TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » 7. februāra "Likme uz mīlestību" sērijas apraksts

7. februāra "Likme uz mīlestību" sērijas apraksts

Сообщений 21 страница 40 из 45

21

missy написал(а):

Es to būtu palaidusi garām?? Toč' tādu momentu neatceros!

Tieshaam neatceries ? nju tas bij tur ,kur Graacija teica Lasarai , ka negrib  vairs lai vinja turpina savas burvestiibas ! Graacija gribot , lai Gabriels vinju iemiila no sirds, nevis pateicoties Lasaras burvestiibaam ! Bet Lasara, saciija , ka kameer Graacija esot sheit vinja dariis to , ko Lasaras dievi saka !

0

22

Ilze написал(а):

Tieshaam neatceries ? nju tas bij tur ,kur Graacija teica Lasarai , ka negrib  vairs lai vinja turpina savas burvestiibas ! Graacija gribot , lai Gabriels vinju iemiila no sirds, nevis pateicoties Lasaras burvestiibaam ! Bet Lasara, saciija , ka kameer Graacija esot sheit vinja dariis to , ko Lasaras dievi saka !

Super!!! Žēl, ka šito visu neredzēju. Un izrādās, ka Lasara tomēr ir baigā maita...

0

23

Ilze написал(а):

Ā jā! Pieleca. :D Bija, bija tā. Bet aprakstā tas nav iekļauts. Būs jāpielabo. :D
Paldies, ka atgādināji. ;)

0

24

missy написал(а):

Ā jā! Pieleca.  Bija, bija tā. Bet aprakstā tas nav iekļauts. Būs jāpielabo.
Paldies, ka atgādināji.

Nju luudzu, luudz   :friends:  ;)

0

25

albalonga написал(а):

Super!!! Žēl, ka šito visu neredzēju. Un izrādās, ka Lasara tomēr ir baigā maita...

Nebiju es domaajusi agraak, ka Lasara ir taada  :/

0

26

Ilze написал(а):

Nebiju es domaajusi agraak, ka Lasara ir taada

Es ar vispār esmu smagi vīlusies, jo viņa tač Čepem un Ķēvītei visu laiku palīdzēja. Un viņa tač zin, ka par spīti visam HuGa mīl viens otru...

0

27

albalonga написал(а):

Un izrādās, ka Lasara tomēr ir baigā maita...

Jā, es arī visu laiku domāju, ka Lasara ķipa labestīgā burve, bet īstenība nav ne par matu labāka par Kasandru&Co. :D

Отредактировано missy (07.02.2007 23:24)

0

28

J­ā, nu lai kā arī būtu, paldies missy par sērijas atstāstu un Ilzei par to pļaukas ainas atgādinājumu!!!! Jūs esat lieliskas!!!! :bye: Ar nepacietību gaidīšu rītdienas sērijas atstāstu. Bet tagad es eju čučēt!!! :D

P.S. Ilze, veseļojies!!!!

Arlabunakti un HuGa - īgus Jums sapnīšus... ^_^

0

29

missy написал(а):

Jā, es arī visu laiku domāju, ka Lasara ķipa labestīgā burve, bet īstenība nav ne par matu labāka par Kasandru&Co.

Ja Chepe to uzzinaas, vinsh buus uz Lasaru dusmiigs  :yes:

0

30

albalonga написал(а):

J­ā, nu lai kā arī būtu, paldies missy par sērijas atstāstu un Ilzei par to pļaukas ainas atgādinājumu!!!! Jūs esat lieliskas!!!!  Ar nepacietību gaidīšu rītdienas sērijas atstāstu. Bet tagad es eju čučēt!!! 
Arlabunakti un HuGa - īgus Jums sapnīšus...

Paldies, tev albalonga tu arii esi lieliska !  :friends: 
Es arii eju guleet !
Arlabunakti visiem :)

0

31

albalonga написал(а):

J­ā, nu lai kā arī būtu, paldies missy par sērijas atstāstu un Ilzei par to pļaukas ainas atgādinājumu!!!! Jūs esat lieliskas!!!!  Ar nepacietību gaidīšu rītdienas sērijas atstāstu. Bet tagad es eju čučēt!!! 
Arlabunakti un HuGa - īgus Jums sapnīšus...

Ilze написал(а):

Paldies, tev albalonga tu arii esi lieliska !   
Es arii eju guleet !
Arlabunakti visiem

Es tikai atkārtošos-Tu arī esi leiliska, albalonga un Ilze arī Tu protams. Es arī dodos un darīšu rīt ko varēšu centīšos Gra iepļaukāšanas neaizmirst. :D
ARLABUNAKTI. :)

0

32

missy написал(а):

Sveika, Julia! Sen neredzēta!

čau, čau, missy, es jau sen te esmu... ;) nu bet labi, ka sasveicinājies.... :D

tā Lasara kaut kāda apsēsta jau ar savām burvestībām, vispār tām lietām īpaši neticu... agrāk Lasara tur nedaudz kaut ko murmināja par burvestībām, bet tagad visus pat spiež... čeknutaja baba!!!
jā, tieši tā, tā liekas, ka Gabriels sāka tēlot neaizkaramo... nu bet viņu sarunas tik un ta ir skaistas un skatieni....

0

33

Cilveeki! Pastastiet luudzu kas notika sodienas serijaa (08.02.) beigumaa! Man beigumas neierakstijas! :sorry:  :(

0

34

IruN4ik написал(а):

Cilveeki! Pastastiet luudzu kas notika sodienas serijaa (08.02.) beigumaa! Man beigumas neierakstijas!

Kad missy atnāks - viņa pastāstīs. Man video maģis saplīsis. Bet nebija nekas dikti nopietns. Maģis jau ir mājās un rītdienas sēriju varēšu ierakstīt un noskatīties!!!! :dance:

0

35

IruN4ik написал(а):

Cilveeki! Pastastiet luudzu kas notika sodienas serijaa (08.02.) beigumaa! Man beigumas neierakstijas!

apmēram pēc 1 stundas būs gatavs šodienas sērijas pilns apraksts! ;)

0

36

missy написал(а):

apmēram pēc 1 stundas būs gatavs šodienas sērijas pilns apraksts!

Cik labi, ka esi klāt!!!! Gaidām ar nepacietību!!!! ^_^

0

37

Chawinjas visiem, ja veelas kaads varu uzrakstiit anotaacijas, kas notiks jaunaakajaas seerijaas !!! Mamma noprkusi zurnaalu '' Seriaals '' !!!

0

38

Ilze написал(а):

Chawinjas visiem, ja veelas kaads varu uzrakstiit anotaacijas, kas notiks jaunaakajaas seerijaas !!! Mamma noprkusi zurnaalu '' Seriaals '' !!!

Man ar jau sen nopirkts!!! :D  Bet viņi tur tik vispārīgi raksta!!!!!  :beee:

Starp citu Ilze - kā šodien ar veselību???

0

39

albalonga написал(а):

Man ar jau sen nopirkts!!!   Bet viņi tur tik vispārīgi raksta!!!!!

Nju labinji :D Shodienas seerija bija baigi interesanta, it iipashii beigaas !! ;)

0

40

Ilze написал(а):

Nju labinji  Shodienas seerija bija baigi interesanta, it iipashii beigaas !!

Es ar lielu nepacietību gaidu, kad missy pabeigs atstāstījumu!!!! :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » 7. februāra "Likme uz mīlestību" sērijas apraksts