Un gancho al corazon screenshoti
Сообщений 21 страница 40 из 172
Поделиться2918.07.2009 16:58
Dannai Garsijai ir ļoti izteiksmīgas acis,kas bez vārdiem izteic visu,paldies par iespēju apskatīt lieliskās fotogrāfijas!
Поделиться3018.07.2009 17:18
Dannai Garsijai ir ļoti izteiksmīgas acis,kas bez vārdiem izteic visu
jā, tā tiešām ir Viņa ir ļoti talantīga
Поделиться3119.07.2009 22:05
par acīm un talantu - nespēju nepiekrist
Поделиться3620.07.2009 14:58
cik viņai patīkamas sejas izteiksmes Mani jau sakārdināji, Pinocchio, gribēju sākt skatīties, bet kad ieraudzīju sēriju skaitu, tad atmetu šo domu.. cenšos atturēties pagaidām no seriāliem, kuros vairāk par ~100 sērijām.
Поделиться3721.07.2009 11:59
cik viņai patīkamas sejas izteiksmes Mani jau sakārdināji, Pinocchio, gribēju sākt skatīties, bet kad ieraudzīju sēriju skaitu, tad atmetu šo domu.. cenšos atturēties pagaidām no seriāliem, kuros vairāk par ~100 sērijām.
ja es arī līdz šim seriālam
bet jā sēriju skaits ir pamatīgs, bet nu ta kā telenovelas ir vienīgās kurām es atļaujos pārtīt, tad man itkā cerams nebūs tik traki, turklāt es daudz skatos pa nakti tā kā rit uz priekšu
Поделиться3821.07.2009 12:53
ehh, mani ar sakārdināja, bet sēriju skaits uzreiz nosita vēlēšanos skatīties. Nu redzēsim, kā būs. Bet nu jā... tādu skaitu bail vsp sākt.
Поделиться3921.07.2009 13:51
bet nu ta kā telenovelas ir vienīgās kurām es atļaujos pārtīt, tad man itkā cerams nebūs tik traki, turklāt es daudz skatos pa nakti tā kā rit uz priekšu
Es arī atļaujos partīt..diezgan pamatīgi bet vienalga - labāk no vienas puses 2 īsas telenoveles, nekā viena gara.. (ja vien tās 2 arī ir labas )
Поделиться4021.07.2009 14:02
ehh, mani ar sakārdināja, bet sēriju skaits uzreiz nosita vēlēšanos skatīties. Nu redzēsim, kā būs. Bet nu jā... tādu skaitu bail vsp sākt.
jap , bet bailes pārvarot var atklāties daudzkas tiktiesam labs un interesants
Es arī atļaujos partīt..diezgan pamatīgi bet vienalga - labāk no vienas puses 2 īsas telenoveles, nekā viena gara.. (ja vien tās 2 arī ir labas )
tur jau tā liet pēdējās eizies uzķēros uz tādām pārnaivotām vai kaukādā ziņā nepiesaistošām, vai tādām kurām grūtibas , tiktiešam lielas ar video tā kā izvēlos to ko zinu ka ir laba
bet nu es jau lēnām sāku pierast ko garu skatīties
un par to pārīšanu neiznu cik pamatīgi ,t as tiktiešam kaā kuru reizi , ja gaidām traki forši notikumi tad kautkā parasti gadās gan