Sāks rādīt no 10 oktobra 16:35. Sauksies Kaislības.
LNT rādīs Pasion
Сообщений 21 страница 40 из 42
Поделиться2204.10.2008 16:07
Varbūt tomēr 10. oktobra??? Septembris jau beidzies...
Поделиться2304.10.2008 17:35
Varbūt tomēr 10. oktobra??? Septembris jau beidzies...
Nejauši kļūdījos
Bet jau izlaboju
Поделиться2404.10.2008 17:40
16:35 - jippppīīī!!!! Ja nu kavēšu, tad kādas dažas minūtes.
Āāā, bet tas ir tik drīīīz!!! Kā es gaiduuuu!!! Iet pa LNT Pasion reklāma?? Un - wow - nosaukums precīzi pārtulkots.
Поделиться2504.10.2008 17:55
16:35 - jippppīīī!!!! Ja nu kavēšu, tad kādas dažas minūtes.
Āāā, bet tas ir tik drīīīz!!! Kā es gaiduuuu!!! Iet pa LNT Pasion reklāma?? Un - wow - nosaukums precīzi pārtulkots.
Es ar ļoti preicīga, kaut kad noteikti apskatīšos!!
Un tikai no šodienas sāka reklamēt!!!Bet reklāmā tik saka par Kamillas un Santjago neiespējamo mīlestību, bet par pirātiem gan ne vārda nesaka.
Un man ir tādas aizdomas, ka Manana es para siempre LNT ar rādīs, bet tikai pēc kāda gada - tā tas viņiem parasti ir, ar gada novēlošanos.
Поделиться2604.10.2008 18:14
patiesībā man arī liekas, ka rādīs vēlāk Manana es para siempre
eh..a man Pasion sanāks redzēt tikai 1 vai 2 reizes nedēļā..
Поделиться2704.10.2008 18:50
Un tikai no šodienas sāka reklamēt!!!
man draudzene teica, ka jau trešdien redzējusi reklāmu! es gan tikai vakar pirmo reizi ieraudzīju pašu Pasion reklāmu.
Es tiešām skatīšos. Laiks ir ideāls, jo LTV7 seriālu neskatos pat Abrilas dēļ, bet lai es skatītos FELS, jums vispirms mani ir jāpiedzirda. Un kā gan es varu neskatīties Kolungas seriālu?
Поделиться2804.10.2008 19:32
man draudzene teica, ka jau trešdien redzējusi reklāmu! es gan tikai vakar pirmo reizi ieraudzīju pašu Pasion reklāmu.
Man tik šodien ieraudzīt sanāca. Pārāk daudz lnt neskatos.
Es tiešām skatīšos. Laiks ir ideāls, jo LTV7 seriālu neskatos pat Abrilas dēļ, bet lai es skatītos FELS, jums vispirms mani ir jāpiedzirda. Un kā gan es varu neskatīties Kolungas seriālu?
Es arī skatīšos!!Jo pa ltv7 neskatos, nepiesaista. Nu FELS tāds cirks sanācis.
Es arī nevaru neskatīties kaut arī jau redzēju, jo otreiz skatīties vairs nav tas pats kas pirmo reiz. Bet noteikti labāk uz platekrāna perfektā kvalitātē nevis kā mazā lodziņā netā.
eh..a man Pasion sanāks redzēt tikai 1 vai 2 reizes nedēļā..
Žēl gan, bet vismaz divas reizītes redzēsi.
Ir arī visas sērijas labā kvalitātē pieejams ielādēt.
Поделиться2904.10.2008 19:41
Bet noteikti labāk uz platekrāna perfektā kvalitātē nevis kā mazā lodziņā netā.
tādēļ man nepatīk skatīties netā
Поделиться3005.10.2008 14:52
noskatījos arī reklāmu vakar.. personīgi mani tā reklāma īpaši nepiesaistīja..nejutu tajā gluži tās emocijas ko vajadzēja sajust..bet nu - pietiek jau redzēt Kolungu, senos laikus
Поделиться3105.10.2008 14:57
noskatījos arī reklāmu vakar.. personīgi mani tā reklāma īpaši nepiesaistīja..nejutu tajā gluži tās emocijas ko vajadzēja sajust..bet nu - pietiek jau redzēt Kolungu, senos laikus
Par reklāmu piekrītu, ka nepiesaistoša, vajadzēja labāku!!!!!!Un Kolungu tur tik vienā vai divos kadros man šķiet parāda!!!
Поделиться3205.10.2008 14:58
Un Kolungu tur tik vienā vai divos kadros man šķiet parāda!!!
jāā! tas vispār man nepatika! wsp tā rāda it kā galvenais varonis būtu Sebastjans Rulji..
Поделиться3305.10.2008 15:00
wsp tā rāda it kā galvenais varonis būtu Sebastjans Rulji..
Nu, mani nekad nav piesaistījušas Latvijas kanālu reklāmas. Viņi sataisa tik briesmīgi, ka neko nevar saprast
Поделиться3405.10.2008 15:15
jāā! tas vispār man nepatika! wsp tā rāda it kā galvenais varonis būtu Sebastjans Rulji..
vot tas jā!!!! Un es nebrīnos, ka cilvēki neskatīties šo telenoveli tāpēc, ka reklāma nu nekādīgi nepiesaista!!Bet varēja jau visu tā skaisti parādīt, tos senos laikus un kā viss ir smuks!!!Alboradai gan man reklāma patika, cik es atceros.
Nu, mani nekad nav piesaistījušas Latvijas kanālu reklāmas. Viņi sataisa tik briesmīgi, ka neko nevar saprast
Lielai daļai neko nevar saprast, bet ,protams, ir arī labas, ne visas sliktas.
Поделиться3505.10.2008 17:49
nju man šķiet man bij patikusi Zorro reklāma.. .nu lielu lomu spēlē arī melodija, kas skan reklāmas laikā.. vispār kaut kā šobrīd nespēju atcerēties tās reklāmas.. bet viskaut ko sižetiski nevajadzīgu reklāmās māk sabāzt..
Поделиться3605.10.2008 17:50
tā kā man jau ir doma saistīt dzīvi ar reklāmām, tad jālien uz LNT vai TV3 taisīt telenoveļu, serialu reklāmas
Поделиться3705.10.2008 18:24
tā kā man jau ir doma saistīt dzīvi ar reklāmām, tad jālien uz LNT vai TV3 taisīt telenoveļu, serialu reklāmas
Tas būtu forši, ja reklāmas veidotu tāds cilvēks kā tu, kurš zin, kas cilvēkus tajās piesaista!!!Un lai tās būtu interesantas un būtu prieks tās skatīties.
Поделиться3805.10.2008 18:26
Tas būtu forši, ja reklāmas veidotu tāds cilvēks kā tu, kurš zin, kas cilvēkus tajās piesaista!!!Un lai tās būtu interesantas un būtu prieks tās skatīties.
man ir atbalstītājs - yēēe
Поделиться3905.10.2008 18:43
mums derētu pārņemt visu, kas Latvijā saistīts ar telenovelēm. Strādāt televīzijās un izvēlēties telenoveles, kuras rādīt, veidot reklāmas, pārņemt žurnālu "Seriāli un kino" u.t.t.
Поделиться4005.10.2008 18:44
mums derētu pārņemt visu, kas Latvijā saistīts ar telenovelēm. Strādāt televīzijās un izvēlēties telenoveles, kuras rādīt, veidot reklāmas, pārņemt žurnālu "Seriāli un kino" u.t.t.
oj, labi izklausās vardarbīgi