TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?

Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?

Сообщений 141 страница 160 из 1000

141

jauki, varēšu retāk nākt un vairāk spēlēt vijoli...

0

142

nu bet, Angy, vai tad Tev galvenā ir foruma bilde? Tu tak tāpat redzi Lori ikreiz savā parakstā un avatarā.. nav jau pasaules gals , ka vienreiz viņas nav., Nedusmojies uz Palomu, Angy! :)

0

143

viņas nav jau otro reizi

0

144

angy, lūdzu, lūdzu nepūtīs, mīlulīt. Lore visu laiku bija un gan jau pēc tam atkal būs. Es apsolu, mīlulīt. Bet nu kā aNgeL teica - vai tiesam tu forumā nāc tikai Lores bildes pēc un nevis mūsu dēļ? Vai tiesam tev mūsus nepietrūks? Jo mums tevis pietrūks, ja retāk nāksi... :'(

0

145

:dontcare:

0

146

eņģelīt - lieeels paldies par tik mīļu atbalstu! :) :) :)

Un, angy, tiešām.... pasaule negriežas tikai ap Lori.. Jāu tā vienmēr viņa bija, nu aizmirsu šoreiz, nu un ko? Tiešām to vienīgo vajag forumā? M
Manis pēc piemēram, vispār varētu būt balta lapa un bez jebkādas bildes, man forums būtu tikpat svarīgs :)

0

147

labāk balta lapa, nekā citi bez Lores...

0

148

piedod, bet nu tu esi pavisam jocīga... :) punto.

0

149

šoreiz nu galīgi nejūtos jocīga. pilnībā sevi saprotu.

0

150

Ām, ok..

Par foruma bildi - traki skaista.. :love: Nenormālākais prieks beidzot redzēt Twilight un manu Gabiju foruma bildē! :love: Ahhh, patiesi skaisti! :love: ^^
Un skins ir traki mīlīgs, tik rozīgs! :love: Lai gan man rozā krāsa ne sevišķi patīk, bet šī tomēr ir skaista! ^^
Malace, Paloma! ^^ Good work! ^^

0

151

Ak, ļoti skaisti tē, tik jauki bērniņi un foruma bilde ar' ļoti skaista.  :love:

0

152

Man patīk jaunā foruma bilde - tur iekšā visi paši svarīkākie :)
Un man arī patīk skins ar bebukiem :) tāds mīlīgs izskatās

0

153

malachi ka mainiijaat izskatu! es te kaadu nedeelju nebiju iegaajusi un bija prieks maniit jaunu fonu un bildes! ura ura!

0

154

alby - jaunā foruma bilde vienkārši satriecoša!!! Super!!! ^^

0

155

Paldies, centos. Neesmu sajūsmā, bet ir ok. Purple ka nekā. :D

0

156

Nu beidz! Es gan esmu sajūsmā! :D tgd tik skins jāatrod ^^

0

157

un kā ar šito skinu? Lillīgais ideāls, tik tas dzeltenais bojā.

0

158

Dzeltenais bišku bojā, bet ir ok. Man patīk foruma jaunais izskats. :)

0

159

Man ar patīk..  :flag:

0

160

Skaisti, skaisti :) kāreiz pēdejās dienās domāju par to, ka jau pasen izskats nav mainījies :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu?