TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Citi seriāli... » Izlaušanās/Prison Break

Izlaušanās/Prison Break

Сообщений 21 страница 40 из 70

21

Vēl šo to atradu. Dominic Purcell stāsta par 3. sezonu.
Here's [what] Dominic Purcell, who plays Lincoln [had to say]: "Season three is the best season so far. We're back to what we do best, which is the whole prison thing. It's a lawless prison, which if you've seen "Midnight Express" is like this crazed environment. There's no structure within the prison walls. You have Panamanian drug lords. You have Colombian drug lords. Mass murderers. Rapists. There are no roles. You have Scofield having to deal with all of that. And then you have Mahone and he's losing his mind because he doesn't have any pills. And you have Bellick, who's wearing a diaper in the first six episodes. And then you've got T-Bag, doing his thing to survive. It makes Fox River look like a five-star resort. [...] This season Lincoln's on the outside, obviously. I'm not trying to break my brother out in an elaborate way like he did me. I'm trying to do it through legitimate means. Whilst trying to break him out and trying to get him out legitimately, Lincoln's being blackmailed by a new character called Susan B., who has ties to the Company. She says to him that your brother needs to get out of prison within a week and get another guy out that we need out. If Michael doesn't break this other guy out, Sara and L.J. are going to die. At this point, she has L.J. Lincoln can't tell Michael this, because Michael'll freak out. As the season progresses, there's some kind of massive wedge between the two brothers. So there's a bit of hostility and animosity. I think Lincoln and Michael are going to go separate ways. Of course, they'll come back -- maybe." Dominic also said, "Lincoln's going to get laid twice." [...] Apparently, both the new female characters, Susan B. Anthony and a character played by Danay Garcia, may get a taste of some Linc lovin'.

Tā Danay Garcia taču nav domāta Danna Garcia, ko? :D

Отредактировано missy (24.08.2007 15:13)

0

22

missy написал(а):

Tā Danay Garcia taču nav domāta Danna Garcia, ko?

:rofl:

0

23

Es ceru, ka Tu saprati, ka es jokojos. :D

Es tagad noskatījos to promo un jaunākos spoilerus salasījos-ārprāts, es nevaru sagaidīt!!  :D

0

24

A ievēroji, ka titros Sāras lomas atveidotājas vārda Sarah Wane Callies nav... Tādad Sāra + Maiks mums iespējams nemaz nespīd...

0

25

missy написал(а):

Es ceru, ka Tu saprati, ka es jokojos.

Protams, ka sapratu. Tā ir tā prostitūta, kura mūķeni tēloja... - tā man šķiet, vai ne?

0

26

albalonga написал(а):

A ievēroji, ka titros Sāras lomas atveidotājas vārda Sarah Wane Callies nav... Tādad Sāra + Maiks mums iespējams nemaz nespīd...

Spīd gan. Sāras atveidotāja Sarah Wayne Callies bija stāvoklī un pirmajās sērijās nepiedalīsies. Viņa šķiet atgriežas 03.04, bet pirms tam (03.03 laikam) būs viņas un Maikla telefona saruna, kurā viņas seja nebūs redzama, bet aktrise būs ierunājusi tekstu.
Un te vēl no DP intervijas: Purcell elaborated that Lincoln has "been blackmailed by this new character called Susan B. who basically says, 'I have your son and I have Sara and if you don't get this guy out of prison called Whistler, they'll be killed.' So Lincoln and Michael have to break this guy out of prison. It's gonna be a great, great season."

Vopšem LJ un Sāru nolaupīs un Maiklam būs  kaut kāds vecis no cietuma jādabū ārā, lai viņus nenogalinātu.

Bija plānots nogalināt Sāru aktrisies stāvokļa dēļ, bet scenāristi saprata, ka Sāra ir pārāk svarīga šova sastāvdaļa tāpēc izdomāja kā varētu paturēt Sāu nenomainot aktrisi.

Vēl izlasīju, ka Maikls un Sāra pirmajā sezonas daļā netiksies. Būs vairākas telefonsarunas, bet viņi varētu satikties tikai ap sezonas vidu un tad arī kādu laiku būtu kopā. :) Tas mani protams iepriecina, bet tie jau tikai spoileri, bet man šķiet ļoti labi, jo visu, ko solīja priekš 1. sērijas arī šitajā promo es ieraudzīju.

Отредактировано missy (24.08.2007 15:37)

0

27

nu super, tad jau viss labi, jo MiSa fanu pulks tak ir milzīgs. Nu tad jau viss kārtībā un es ar pievienojos jaunās sezonas gaidītāju pulkam. Sērijas ar nebūs problēmu dabūt - nu nākamajā dienā pēc tam kad Fox parādījis, sērijas parasti labi cilvēki ieliek...

0

28

albalonga написал(а):

tad jau viss labi, jo MiSa fanu pulks tak ir milzīgs

Nu tāpēc jau autori arī neuzdrošinājās Sāru nogalināt. Ja tā notiktu vien liela daļa nbūtu diezko apmierināti. Es tajā skaitā. :D

albalonga написал(а):

Sērijas ar nebūs problēmu dabūt - nu nākamajā dienā pēc tam kad Fox parādījis, sērijas parasti labi cilvēki ieliek...

Es jau zinu, ka Tu arī būsi labais cilvēks un dosi mums arī sērijas. :)

0

29

Nu bet loģiski, ka došu... Es zinu, ka 2. sezonas laikā biju labus kontaktus dabūjusi un ļoti ātri pie sērijām spēju tikt un visu lielo chehu forumu ar sērijām apgādāju. Tā bija laba sajūta, kad kādu 50 cilvēki rindiņā saka - paldies... :rofl:

0

30

albalonga написал(а):

Es zinu, ka 2. sezonas laikā biju labus kontaktus dabūjusi un ļoti ātri pie sērijām spēju tikt

Svarīgā albalonga. :D

albalonga написал(а):

un visu lielo chehu forumu ar sērijām apgādāju. Tā bija laba sajūta, kad kādu 50 cilvēki rindiņā saka - paldies...

O, tad jau Tu ne tikai mums esi labais cilvēks. :)

0

31

missy написал(а):

Svarīgā albalonga.

:rofl:

Bet chehi jau ar nav duraki - ar prot kontaktēties... Tā ka drīz jau paši pie sērijām iemācījās tikt. Tomēr man joprojām ar viņiem labas attiecības un parasti palīdz, ja ko lūdzu...

0

32

tepat latviešu bittorent saitos nākošajā dienā no rīta jau sērijas ir dabūjamas, daži trakie pat speciāli pieceļas 3 naktī, lai nokačātu un ieliktu pārējiem :D
reku kopbilde. Man prieks, ka Linkolna atveidotājs šogad ir tik populārs, vairāk sniedz intervijas, izskatās, ka viņam šosezon būs vairāk darbības.

http://img508.imageshack.us/img508/9092 … s14pd1.jpg
man škiet, ka Sofija-panamiete (danay Garcia) ir tā sieviete, kura kliedza pie vārtiem, kad Linkolns gāja apciemot Maiklu. kāds, kurš labāk atšķir clvēkus varbūt var pateikt vai tā ir tā pati varone.

Отредактировано indy (25.08.2007 22:14)

0

33

Žēl, ka promo bildē nav Sāras, bet nekas, gan jau būs arī viņai bilde.

indy написал(а):

tepat latviešu bittorent saitos nākošajā dienā no rīta jau sērijas ir dabūjamas, daži trakie pat speciāli pieceļas 3 naktī, lai nokačātu un ieliktu pārējiem

Nu jā. Ar sēriju dabūšanu problēmas nebūs. Par to nekad neesmu šaubījusies.

indy написал(а):

man škiet, ka Sofija-panamiete (danay Garcia) ir tā sieviete, kura kliedza pie vārtiem, kad Linkolns gāja apciemot Maiklu. kāds, kurš labāk atšķir clvēkus varbūt var pateikt vai tā ir tā pati varone

Es nezinu vai tā ir tā pati, kas kliedza pie vārtiem, bet zinu, ka viņa atveidos vēl viena jauna tēla Vistlera (Maiklam viņš būs jādabū ārā no cietuma, lai glābtu Sāru&LJ) meiteni.
Tā lūk viņa izskatās.
http://i202.photobucket.com/albums/aa162/missy9b/normal_season3promoshots-2.jpg

0

34

Lūk vēl jauni personāži:
Jau pieminētais Vistlers (Whistler), kuru atveidos Chris Vance.
http://i202.photobucket.com/albums/aa162/missy9b/normal_season3promoshots-4.jpg
Tad vēl Susan B, kuru spēlēs Jodi O'Keefe.
http://i202.photobucket.com/albums/aa162/missy9b/normal_season3promoshots-1.jpg
Un vēl viens ļaunais tēls, kuru jau varējām redzēt garajā promo-Luchero, kurš ir tāds kā Sonas cietuma vadonis.
http://i202.photobucket.com/albums/aa162/missy9b/season3promoshots-06.jpg

Arī pārējiem izņemot Sāru :( ir prom bildes.

Отредактировано missy (27.08.2007 21:01)

0

35

3. sezonas pirmo 7 sēriju nosaukumi un raidīšanas dienas.
Episode 1 (Orientaction) - September 17th 2007
Episode 2 (Fire/Water) - September 24th 2007
Episode 3 (Call Waiting) - October 1st 2007
Episode 4 (Good Fences) - October 8th 2007
Episode 5 (Interference) - October 15th 2007
Episode 6 (Photo Finish) - October 22nd 2007
Episode 7 (Vamonos) - October 29th 2007

Tieši 3. sērija, kura man šķiet varētu man ļoti patikt, tiek rādīta tieši manā vārda diena-kāda laba dāvana. :D Žēl tikai, ka tā laika starpība ar ASV tik liela.

0

36

This is the best serial,whenever i see!!!
Please help!

0

37

Jaunākās ziņas par Sāras agriešanos seriālā:
According to a user on JustJared who auditioned to be Sarah's stand-in, Sarah Wayne Callies will be back from her maternity leave by episode 6.

"Sarah Wayne Callies will be back in ep4, where she’ll be doing off voices and the physical image of her character will be played by another character but by epi6 SWC will be fully back. The voice offs will be done a couple of weeks before the episode airs, since she's on ML. I know this for fact because I auditioned for her replacement scene"

0

38

prieks ka atgriežās avādāk es jau nedaudz saskumu es sākšu skatīties un man noteikti iepatiksies 'viņu attiecības jo man jau patīk šis attiecības un tad viņa nebūs

0

39

pinocchio написал(а):

prieks ka atgriežās

Nu jā. Tikai bija plānots, ka it kā jau 4. sērijā tiks rādīta viņas seja, nevis tikai dubliere, bet tagad apstiprinās, ka pilnīgi atpakaļ viņa būs tikai 6. sērijā.

pinocchio написал(а):

es jau nedaudz saskumu

iedomājies kā es saskumu, kad padzirdēju baumas, ka Sāra varētu vairs nebūt. Labi, ka tās bija tikai baumas. :)

pinocchio написал(а):

es sākšu skatīties un man noteikti iepatiksies 'viņu attiecības jo man jau patīk šis attiecības

;)

pinocchio написал(а):

un tad viņa nebūs

kā Tu to domāji?

0

40

missy написал(а):

Nu jā. Tikai bija plānots, ka it kā jau 4. sērijā tiks rādīta viņas seja, nevis tikai dubliere, bet tagad apstiprinās, ka pilnīgi atpakaļ viņa būs tikai 6. sērijā.

bet nu visamz galvenais ka būs un ka bamas ka sāra nebūs nav pilnīgas

missy написал(а):

iedomājies kā es saskumu, kad padzirdēju baumas, ka Sāra varētu vairs nebūt. Labi, ka tās bija tikai baumas.

varu iedomāties, man bija šoks par carlosa balsi, tā kā varu aptuveni tevi saprast kaut tas nav gluži tas pats

missy написал(а):

kā Tu to domāji?

nezinu vai pinocchio tik ļoti patiktu šis seriāls ja viņu nebūtu,m tā pinocchio domāja

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Citi seriāli... » Izlaušanās/Prison Break