Jap, tieshi taa
Nu tad jau nu gan... nekādas bastošanas pat "Likmes" dēļ.
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » 9. februāra "Likme uz mīlestību" sērijas apraksts
Jap, tieshi taa
Njaa..diemzheel
eh eeeh.... žēl, nu bet noteikti kādu dienu var nobastot, īpaši ja pirmās 2 stundas nav īpaši vajadzīgas. priekšmeti, kuri nav nepieciešami, vai arī skolotāja/s ir tik "labs", ka tik un tā tolka nav... :haha: nu tas tā, slikts padoms... :yes: ja kas, draugi, tad varu otrdien uzrakstīt...!!!
ja kas, draugi, tad varu otrdien uzrakstīt...!!!
nav nekas pretī.
Jaa man arii riit uz skolu vairs jau taa nevar simuleet un seedeet maajaas, bet varbuut driiz atradiissu risinaajumu kaa ierakstiit likmi un pietam veel datoraa takaa jaacer ka viss izdosies!!!!! Ar nepacietiibu gaidu atstaastiijumu!!!!
Jaa man arii riit uz skolu vairs jau taa nevar simuleet un seedeet maajaas, bet varbuut driiz atradiissu risinaajumu kaa ierakstiit likmi un pietam veel datoraa takaa jaacer ka viss izdosies!!!!! Ar nepacietiibu gaidu atstaastiijumu!!!!
Es ar cenšos pierunāt senčus, ka mums vajadzīgs dvd rakstītājs... Bet viņi tā arī nav piekrituši...
eh eeeh.... žēl, nu bet noteikti kādu dienu var nobastot, īpaši ja pirmās 2 stundas nav īpaši vajadzīgas. priekšmeti, kuri nav nepieciešami, vai arī skolotāja/s ir tik "labs", ka tik un tā tolka nav... nu tas tā, slikts padoms... ja kas, draugi, tad varu otrdien uzrakstīt...!!!
Man otrdien brīvdiena, ja nekas nemainās. Tad es ar varu uzrakstīt. Bet ta jau redzēs, kā būs!!!!!!!!!!
Es ar cenšos pierunāt senčus, ka mums vajadzīgs dvd rakstītājs... Bet viņi tā arī nav piekrituši.
njuuuu... pati nopērc. tu tak strādā... es tikai tā pat vien ierunājos...
Man otrdien brīvdiena, ja nekas nemainās. Tad es ar varu uzrakstīt. Bet ta jau redzēs, kā būs!!!!!!
labi, es tev atļauju uzrakstīt, albalonga, ja vien tu nebūsi aizņemta... :dance: :dance: :dance:
njuuuu... pati nopērc. tu tak strādā... es tikai tā pat vien ierunājos...
Nu ta jau manīs...
labi, es tev atļauju uzrakstīt, albalonga, ja vien tu nebūsi aizņemta...
okidoki!!!
Es ar cenšos pierunāt senčus, ka mums vajadzīgs dvd rakstītājs... Bet viņi tā arī nav piekrituši.
Tas ko es domaaju tas nav caur dvd rakstiitaaju tur vajadziigas ir citas lietinnas bet turiet iiksskkus lai man izdodas un tad jau varbuut vareessu kaadam kaadu seeriju arii aizsuutiit!!!
Tas ko es domaaju tas nav caur dvd rakstiitaaju tur vajadziigas ir citas lietinnas bet turiet iiksskkus lai man izdodas un tad jau varbuut vareessu kaadam kaadu seeriju arii aizsuutiit!!!
Noteikti turēsim īkšķus - ja sanāks, tad tak visi, kuri tagad nevar redzēt Likmi, varēs to ieraudzīt!!!!!!
Jā, Jolanta - viena lietiņa. Kad gribi kādu citēt - vispirms iezīmē to tekstu, kuru gribi citēt un tikai tad spied uz vārds Citirovat!!!!!
Noteikti turēsim īkšķus - ja sanāks, tad tak visi, kuri tagad nevar redzēt Likmi, varēs to ieraudzīt!!!!!!
Jā, Jolanta - viena lietiņa. Kad gribi kādu citēt - vispirms iezīmē to tekstu, kuru gribi citēt un tikai tad spied uz vārds Citirovat!!!!!
Подпись автора
Ok!!!
par ka plapajat?
vai kads zin kur ir sodienas serijas apraksts !!
ja zinat tad pasakiet kur vins ir !! LUDZU !! :/
Luudzu! Uzrakstiet serijas aprakstu! :sorry:
Es aizmirsiiju, ka sodien ir pirmdiena un nepaskatiijos! :sorry:
Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » 9. februāra "Likme uz mīlestību" sērijas apraksts