TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?

Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?

Сообщений 721 страница 740 из 1000

721

Aaaaaa, Ņinočka un Ians dominē - vislielākā bilde  :love: Me ir SAJŪSMĀ http://uploads.ru/t/X/x/7/Xx7c5.gif

0

722

Mans meistarojums jau Z-svētku noskaņās :) Vairs jau nav tālu un adventes laiks ar jau sācies  8-)
Parastais:
[реклама вместо картинки]

Ar animētu sniedziņu :)

Свернутый текст

Klikšķināt, lai palielinātu
http://uploads.ru/t/l/g/o/lgoxm.gif

0

723

Kurts un Bleins. Veee. LOL. Man kaa uzticiigai Puckurt fanei kaitina... Bet smejos jau - lai Klaine fani priecaajas. Un man ir mani Jays un Espinela...

0

724

albalonga написал(а):

Man kaa uzticiigai Puckurt fanei kaitina

LOL, bet es zinu, ka jums šie aktieri patīk, tapē ar liku aktieru foto nevis varoņu foto, tomēr bišk var nodalīt kkā psiholoģiski reālo no izdomātā :D

0

725

P.S - ja kāds kaut ko ļoti, ļoti vēlas - pasakiet, mēģināšu kkur uzstutēt vēl :) Tas vairāk par telenovelēm tieš, jo man nav ne jausmas ko jūs tagad skatieties  :blush: Cik nu pačolēju atsevišķas sadaļas, tik nu ir :)

Alby - mums Sterian vajag?

0

726

cravey написал(а):

P.S - ja kāds kaut ko ļoti, ļoti vēlas - pasakiet, mēģināšu kkur uzstutēt vēl  :)

cravey, vai tu varētu ielikt arī manus E&R (Evu&Robertu)? Šeit būs links bildei, ko tu vari ielikt: http://www.bildites.lv/viewer.php?file= … stwv1v.jpg
Paldies! :) ;)

PS. Protams, samazini viņu! ;)

Отредактировано liiguciss (29.11.2011 18:00)

0

727

cravey написал(а):

Alby - mums Sterian vajag?

Baigi jau gribētos, LOL, bet telenovelēm priekšroka, ja vietiņas nav.

cravey написал(а):

LOL, bet es zinu, ka jums šie aktieri patīk, tapē ar liku aktieru foto nevis varoņu foto, tomēr bišk var nodalīt kkā psiholoģiski reālo no izdomātā

Jā, paldies, tas ar svarīgi. Un galvenais, jau ka aktieri, kas atveido Puckurt - Chris un Marks - viņi ir ļoti labi draugi un ļoti labi kopā jūtās - kā fani smejas, tad laikam lielākas cerības ka Marks un Chris saiet kopā, nekā Puckurt. Un es esu mēginājusi Klaine video skatīties un sekoju līdz, kas ar viņiem notiek, jo Kurts mans mīļākais Glee varonis, bet man nepatīk un viss. Mani vienalga Blains kaitina - sorry visi Blaine fani. Man vienkārsi liekas, ka ar pareizo stāstu un varoņu attīstību Puckurt būtu superpāris, kurā būtu viss - pretstati, ķīmija, varoņi, kuri papildina viens otru, nemitīgs banter un totāli hot... Es laikam esu ļauna, bet pat vizuali Bleins ir īsāks par Kurtu un man tā gribās Pucku, kurš ir garāks un daudz muskuļotāks. labi, jau iegrimu totali ne pa tēmu. Ak es sliktā. Sorrī, sorrī.

0

728

Okā, ielikšu daiļslidošanas lapā apskatu par Krievijas GP posmu un tad uzlabošu bildi :)

Alby, tu moš pačeko kādu ziemīgu fona krāsu forumam?

0

729

oki, jebko, lai tik nebūtu jāraksta. LOL. Visu dienu atlieku. hahaha. Sliņķe,

0

730

Oooo, šitas zilais fons ir SUPER!!!!!!!! Asocējas gan ar ziemu un Z-svētkiem, gan ar daiļslidošanu un ledu LOL  :crazy:

0

731

Okā, nu ir palabota bilde - tai pašā postā editoju bildes, ta kā skatīt augstāk  8-)

0

732

Awww, Sterian tieši tai vecumā, kurā par viņiem tagad rakstu. Un vel Puckurt. jeje. :playful:

0

733

albalonga написал(а):

Sterian tieši tai vecumā, kurā par viņiem tagad rakstu

galvenais, ka kopbildē nevis fotošops :D

0

734

Paldies, cravey!!! http://www.bildites.lv/images/ueq5wdwh3g0ryoiu9dcr.gif

0

735

Forums izskatās burvīgi. Taisni vai Ziemassvētku noskaņa sāk rasties! Vispār jau man šis forums asociējas ar zilo krāsu, jo piereģistrējos decembrī. :D

0

736

Es šon kompī arī desktopā no rudens uz Z-svētkiem pārgāju :D

0

737

cravey написал(а):

galvenais, ka kopbildē nevis fotošops

njā, tā izvēle jau nav liela. Jo kaut kādi video skrīni ir bet tie miglaini un neizteiksmīgi. Laikam Sterian fanu mīļākā bilde ir tā, kas man parakstā no Četru karaļu šova. Bildē Stepham vēl blakus Dzonijs, kuru Sterian fani laimīgi nogriež, hihihi. Bet vienalga zīmīgi, ka Stefans Braienam rociņu ap vidukli aplicis, kamēr Dzonijam uz pleca - pat ne tā īsti ap pleciem, bet uz pleca. Tipa, vareja jau Braienam līdzīgi, bet nē... Can`t help it - es menesi rakstu par to, ka viņi lemti viens otram. Man Sterian sapņos rādās. Piedodiet man.

0

738

LOL Alby :D Cerams, ka Stjopa būs arī Nicā  :playful:

Bilan, uztaisīju sev pārāk labu parakstu :D Gribas vairāk postot, jo visu laiku gribas blenzt :D I'm a perv, I know  :rofl:

0

739

AK, cik ziemīgs forums! :) Jauki, jauki - lai gan nepierasti, kad ārā viss vēl tik pliks un pelēks.

0

740

Awwww, cik ziemīgs forumiņš. :)
Tik daudz mīlulīšu  :love:

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?