TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte II » 1.spēles telpa - La Isla de Santa Muerte - sākums

1.spēles telpa - La Isla de Santa Muerte - sākums

Сообщений 141 страница 160 из 239

141

Luna

Veikli izvairās. Viņa pamanīja, ka viņa rokas kustība, lai gan ātra, tomēr bija viņam sāpīga, Turklāt jau pirms tam viņa bija manījusu asinis, kuras iesūkušās viņa kreklā. Viņa plecs neapšaubāmu ir ievainots. Luna ļauj viņam saķert savu otru roku.

- Tu nevari piecelties un tavas rokas muskuļi ir vāji. Ilgi tu nespēsi noturēt manu roku, tu pat nespēj to īsti sažņaugt, ne uz pusi tik cieši, kā otru. Aizmirsti to, ka esmu sieviete. Un neiedomājies, ka vari uzvarēt mani tik viegli. Labākā iespēja tev būtu mēģināt mani pārliecināt, ka dzīvs tu man esi vairāk noderīgs, nekā miris.

0

142

Ricardo

- Nevaru iedomāties nevienu iemeslu, kā es tev varētu noderēt miris. Tātad - kāds ir tavs priekšlikums? Ko tev no manis vajag?

Ricardo negrasījās atzīt to skaļi, bet viņas teiktais bija sasodīta taisnība. Viņš nespēja mēroties spēkiem ar šo izveicīgo sievieti, kad paša spēki bija gandrīz beigušies. Arī prāts vairs nestrādāja tik asi, kā vajadzētu, lai kā arī viņš censtos saņemties. Nolādēts, ja drīz šī situācija neatrisināsies viņš zaudēs samaņu un visticamāk sapūs te ar pārgrieztu rīkli.

0

143

Luna

Mazliet teatrāli iesmejās. Tajā ir šaušams kaut kāds flirts, tomēr tas nav mākslīgi uzspēlēts, bet gan tādas sievietes flirts, kura nemaz neapzinās, ka flirtē.

- Un kā tu man varētu būt noderīgs dzīvs?

Nopēta viņu no matu galiem līdz kāju pēdām.

- Lai gan...

0

144

Ricardo

- To tu pasaki man. Ja jau tev nav iemesla mani nogalināt, tad varbūt ir kaut kas, kādēļ tu mani vari atstāt dzīvu? Mēs varētu būt viens otram noderīgi.

Ricaardo juta, kā negribot viņa tvēriena spēks atslābst. Ja gribētu, amazone varētu mierīgi izraut rokas. Ik pa brīdim acu priekšā viss kļuva melns. Sprādziens, vētra, ilgā atrašanās ūdenī, ievainojums, cepinošā saule... Viss šis kopā bija atstājis milzīgu iespaidu uz viņa fizisko stāvokli.

0

145

Luna

- Kā un kāpēc tu te esi un vai kopā ar tevi ir vēl citi?

Izrauj roku no viņa ievainotās rokas tvēriena, bet otru roku pat nemēģina izraut, jo to ar savu veselo roku viņš joprojām tur pārāk cieši. Bet šoreiz nepieliek nazi pie viņa rīkles, tomēr tur to gatavībā, ja nu būtu nepieciešams uzbrukt.

0

146

Dars
Redzot, ka Žorža sit Šopēnam un jau lēnām sāk doties ūrā pieskrien pie viņiem klāt.
-Jus mazie bērni. Varat taču savas nebūšanas atrisināt kā pieauguši cilvēki. Žorža Sanda tu tak esi stipra un neļautu, ka šādam vīrietim būtu vara pār jums. Ja tā ir, tad man viedoklis par jums tikko krasi mainījās.
Pagriežās pret Šopēnu un tam klusītiņām saka, tā ka Žorža neko nedzird.
- Jūs taču saprotat, ka ar savu rīcību tieši provocējat Žoržu Sandu, pierādiet, viņai, ka spējat parūpēties arī par ko citu nevis tikai par klavierēm un savu mūziku.
(Lab, atā meičas, man uz mēģi jādodās. bye)

0

147

Šopens

No Žoržas sitiena, rokas atlaižas no laivas. Šopens slīkst :D

Rosa

-Ak, ērmais dzejdari...

0

148

Marija
Ierauga slīkstošo Šopēnu un skrien pie Rosas.
- Tur ir viens cilvēks, kam jums būtu jāpalīdz!

0

149

Rosa

Skatās jūrā uz slīkstošo Šopenu.

-Es taču esmu tikai ārste, nevis glābēja! Ātri, lai kāds viņu dabū šeit!

0

150

Marija
- Nu, es šeit neredzu nevienu spēcīgu cilvēku!
Īpaši paskatās uz Hamletu.

0

151

Rosa

-Ai, flegmu bars...

Jau brien ūdenī.

0

152

Žorža Sanda

- Ak, Frīdīt, Frīdīt!!!!!

Metas glābt Šopēnu, reāli satraukusies. Saķer viņu un velk uz krastu, Daru ignorējot, lai gan viņš arī cenšas palīdzēt.

- Ak, Frīdīt, tikai nemirsti, lūdzu nemirsti. Frīdīt!!!!!

Izvelk krastā un sāk taisīt mākslīgo elpināšanu.

Hamlets

Lūkojas, kā "Zorža glābj Šopēnu.

- Ak, cik skaisti - mīlas spēks
Tas mūs glābs un dziedēs visus
Ak, Rosa, es arī dzīvi atdotu
Lai vien tik jūsējā ir glābta...

Kazanova

Saz no kurienes piesteidzas un cenšas palīdzēt "Zoržai, bet tā tik pagrūž šo malā.

0

153

(sorry, angy - na vflegmas - manis nebija - mani varoņi nevarēja reaģēt)

0

154

Šopens

Guļ bezsamaņā. Tad pamostas no Žoržitas elpināšanas un sāk klepot ūdeni.

Rosa

Redz, ka Šopens tomēr no ūdens izvilkts, skrien pie viņa un Žoržas Sandas.

-Vai elpo?

0

155

Žorža Sanda

Tik satraukusies, ka nemana nevienu sev apkārt.

- Ak, mīlulīt, elpo, elpo! Viss būs labi, tikai elpo.

Kazanova

Rosai-> - Jā, elpo - viss būs kārtībā - ūdeni atklepoja.

Cieši nopēta Rosu.

Hamlets

- Ak, dārgā, kur jūs dodaties
Tas taču var būt bīstami!

0

156

Rosa

-Nu ko, tad izskatās, ka šoreiz bez manas palīdzības iztiks.

Šopens

Paver acis.

0

157

Marija
- Trakais dzejniek, jūs tiešām ticat patiesai mīlestībai? Tā taču nav reāla!

0

158

Hamlets

Marijai

- Ak, daiļo lēdij
Mīlestība ir mums visur apkārt
Tā zeļ, aug un mirst
Līdzi cilvēkam
Nesāpiniet savu sirdi
Atveriuet to mīlai

Ak, īla, daiļā mīla...

Sāk dziedāt...

Žorža Sanda

- Tu esi dzīvs?

Kazanova

- Kā, jīs to domājat - bez jums - vai jūs esat ārste?

0

159

Rosa

-Jā, esmu ārste.

Šopens

-Nu nezinu... Varbūt mēs abi esam paradīzē...

0

160

Žorža Sanda

It kā jau sāk smaidīt, bet tad pamana, ka laiva pa straumu ir talu prom okeānā

Iegāž Šopēnam pļauku.

- Kretīns!

Pieceļas, pieskrien tuvāk ūdenim, bet nav jēgas - viņa nespēs aizpeldēt tik talu un straumes ir pārāk stipras. Nu viņa vairs nevar nekur tikt. Viņa ir te iesprūdusi bez laivas.

- Laiva ir prom un tas viss tevis dēļ. Es tevi ienīstu.

Nospļaujas kā vīrietis un dodas atpakaļ uz savu telti.

Kazanova

- Vismaz kāds priekš šajā nelaimē. Tad jau jūs apsolat, ka neļausiet mums te visiem nomirt, vai ne? - Viltīgi smaida, nepārprotami flirtē.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte II » 1.spēles telpa - La Isla de Santa Muerte - sākums