TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?

Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?

Сообщений 661 страница 680 из 1000

661

Man radās tāda interesanta doma, ka varētu moš uztaisīt kaut vai jaunu tēmu, kurā katram tiktu paredzēts VIENS posts. Un tajā tiktu ierakstīts, ko vēlas redzēt uz bildes. Un kad kaut kas mainās, nav aktuāls, nāk klāt, katrs edito savu postu. Nez, kā tas varētu strādāt, vnk cik var katru reizi visi teikt, ko grib redzēt? :D man tāda sajūta, ka es tikko jau teicu :D

bildes man īsti nav laika meklēt, bet - CME, Iglesias... es pat nez, ko man vēl tā akurāt vajadzētu. Protams, var Hewitt, Kolungu utt... :D ai, kā jau parasti man!

0

662

īstenībā laba doma Paloma, jo tad būtu daudz vieglāk.

0

663

Sāku jau taisīt Palomas piedāvāto tēmu, bet tad padomāju, ka īsti nav nepieciešamības, jo visi tie paši katra (kurš bija tik jauks un ierakstījās) mīluļi jau ir nosaukti tēmā pie Apsveikumiem. Tā ka domāju, ka tur var droši skatīties un iedvesmoties bildei.
Vai arī tomēr gribat atsevišķu tēmu?

0

664

Vai nebūtu laiks nomainīt izskatu uz ko pavasarīgu???

0

665

Oooo, man šis zaļais NU DIKTI TĪK, gluži kā pa mīkstu, zaļu zālīti pastaigāties netā :D Turklāt tāds Lieldienīgs ar  :flirt:

0

666

LOL. tu vēl neguli hihihi...

0

667

Riktīgi labs.. tikai ienākot forumā, man pirmajā brīdī bija šoks... hei... vai šis ir īstais.. :) :D

Bet man patīk...

0

668

Mmm, tik tagad arī regulāro banneri vajadzēs vasarīgos toņos, tas rozā ar sirdīm vairs nederēs :)

0

669

ak nē, nu kāpēc vajag zaļu...

0

670

zaļam nav ne vainas, bet grūti pierast, jo man jau labāk patīk šaurie skini

0

671

ja kāds uztaisīt pavasarīgu foruma banneri citās krāsās, tad piemērosim skinu tam, bet kamēr etansy dzimšanas dienas banneris stāvēs dažas dienas, tikmēr būs šāds. Man patīk.

Vai mums vajag Lieldienu banneri? Ja vajag - tad kāds uztaisiet bildi. Man nebūs laika un man nav iedvesmas un vēl arī es tiesam nezinu, ko tur ieksa likts. Es šobrīd pati praktiski nevienu seriālu neskatos un par telenovelem vispār neko nezinu.

0

672

o, mazliet šokēta biju ienākot , bet man patīk jaunais skins , tāds vienkāršs , bet traki jauks un skaists.

0

673

nu šis ir kaut kas pilnīgi vienkŗšs!
Man nebij ko darīt!
http://i557.photobucket.com/albums/ss13/bumerbmw1/forums/fotofilma.jpg

0

674

aaawww, zini, Bumes, lai arī vienkārši, bet tai pašā laikā - SUPER!!!! Man ļoti patīk :) Un pat Mike He un Rainija ir te  :love: un Brī, un DELENA, un NIAN  :love:

0

675

Man arī ļoti patīk :) Vienkāršs nebūt nenozīmē slikts, tā ka - māksla ir padarīt vienkāršu par foršu :D Un awww, Tu ieliki Sortilegio  :love:  :love:  :love:  Un arī citu daudz to, kuri man patīk, bet nu neuzskaitīšu visus  :D :love:

P.S. Nākotnei tie kuri taisīs, mēģiniet ievērot proporcijas 2:1, lai bilde vieglāk skatāma un netraucē visāda veida ekrāniem  ^^

0

676

:blush: paldies
Nu izmantojot lielisko iespēju kāda mums ir uzzināt, ko cilvēki vēlētos redzēt savās jubilejās foruma bildēs, centos iekļaut tos! :) un protams, kas vispār tagat paliek aktuāls šeit!

0

677

Aww, Bumy - dikti patīk!http://i48.photobucket.com/albums/f215/albalonga/Forums/40cce66bbb89e8168932f9de33429717.gif

Malace!  8-)

0

678

Pa ilgiem laikiem es tiešām fanoju par foruma bildi un ar šo skinu tik ideāli. Vienkārši vienmēr ir apmēram vienā metodē taisīts un te savādāk - it kā vienkāršāk, bet labs salikums un tiešām kā kadri no filmām. Man ļoti patīk. Sevišķi tik daudz manu mīluļu.

0

679

Oo, tiešām forši izskatās - ne tā kā parasti! :)
Manu mīluļu gan ne pārāk daudz, bet tas nemazina to, ka bilde labi izskatās! :) Malacis!

0

680

Aww tā patīk.  :love: Darens un Kriss, Džensens, Džareds, Marks, Džonijs, Brī, Delena, Brian and Justin, Merlins  :love:

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?