Kono Eiga ga Sugoi Magazine
īsti nezinu, vai te ir tādas bildes, bet nejauši atradu un ļoti patīk
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Twilight Saga » Robert Pattinson
Kono Eiga ga Sugoi Magazine
īsti nezinu, vai te ir tādas bildes, bet nejauši atradu un ļoti patīk
Wow, wow, wow!
Robert Pattinson Makes A Splash
The 22-year-old British actor cozies up to model Lucy Flower in Miu Miu swimming shorts in one of his first modeling gigs ever from 2001, thanks to Star mag via Popstar!
Lucy tells Star, “Robert was such a shy, reserved little boy back then, I never would have thought he had that kind of super stardom ahead of him!”
Robert Pattinson Album
The Robert Pattinson Album is now available at Amazon. The album is a visual biography with 75 full color photographs, film stills, and candid pictures of Robert Pattinson. Learn all about the man who portrays Edward Cullen while looking at lots of great photos. Check out this book and all the other books about Rob at Amazon.
Robert Pattinson Makes A Splash
ārprāts šitās bildes nošokēja. tāds salīdzinoši jaunāks..
tāds salīdzinoši jaunāks..
Ir jau arī..
Starp citu,es uzrakstiju vestuli Jana Rozes Gramatnicas valdibai un pajautaju vai pie viniem vares nopirkt Roba biografiju.Vini atbildeja ka var pie piegadataja speciali pasutit un tad maksas 15.72 ls
Starp citu,es uzrakstiju vestuli Jana Rozes Gramatnicas valdibai un pajautaju vai pie viniem vares nopirkt Roba biografiju.Vini atbildeja ka var pie piegadataja speciali pasutit un tad maksas 15.72 ls
Forshi, paldies par info..
Dossier
VMan Magazine
2008: Entertainment Weekly Outtakes
Noskatījos jaunās Roba filmas treileri "Remember me"!!! Nu dikti laba, ļoti gribu redzēt, viņš pilnīgi savādāks nekā Edvarda lomā
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uWQV6-QgGjI[/youtube]
Vai tiešām Roberts un Kristena ir kopā..? | Twilight Saga | 19.10.2009 |
Twilight ir nominēts MTV Movie Awards. | Twilight Saga | 01.06.2009 |
Teen Choice Awards 2009.. | Jaunumi/Новинки | 12.08.2009 |
Twilight media | Twilight Saga | 11.05.2009 |
New Moon (viss par un ap filmu) | Twilight Saga | 09.05.2010 |
Вы здесь » TelenovelesLV » Twilight Saga » Robert Pattinson