīgu hetero romantikai. Kas to būtu domājis, ne? Tie ir Dan/Blair no Gossip Girl. Reāli seriālā arī viņiem tur kaut kas veidojas. Iesaku vismaz tūbē video pačekot visus, kas jebkad kaut biki skatījušies Gossip Girl. Scenāristi visu pamatīgi sačakarēja pirmās/otrās sezonas fanu mīlētākajam pārim Chuck/Blair un tagad liela daļa fanu pārmetusies uz Dair, jo ķīmija ir nepārprotama un kārtējais totālais pilnīgo pretstatu romantikas piemērs. Un lai gan pilnīgi pretstati, viņi abi ir visinteliģentākie varoņi serialā. Labi, beigšu reklamēt. But you got the idea I hope. Ja vajag bildes visiem maniem iepriekšminētajiem varoņiem un cilvēkiem, rakstiet un ielikšu, jo forumā laikam nav nemaz tik daudz ta visa.

0

647

albalonga написал(а):

Un tad viens no diviem heteropāriem, kas apgriež manu ticīgu hetero romantikai. Kas to būtu domājis, ne? Tie ir Dan/Blair no Gossip Girl. .

:D

0

648

spriežot pēc avika tu man piekrīti, saulīt. Super. :rofl:

Un ko? Nevisn neko??? Nu tad es varētu mēģināt, ja jūs man pateikti, kādas telenoveles un aktierus jūs gribat, lai iekļauju...

0

649

Nu no manas puses protams Delenai jābūt :D

Man ar būtu grūti kko uzmeistarot, jo par telenovelēm neko nezinu, kādi pāri, kas topā utt :( Bet to, ka šo zilo fonu vaig nomainīt, to es ar gribēju jau kaut kad šeit ierakstīt :)

0

650

em, noteikti Cuando me enamoro.
Tas arī viss, ko pašlaik skatos. :D Nu vēl Merlins, neiebilstu pret to arī.
Un vienmēr priecāšos par Iglesiasu, Hewitt, Lorenu utt. - kā jau parasti. :D

0

651

hi hi, kad mums forumā beigsies Ziemīšu svētki? :D Jāsāk uz pavasarīgiem toņiem un motīviem pāriet, ne? ;)

0

652

Nezinu. Varbūt :D Lai gan ārā neredzu ne miņas no pavasara tuvošanās :D

0

653

aNgeL написал(а):

Lai gan ārā neredzu ne miņas no pavasara tuvošanās

Tieš tapē mums vaig sākt mudināt  :playful: Zin kā mazajiem skolās koros liek dziedāt Spīguļo saulīt, lai apmākušajās dienās saulīti piesauktu :D

0

654

Nez.. a ko jūs gribat? Pavasarīgi kādus toņus? vai arī kaut ko romantisko kā šāds? Vismaz šis tāds 8. martam vedinošs :D

0

655

Šis labs, tik es no sākuma nobijos, domāju, ka mani uz citu forumu pārsvieduši! :D

0

656

Tāds rozīgi romantiskais stils, kuram pāri bilde ar tikai vīriešiem! Ideāli :D

0

657

Jā, šitas ir labs taisni uz 8.martu!

0

658

awww, smuks skins! :love:

0

659

Es varētu mēģināt uztaisīt forumam jaunu bildi, tikai, porfa, pasakiet, ko tieši jūs vēlaties uz tās redzēt, un būtu vēl foršāk, ja jūs pievienotu tieši tās bildes, kuras vēlaties redzēt! ^^

0

660

Ak, Gaby! Pat tā, ja?  :D  :flirt:

Nu, es kā vienmēr velētos redzēt A walk to remember! :love:

Свернутый текст

http://www.bildites.lv/images/u1gxlgd2814o263f5f8l.jpg

Jā, un tad varētu vēl Herederos del los Montes! :)  ( Nu, man laikam pašlaik vairāk patīk Paula un Hosē, nevis galvenais pāris. ( Pret kuru jau man ar nebūtu iebildumu! :) )

Свернутый текст

http://www.bildites.lv/images/7itvbcwzrp5598fonsy9.jpg

Un, ja vēl vietiņa atliek Aurorai! Man jau īpaši mīļš pāris ir gan Aurora un Lorenzo, gan Cesar un Bjanka, kuriem šausmīgi smuka bildīte ir.  :)  Bet, izvēle jau tavās rokās! :flirt:

Свернутый текст

http://www.bildites.lv/images/gym61k05vkpl7ze6tx0q.jpg

Un, par Sortilegio runājot, ta kā daudziem viņš šeit mīļš, ne tikai man, tad jau noteikti būs kāda skaista bilde arī ar viņiem.
Tas no manis viss, Paldies! :)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?