man ļoti patīk arī viens atsevišķš albums ar Carter Burwell(Bella's lullaby) melodijām pašai filmai. Tas arī ir ļoti labs.
Jā gan. Tās melodijas ir... awww...
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Twilight Saga » 'Twilight' soundtrack..
man ļoti patīk arī viens atsevišķš albums ar Carter Burwell(Bella's lullaby) melodijām pašai filmai. Tas arī ir ļoti labs.
Pilnībā piekrītu, lieliska atmosfēra. Lasot 3šo un 4to grāmatu klausījos šīs dziesmas^_^
Sofijas Mejeres majaslapā ir playlisti ar dziesmās, kuras viņa klausijās rakstot katru grāmatu. Kāda nezin, kur var nolādēt??? Slinkums meklēt katru dziesmu atsevišķi
Отредактировано Lisa (25.12.2008 22:01)
Sofijas Mejeres majaslapā ir playlisti ar dziesmās, kuras viņa klausijās rakstot katru grāmatu. Kāda nezin, kur var nolādēt??? Slinkums meklēt katru dziesmu atsevišķi
Negribu būt piekasīga, bet viņa ir Stefenija, bet neņem mani ļaunā un galvā, man patīk krist cilvēkiem uz nerviem. Par playlisti runājot, zinu, ka Paloma viņu bija kaut kad ielikusi forumā, bet šķiet, ka nebija vienas konkrētas lapas no kuras varētu lādēt
Negribu būt piekasīga, bet viņa ir Stefenija, bet neņem mani ļaunā un galvā, man patīk krist cilvēkiem uz nerviem.
Es neņemu ļaunā. Es to zinu, vnk parasti lietoju angl.v. , tapec tā sanāca
Par playlisti runājot, zinu, ka Paloma viņu bija kaut kad ielikusi forumā, bet šķiet, ka nebija vienas konkrētas lapas no kuras varētu lādēt
Ja? Es nekur neredzēju
Ja? Es nekur neredzēju
nu, tas bija skaitīšanā un tur bija tikai dziesmu saraksts, bez jebkāda linka
Kāda nezin, kur var nolādēt??? Slinkums meklēt katru dziesmu atsevišķi
Domāju, ka nāksies vien meklēt atsevišķi, jo tās dziesmas taču nav iekļautas kādā saundtrekā.
Bellas Lullaby oficiālā sākuma versija..
Bellas Lullaby oficiālā sākuma versija..
Yiruma - River flows in you
Sākumā, nemaz nezināju, ka Krēslā šitā skan..man iepatikās viņa no viena video, tik ideāls un romantiks viņš bija.
Pēc tam noskatījos, ka Krēslā arī skan..
Pēc tam noskatījos, ka Krēslā arī skan..
Vai tad? Kur tad? Nebiju ievērojusi..
Vai tad? Kur tad? Nebiju ievērojusi..
Upss.. Ne tā es biju domājusi, ne jau filmā..bet skatoties internetā, viņa it kā bija krēslas soundtrack..bet, neskanēja jau filma
bet, neskanēja jau filma
Fjūh, es jau domāju, ka esmu kkādu filmas momentu palaidusi garām.
man šī dziesma patīk daudz labāk par filmā skanošo Bellas šūpuļdziesmu
man šī dziesma patīk daudz labāk par filmā skanošo Bellas šūpuļdziesmu
Ja godīgi, tad man arī.
Twilight DVD | Twilight Saga | 01.06.2009 |
Twilight:The Score (SOUNDTRACK) | Twilight Saga | 06.12.2008 |
Teen Choice Awards 2009.. | Jaunumi/Новинки | 12.08.2009 |
New Moon (viss par un ap filmu) | Twilight Saga | 09.05.2010 |
Вы здесь » TelenovelesLV » Twilight Saga » 'Twilight' soundtrack..