aNgeL написал(а):nu teātris wsp ir mana mūža mīlestība un ..sapnis..Tev varbūt skype ir ? nu varu ielādēt un linku ielikt tai primitīvajai filmiņai forumā, ja kas..
Ja sapnis,tad tiecies pēc tā,visas iespējas. Jādara to,kas patīk.
skype ir. niks = Espanola,domāju ka atradīsi,ja ne pasaki savu.
aNgeL написал(а):tēma Tev aktuāla,.. un tādēļ arī noteikti interesanta! īpaši jau cilvēku atbildes aptaujā.
tā ir,jo arvien biežāk nākas dzirdēt daudz dažādu,interesantu izteicienu. Aktuāla,tas arī fakts,jo pateicoties žargoniem izmirst valsts valoda,lai gan iepriecina,ka pārsvarā cilvēki ir pret žargoniem un cenšas tos neizmantot,cik nu var spriest pēc 60 aptaujātajiem.
aNgeL написал(а):ak, jāa. Tev, Adriana, smuka dikti profila bilde! atcerosm man žurnālā bij tāda bilde sen , sen.. un tolaik biju tādā sajūsmā!!! Adriana bij skaista! bet nu visvairāk viņa mani fascinēja savā baltajā kleitā pirmajās sērijās..kā atceros to pastaigu mežā...vijoles mūziku...
ooo,jaaa. šodien taisni caur wwwintv.ru noskatījos kādas 4 sērijas. mmm.. ļoti patika tas seriāls,tā atmosfēra un oriģinālais sižets un protams aktieri. Adrianna (Marianna Seoane) tur izskatās dabiski skaista tāda viņa arī ir,vismaz atšķirībā no citām aktrisēm, minimāli uzkrāsojusies. Renzo (Mauricio Islasam)tā loma arī dikti piestāv.