un pat Ribaks
Protams, angy, tas no manas puses!
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?
un pat Ribaks
Protams, angy, tas no manas puses!
Jā.. Tiešām malacis Romantikas atmosfēra bildē jūtama Skaaaistii!!!!!
bildes super - un pat Puckurt ir - dievīgi.
Uzliku bildi un arī ādiņu - saucās lilija un, lai gan atkal zilgana, bet ar lillā pieskaņām un nav vairs ziemīga. Man patīk, ka šī ādiņa ir plata un ka atkal pamats ir gaišs un malas tumšas tik. Bet nu sakiet, ja tomēr gribas vēl ko pavasarīgāku un citas krāsas, tad mēs ar aNgeL paskatīsimies, pameklēsim - nomainīsim.
Wow, super bumy!!! Nu man vairs nav, kur piesieties un vairāk manu mīluļu arī parādījās Super!
Par skinu - man tikai pati augša nepatīk, citādi - lai jau Tev alby tiek lillīgais
Ļoti smuka bildīte, Bumy! Prieks foruma bildē parādās arī Bones & Grejas anatomija!
Zini, Alby, šis ir skaists fons un savā ziņā man patīk, bet man tomēr prasījās kaut ko gaišāku un krāsu ziņā - siltāku, bet skatieties pašas ar Eņģelīti!
Mmm, man patīk, gan bilde, gan fons Vnk jāpierod Nāks siltie mēneši, tad arī varam kko gaišāku uzlikt, bet tas tā
Es pilnīgi apstūlbu pirmajā brīdi, kad iegāju forumā, no jaunās ādiņas, bet man patīk.
Un man prieks, ka jums patīk bilde!
labi, tad ādiņa pagaidām paliek - ĀRĀ ZIEMA JAUT ATKAL SĀKĀS, hihihi. Marta beigās tad uzliksim jaunu ādiņu.
Marta beigās tad uzliksim jaunu ādiņu.
Drīzāk aprīļa sākumā
Wow, bumy, lielska bilde!
Sortilegio, Bones, Džonītis, La Intrusa un Ģirts Ķesteris (man liekas, ka tas ir viņš, kur tu tādu bildi dabūji? pirmoreizi redzu.. )
kur tu tādu bildi dabūji?
vienkārši google meklēju un pie lielajām bildēm bija!
Wow, bumy, lielska bilde!
thanks!
Drīzāk aprīļa sākumā
pēc situācijas.
Par CR īpašs PALDIES, BUMY!
Ideāli, man patīk.
Paldies par Jack and Ianto, J2, Cockles (Mišu un Jensenu). KLaine un vai man tikai rēgojas (moš es esmu vienkārši 30STM pārklausījusies) vai arī tas ir Džreds Leto
Džreds Leto
jap tas ir viņš!
lūktum meičas!
man šodien radās doma jaunai foruma bildei ko varētu salikt kopā, tākā ja kādam ir vēlme salikt bildes, kuras vēlētos redzēt, būtu pateicīga!
OOO, super, Bumes No manas puses šo Delenas bildi plīz:
Un šo no mana šā brīža top Āzijas seriāla "Strongest K-POP survival":
Un vēl šo no Āzijas puses
Mana jaunā *mazā * apsēstība pašlaik ir Nagron, gribētu šito bildīti.
Un Matt Bomer
un...
Отредактировано Inetux (07.04.2012 14:13)
Paldies! Lai veicas, Bumy!
Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?