Oho, cravey - cik interesanti. Un tas viss tavs pētniecības darbs par Romanoviem - satriecoši.
Nu a es vispirms pēc plāna tikšu galā ar "Pirmo lēdiju". Tad "Mīlulīti Betu", kuru jau arī iesāku lasīt. Un tad man dikti gribas izlasīt - aizmirsu gan nosaukumu, bet - tā ir grāmata par Geibu Bonneru - Kela Bonnera brāli, kurš bija galvenais varonis Moi, toļko moi (Nobody`s baby but mine). Mani ieinteresēja, jo Moi toļko moi bija pastāstīts, ka Kela ģimene ļoti pārdzīvo, jo viņa jaunākā brāļa Geiba sieva un dēls gāja bojā autoavārijā. Un man ta gribas, lai Geibs pēc šīs traģēdijas atrod laimi. Vispār es sapratu, ka man ļoti patīk viņas Chicago Stars sērija. Nu vispār jau šis darbs par Geibu it kā pa īstam nepieder pie šīs sērijas, jo Geibs nav futbolists, bet nu viņa brālis Kels ir, tā ka nu ir sasaiste. Un vēl es dikti, dikti gribu izlasīt kādu no viņas pirmajiem darbiem, kuri bijuši vēsturiskie. Bet nu nekur nemanīju tekstus pieejamus. Ta jau manīs. Jā, un man ļoti patīk, ka Chicago Stars sērijā ir ta varoņu sasaiste un tālākajās sērijas grāmatās tiek pieminēti iepriekšējo grāmatu varoņi un biki pastāstīts kā viņiem klājas. Un tas ir tā, it kā stāsts turpinātos. Un Chicago Stars sērijā grāmatas ir kā pati Filipsa saka - romantiskās komēdijas. Un tā arī ir - tik daudz komisku tekstu un dialogu. Nu bet joprojām Honey Moom manā izpratnē ir labākā un Filipsa arī to uzskata par vienu no savām "lielajām grāmatām"
Jā, un to Kiss an Angel! es ar noteikti izlasīšu kaut kad.