Tas gan , mees triis neko nepanaaksim !!! Vajag , lai tauta ir aktiiva !!!! :friends:
Petīcija LNT par "Likmes..." raidlaika maiņu
Сообщений 21 страница 40 из 59
Поделиться2206.02.2007 23:00
Es arī gāju aģitēt, bet albalonga jau mani apsteidza.
Nu nez' ja tie visi fani nebūs aktīvi tad nekas neiznāks. Sēžot rokas klēpī salikuši neko napanāksim!
Ahh, kaut nu būtu tik daudz to sūtītāju un tiešām tas serveris uzkārtos.
Es jau kā tāda Kasandra sāku runāt...
Jā, nu jāsāk beidzot latviešiem (un krieviem protams arī , jo mums forumā visi ir savi - nav iedalījuma pilsoņos un nepilsoņos) pastāvēt par savu viedokli un nevis kā vienmēr samierināties. LNT programma vispār ar katru brīdi kļūst murgaināka. TV3 skatos daudz, daudz biežāk...
Поделиться2306.02.2007 23:03
Man nav sanaacis skatiities TV3 , vienmeer skatiijos LNT seriaalus ! Buus jaameegina saakt skatiities kaadu seriaalu pa TV3 ! Jo nezin ko tagad var sagaidiit no LNT , ja nu vinji paartrauc atkal kaut kaadu seriaalu , un uzliek uz 3:00 naktii.....
Поделиться2406.02.2007 23:05
Tieši tā! Nekādas samierināšanās!
Lai gan mani tas laiks tā mazāk skar (ierakstīšanas dēļ), tomēr tik daudzi taču neredz! Manuprāt, tas nav taisnīgi!
Njā, mēs 3 toč' neko nepanāksim! |
Nu nez', jāgaida rītdiena. Tagad jau tāds pavēls un kā izskatās visi gulēt aizgājuši.
Cerēsim, ka kaut kas sanāks!
Поделиться2506.02.2007 23:07
Man nav sanaacis skatiities TV3 , vienmeer skatiijos LNT seriaalus ! Buus jaameegina saakt skatiities kaadu seriaalu pa TV3 ! Jo nezin ko tagad var sagaidiit no LNT , ja nu vinji paartrauc atkal kaut kaadu seriaalu , un uzliek uz 3:00 naktii.....
Nu trīs naktī vēl nav tik traki, kā deviņos no rīta!!!!
A es atkal pa TV 3 skatos Prison Break, Doktoru Hausu, visas CSI sērijas, kad sanāk, Vētru un Mīlestības ieleju, kad sanāk, Mīlu lielā pilsētā vienmēr cenšon noskatīties un tad vēl arī Likteņa gūstekni, ja sanāca vienmēr skatījos. A pa LNT tiki Likmi un Bjanku, kad sanāk. A šonedēļ nesanāk nekas, pa vakariem līdz deviņiem strādāju...
Поделиться2606.02.2007 23:08
Tieši tā! Nekādas samierināšanās!
Lai gan mani tas laiks tā mazāk skar (ierakstīšanas dēļ), tomēr tik daudzi taču neredz! Manuprāt, tas nav taisnīgi!
Njā, mēs 3 toč' neko nepanāksim! |
Nu nez', jāgaida rītdiena. Tagad jau tāds pavēls un kā izskatās visi gulēt aizgājuši.
Cerēsim, ka kaut kas sanāks!
Jā, cerēsim. Un sūtīsim tik vēstules cik aizsūtījām, katru dienu!!!!!!!!
Поделиться2706.02.2007 23:10
Nja..es jau buutu paarlaimiiga, ja man buutu iespeeja ierakstiit , bet nu nevaru mana magjim kaut kas sanaacis, unj vinsh vairs nestraadaa !
Поделиться2806.02.2007 23:12
Nja..es jau buutu paarlaimiiga, ja man buutu iespeeja ierakstiit , bet nu nevaru mana magjim kaut kas sanaacis, unj vinsh vairs nestraadaa !
Man vispār ar ir problēma - ieraksta ļoti sliktā kvalitātē tā, ka skaņa ik pa laikam pazūd. Es jau pirmdien ik pa laikam dabūju lasīt krievu subtitrus...
Поделиться2906.02.2007 23:18
Visspaar jaa 3 naktii, kaut var veel paskatiities
Поделиться3006.02.2007 23:20
Tiešām! 3 naktī būtu labāk kā 9os no rīta!
Es pat būtu gatava gaidīt "Likmi" tik ilgi. Nez' kā tad es nākamajā dienā izskatītos?
Es ar' skatos Prison Break, Doktoru Hausu un CSI. Tie tādi labi.
"La Tormentu"tā pa retam, kad iznāk (visu laiku jau nesanāca bija "Likme" tajā laikā); "Tierra de Passiones"
praktiski neskatos, kaut kā neaizrauj; "Mīlu Berlīnē" diez gan reti sanāk redzēt.
Поделиться3106.02.2007 23:23
Es uzliktu modinaataaju uz 3 naktii...tad noskatiitos un tad atkal modinaataaju uz 7 :00 !
Поделиться3206.02.2007 23:26
Es uzliktu modinaataaju uz 3 naktii...tad noskatiitos un tad atkal modinaataaju uz 7 :00 !
Vispār laba doma, Ilze!
Tikai žēl, ka "Likmi" tomēr rāda 9os nevis 3jos...
Поделиться3306.02.2007 23:27
Njaa..tas gan, nju jaaprasa tad, lai labaak ieliek 3 naktii nevis 9 no riita
Поделиться3406.02.2007 23:30
Nu tas būtu orģināls lūgums!
Klau, abalonga. Ko es daru nepareizi ar to citēšanu vai kā tas saucas?
Man visu laiku kkas nesanāk, a Tu mani te palabo, laikam.
Поделиться3506.02.2007 23:35
Jā, tā ir. Es tevi te ik pa laikam palaboju. Tev ir tikai ar peli jāiezīmē teksts, kuru gribi citēt un tikai tad jāspiež Цитировать !!!!
Поделиться3606.02.2007 23:39
Jā, tā ir. Es tevi te ik pa laikam palaboju. Tev ir tikai ar peli jāiezīmē teksts, kuru gribi citēt un tikai tad jāspiež Цитировать !!!!
Es ceru, ka man arii sanaaks citeet, vai kaa tur
Поделиться3706.02.2007 23:41
Tiešām! 3 naktī būtu labāk kā 9os no rīta!
Es pat būtu gatava gaidīt "Likmi" tik ilgi. Nez' kā tad es nākamajā dienā izskatītos?
Es ar' skatos Prison Break, Doktoru Hausu un CSI. Tie tādi labi.
"La Tormentu"tā pa retam, kad iznāk (visu laiku jau nesanāca bija "Likme" tajā laikā); "Tierra de Passiones"
praktiski neskatos, kaut kā neaizrauj; "Mīlu Berlīnē" diez gan reti sanāk redzēt.
A tu Prison Break tikai pa tv3 skaties??? Netā neesi tālāk sērijas redzējusi??? Es skatos pa TV3 inerces pēc, lai gan netā visas sērijas esmu redzējusi. dien ielādēju otrās sezonas 16 sēriju kur beidzot Maikls un Sāra brīvē satiekas. Diezgan romantiska sērija bija, lai gan viņus iztraucēja - viņiem aykal bija jāmūk...
Поделиться3806.02.2007 23:42
albalonga написал:
Jā, tā ir. Es tevi te ik pa laikam palaboju. Tev ir tikai ar peli jāiezīmē teksts, kuru gribi citēt un tikai tad jāspiež Цитировать !!!!Es ceru, ka man arii sanaaks citeet, vai kaa tur
Nu tev viss okidoki sanāca!!!!
Поделиться3906.02.2007 23:44
Nu ja man jau bija tādas aizdomas...
Laikam jau galīgi sakritu Tev uz nerviem ar savu nemācešanu, atvaino.
Bet turpmāk zināšu. Paldies par info!
Tā laikam jātaisās prom. Vēls jau, vēls...
Gan jau rīt šeit atkal ieradīšos paspriedelēt par rītdienas "Likmes" sēriju.
Un ceru, ka tai kampaņai, ko uzsākām būs aktivitāte. To jau rīt manīs!
Поделиться4006.02.2007 23:45
Nu tev viss okidoki sanāca!!!!
Tad jau forshi, maaceeshu Nevaru sagaidiit riiitdienas seeriju, gribas to forsho momentu redzeet , kaa Gabriels saaak pieskarties Hulijas luupaam