Ja godīgi, man nepatīk varianti, kad foruma bilde sastāv no miljona mazu bildīšu, kuras lāga pat nevar normāli saskatīt...
piekrītu. Mans piedāvājums - katrs izvēlas sev vienu bildi - to arī ielik bannerī.
cravey - hihihi, citi man šobrīd mīļāki.
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?
Ja godīgi, man nepatīk varianti, kad foruma bilde sastāv no miljona mazu bildīšu, kuras lāga pat nevar normāli saskatīt...
piekrītu. Mans piedāvājums - katrs izvēlas sev vienu bildi - to arī ielik bannerī.
cravey - hihihi, citi man šobrīd mīļāki.
katrs izvēlas sev vienu bildi - to arī ielik bannerī.
Atbalstu
Man tad šo
P.S. Fosteriāna, riktīgi smuka bilde, patīk tādi vēsturiskie stāsti.
man šito
P.S. Fosteriāna, riktīgi smuka bilde, patīk tādi vēsturiskie stāsti.
Paldies, marii! Man arī ļoti patīk, tāpēc ieliku!
Man šo:
vai šo:
Kas labāk iederas kopējā bildē Man abas šīs bildes patīk, ta kā vsjo ravno
Pacik ir atnācis pavasaris,tad arī forumā vajadzētu ienest pavasari,pietam ir daudzkas pamainījies telenoveļu ziņā(ienākuši jaunumi)
Vrb kāda varētu uztaisīt(pacik man nav ne jausmas kā to dara)?!
es ar jau sen domāju - moš kāds var ko skaistu sameistarot?? Lūdzu, lūdzu!!! Man tik lūdzu sterek
Hahaha, es tieši ienācu forumā pamedīt foto ar domu uztaisīt jaunu bildi.
Kādas kurām vēlmes? (Lūdzu, 1-2 no cilvēka )
Erm, alby, varbūt vari iemest man te pāris Sterek bildītes (lai varu izvēlēties, kas man labāk iederas bildē), jo es viņus īsti nepazīstu....
Palo, kad būšu mājās, tad ielikšu divas bildītes arī no sevis!!! Es arī piekrītu, ka vajag pamainīt foruma izskatu uz kaut ko pavasarīgu!!!
Tātad, te būs manas bildītes:
1)Tā kā man pašlaik nav jaunāku PV bilžu, tāpēc likšu šoreiz šo ar Kauperiņu :
2) Par šo varu teikt, ka tas man ir pašlaik topā un nejautājiet, kas viņš ir! Jā, šeit ir vairāk rudenīgums, bet diemžēl, neko pavasarīgu nevarēju atrast :
Tāpēc, lūdzu, no manas puses šīs divas ielikt!!! Paldies!
Man lūdzu Delena joprojām:
Un Jamie Dornan plīz
Man Delenas bilde nerādās un pirmā Sterek arī nē..
Ja Tev sanāk, arī burvīgo Tesu ar Skotu pievieno
Отредактировано etansy (12.03.2014 20:24)
Hmmmmm, ok, rīt padomāšu. Bilde jau aptuveni gatava, bet pabīdīšu, cerams iebīdīšu
Man Delenas bilde nerādās
Tagad ar ne? Nomainīju hostu.
Ja Tev sanāk, arī burvīgo Tesu ar Skolu pievieno
Ahh, Tessa un Skots, manam to nesaprast kā šie nav kā pāris kopā Man tā liekas anomālija
Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?