paskaties gan obligaati
ir tāda lieta, ka daudzus patiešām labus seriālus un filmas neesmu te ielikusi par viņiem, takā būtu jāpaskatās kas bij labs un jāieliek šeit! Lai tavs saraksts paliktu garāks!
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Āzijas kino un TV » My Girl (Korejas)
paskaties gan obligaati
ir tāda lieta, ka daudzus patiešām labus seriālus un filmas neesmu te ielikusi par viņiem, takā būtu jāpaskatās kas bij labs un jāieliek šeit! Lai tavs saraksts paliktu garāks!
būtu jāpaskatās kas bij labs un jāieliek šeit! Lai tavs saraksts paliktu garāks!
ak tu mazaa..spindzele, iists miiljuma iemiesojums esi!
nju ok skaties kas tew tir ir un klaaj valjaa, noteikti gandriiz vinjus visus, vai pad visus ierakstiishu sarakstaa, ar muusu ta liidziigajaam gaumeem
Отредактировано Marlena Favela (19.12.2008 18:24)
ak tu mazaa..spindzele, iists miiljuma iemiesojums esi!
ooo! How sweet!
nju ok skaties kas tew tir ir un klaaj valjaa, noteikti gandriiz vinjus visus, vai pad visus ierakstiishu sarakstaa, ar muusu ta liidziigajaam gaumeem
Kārtīgi paskatīšos rīt vai parīt! Un tad tik būs!
ooo! How sweet!
Kārtīgi paskatīšos rīt vai parīt! Un tad tik būs!
esmu pacietiiga....gaidiishu, cik buus nepiecieshams (ne ilgaak par divaam dienaam) joks
esmu pacietiiga....gaidiishu, cik buus nepiecieshams (ne ilgaak par divaam dienaam) joks
Nu tad beidzot esmu noskatījusies šo drāmu!
Tik ilgi viņu biju gribējusi noskatīties, šausmas vnk
Tikko kā noskatījos pēdējo sēriju, drāma man ļoti patika, neko sliktu nevaru pateikt par šo, tikai labu!
Šī noteikti ir manu mīļāko drāmu topā!
Iesaku visiem!
Nolēmu, ka tagad skatīšos šo!!! Ahhhh, plīz,plīz kaut nu man patiktu, jo sižets riktīgi piesaistīja! Lai gan pēc Mike&Rainie būs grūti
Pēc šī nolēmu, ka riskēšu un mēģināšu Bull Fighting skatīties (tīri dēļ Mike ) Tā, ka pagaidām man 2 drāmas sarakstā.
Kura vēl ir patiešām laba (AR LAIMĪGĀM BEIGĀM), kuras jūs man ietektu noskatīties?
Kura vēl ir patiešām laba (AR LAIMĪGĀM BEIGĀM), kuras jūs man ietektu noskatīties?
Nu Man patika Fated to Love You, tada mila ir ari ToGetHer,hmm protams ari Meteor Garden (ta ir taivanas versija Boys Before Flowers
) ahh vel loti laba bija Goong vel jautra bij My Name is Kim Sam Soon ahh man patika ari Mars protams Mikes man patik ari Bull Fighting, Love Contract, bet tur beigas ir jocigas, bet kip laimigas, Miss no Good ir jautra, (ar rainiju galvenajas lomas), Que Sera era, tik neatceros kadas beigsa bija.
Karoc ir daudz labu! tik nu jaskatas kura piesaista!
Princess Hours(korejas),var gan pārsmieties,gan just līdzi varoņiem.Un šeit puisis ir tikpat auksts kā Mischievous Kiss.
You're Beautiful/He's Beautiful,var no sākuma likties neinteresanta,bet kopumā drāma nav jau par elku grupu,bet par savstarpējām attiecībām un kā Mi Nyu vēlas atrast savu māti,tāpēc izliekas par džeku.Īstenībā ļoti jaura,it īpaši pirmās sērijas un mīļa arī.Nedaudz atgādina Hana Kimi.
Nup,mana visu laiku mīļākā ir bijusi Princess Hours.
Milzum liels paldies, meičas Uhh, nu man līdz laikam, kad atgriezīšos mājā būs ko darīt pa pilnu klapi
Ak, jā. Vakarnakt noskatījos "My girl" 1. sēriju un tās laikā izdarīju dziļu nopūtu, jo....
MAN PATIKA!! YAY!!! Tā, ka tagad šo skatīšos
Ak, jā. Vakarnakt noskatījos "My girl" 1. sēriju un tās laikā izdarīju dziļu nopūtu, jo....
MAN PATIKA!! YAY!!! Tā, ka tagad šo skatīšos
ja godigi es vinu knapi atceros, jo jau kadu gadu vai 2 atpakal vinu noskatijos bet man patik tas aktieris kurs Lee Jun Ki! un vina auzkars ar krustinu! ahhh
Galvenā varone riktīgi labā Esmu pie 4. sērijas
Galvenā varone riktīgi labā
tas gan!
Jau 11 sērijas esmu noskatījusies! Pagājušo nakt atkal maratonēju Šodien pabeigšu. Nja, riktīgi grūi noskatīties kā viņi abi mocās Kā es ieraugu galvenā varoņa knapi valdītās asaras, man pilnīg vēders sažņaudzas. Man šķiet, ka viņi abi ir tā, ka kuru katru brīdi tās abu jūtas vnk iznāks uz āru, jo ko tādu iekšā ilgi nav iespējams noturēt. Un tad būs tādas dzirksteles, ka vauu!!!
NU sanaca noskatities?
Nea, 3 sērijas palika. Vnk vakar čakars ar prakses aizstaveshanas lietam sanaca, plus megjinaju izurbties lekciju grafikam cauri un pa jaunam kursus izveleet. Šodien slimošu pa māju un tad laikam noskatīšu pa vidu tam, kad pļumpēšu šķidrumus
Beet, pirmo īsto skūpstu jau vakar redzēju Ahh, tas bija skaisti Cerams, ka viņi drīz to īsto māsīcu atradīs un viss beigsies labi. To, ka viņi abi kopā paliks, to jau zinu, savādāk nevar būt Aaa, vēl es visu laiku ierēcu par to tanti un Mr.Jangu Tik rēcīgs pārītis un tā franču dziesma vēl visu laiku fonā skan
Noskatījos šodien Foršs seriāls, lai gan atkal - pēdējās sērijas pasmagas. Jo īpaši 13. sērija, vai kura tā nu taga bij, kad galvenā varone tika aizsūtīta prom. Bāc, tā aina, kur viņa lidostā vnk sabruka asarās - ārprāc, tādas sāpes izciest, un džekam tieši tas pats... Ehh, bet viss jau laimīgi beidzās un Krista var doties pie nākošā seriāla, kas ir Goong
He Was Cool - Movie(Korejas) | Āzijas kino un TV | 19.08.2008 |
Heirs - Korejas | Āzijas kino un TV | 13.11.2014 |
Boys Before Flowers - Korejas (2009) | Āzijas kino un TV | 05.06.2011 |
Hello! Miss (Hello! Baby) (Koreja, 2007) | Āzijas kino un TV | 03.07.2010 |
My Tutor Friend - Movie(Korejas) | Āzijas kino un TV | 22.08.2008 |
Вы здесь » TelenovelesLV » Āzijas kino un TV » My Girl (Korejas)