TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Citi seriāli... » Izlaušanās/Prison Break

Izlaušanās/Prison Break

Сообщений 61 страница 70 из 70

61

Jauna 4. sezonas varonju promo kopbilde te

Jauns 4. sezonas treileriitis te ( aaa, baac, es tomeer miilu T-Bag :D )

0

62

Hihihi... Oj, laba promo bilde un tik jauki redzēt Sāru atpakaļ. Vispār radās velme noskatīties 3.sezonu, lai var pēc tam sākt 4.skatīties.

0

63

ak kopbildē tik daudz neiznāmu varoņu var redzēt ka nesmu redzējusi  seoznu, bet nu laika ta arī nav kaut dikti grībētos

0

64

Prison Break Season 4 Promos

0

65

The Best Candidates For The Hong Kong "Mock" Version of "Prison Break", Sunday September 7, 2008 Hong Kong
The TV drama "Prison Break" on its 2nd season is now about to end, and audiences are immerse on the story and not only are they hot to watch for the 3rd season, but also discussed on a different version with different actors.

Now if the Chinese version of "Prison Break" will begin shooting, the Sina podcast has launched an activity to choose who they think will be the best candidate for the actors.

Here's the first look at the best candidates for the Hong Kong version of "Prison Break" in terms of acting skills, and similarities in aura & facial expressions

1. Michael Scofield(Wentworth Miller)- Daniel Wu
[реклама вместо картинки]
Like Wentworth Miller, he is a handsome guy with great bodybuilt and acting is not bad,such as they both posses the charm and also appears very calm for people to believe that he will be fit for the role of Michael. They also found that Daniel Wu's lips is a bit like Miller.

2. Lincoln Burrow- Simon Yam
Has the same intensity as an actor and same face
[реклама вместо картинки]
3. T-bag- Wu Zhenyu

4. John Abrucci - Anthony Wong

5. Fernando Sucre - Louis Koo

6. Benjamin Franklin - Sean Lau

7. David Apolskis - Shawn Yue

8. Charles patoshik - Wu Mengda

9. FBI MAHONE- Ye Liu

0

66

bumerbmw написал(а):

The Best Candidates For The Hong Kong "Mock" Version of "Prison Break"

lai ko tur āzijā neizdomātu (un arī pārējā pasaulē :D ) ir tikai viens prison break, un tas pieder holivudai :D (nezināju, ka kādreiz tā teikšu, bet tā nu tas ir :D )

0

67

hmmm jau kādu laiku esmu pie 4 sez. 9 sērijas,līdz tai vietai,kur Beliks noslīcinājās. Jāsaka atšķirībā no pārējām sezonām,kad tā bija īsta slimība nevarēja sagaidīt sezonu, tagad ir gluži pretēji. man datorā ir arī līdz 13 sērijai,bet nevaru atrast laiku noskatīties. :D Cik sapratu un dzirdēju,tad Sucre vairs nepiedalīsies,tas mani arī apbēdināja. :( viņš man pat mīļāks par pašu Maiklu. Nu arī Links un T-bag forshi. ^^ varbūt saņemšos un noskatīšos,tagad gan citi seriāli aizrāvuši. :)  1, 2. sezonas sākums un 3. sezona ir labākās. 4. izskatās tāda diezgan izsmelta,jau vairs nezin ko izdomāt. =/

0

68

Adrianna написал(а):

4. izskatās tāda diezgan izsmelta,jau vairs nezin ko izdomāt. =/

Un tāpēc

Seriāls "Prison Break" beigsies ar ceturto sezonu

Populārais amerikāņu televīzijas seriāls "Prison Break" ("Izlaušanās") beigsies ar ceturto sezonu, paziņoja telekanāls "Fox Entertainment".

--------------------------------------------------------------------------------

Pašreizējā, ceturtā sezona būs pēdējā, un pēdējās sērijas ASV tiks demonstrētas aprīlī.

"Seriāls vienkārši ir izspēlēts. Radošā ziņā visiem liekas, ka izstāstīts pietiekami daudz stāstu," pavēstīja seriāla veidotāja "Fox Entertainment" prezidents Kevins Reillijs. "Mēs vēlamies pabeigt spēcīgi, nevis stiept garumā vēl vienu sezonu. Viņiem būs lieliskas beigas."

Jā, un vēl - tas aziātu Linkolns ir atbaidošs. Nu mans mīļakais varonis bija Linkolns, kad skatījos 1. un 2. sezonu. 3. pusē pārtraucu skatīties un vairs neskatos. Bet pēdējo sēriju noteikti noskatīšos.

0

69

albalonga написал(а):

"Seriāls vienkārši ir izspēlēts. Radošā ziņā visiem liekas, ka izstāstīts pietiekami daudz stāstu," pavēstīja seriāla veidotāja "Fox Entertainment" prezidents Kevins Reillijs. "Mēs vēlamies pabeigt spēcīgi, nevis stiept garumā vēl vienu sezonu. Viņiem būs lieliskas beigas."

Gluži manas domas,jo pazūd intriga un seriālu savādāk grūti būtu nosaukt par intriģējošu.

0

70

Tā, šodien tv3 sāk rādīt 4. sezonu.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Citi seriāli... » Izlaušanās/Prison Break