Es ar lielu nepacietību gaidu, kad missy pabeigs atstāstījumu!!!!
Njaa.. varu iedomaaties
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » 7. februāra "Likme uz mīlestību" sērijas apraksts
Es ar lielu nepacietību gaidu, kad missy pabeigs atstāstījumu!!!!
Njaa.. varu iedomaaties
Njaa.. varu iedomaaties
Bet labā ziņa ir tāda, ka mans video maģis ir jau mājās un darbojas - tātad rītdienas sēriju varēšu ierakstīt un noskatīties!!!!!!! :dance: :dance: :dance:
Bet labā ziņa ir tāda, ka mans video maģis ir jau mājās un darbojas - tātad rītdienas sēriju varēšu ierakstīt un noskatīties!!!!!!!
Tad jau baigi forshi
ah... a man ziniet kā šodien gadījās??? uzliku maģi lai ieraksta... atnaku mājās.. mamma visu sabojāja, ierakstījās tikai pēdējās 10 minūtes!!!! aaaaaa... ;( bļāāāāviens!!!!! nu kā tā??!! ;( nu bet labi, ka vismaz tās beigas redzēju, tās bija labās, es ta pārdzīvoju Hūlijas dēļ. pati sēdēju pie TV kā uz adatām....
ah... a man ziniet kā šodien gadījās??? uzliku maģi lai ieraksta... atnaku mājās.. mamma visu sabojāja, ierakstījās tikai pēdējās 10 minūtes!!!! aaaaaa... ;( bļāāāāviens!!!!! nu kā tā??!! ;( nu bet labi, ka vismaz tās beigas redzēju, tās bija labās, es ta pārdzīvoju Hūlijas dēļ. pati sēdēju pie TV kā uz adatām....
Beigas tik tieshaam bija labas ! Nabaga Hulija
Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » 7. februāra "Likme uz mīlestību" sērijas apraksts