TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Lūdzu aizpildiet.

Lūdzu aizpildiet.

Сообщений 21 страница 40 из 49

21

Norkys написал(а):

tu skatīsies filmu vai lasīsi grāmatu? vai abus?

nu es tā kā gribu abus variantus.. es gaidu kad dvd iznāks..lādējot no kkāda dc un tml negribu, jo gribu uzreiz labā kvalitātē skatīties, turklāt origināl valodā ar saprotamas valodas subtitriem :D - cik prasīga :D :D

0

22

Adrianna написал(а):

paldies tev par šo nelielo apsēstību.

Ne jau pirmā un pēdējā reize, kad tev kkas no manis pielips.. :D http://i48.photobucket.com/albums/f215/albalonga/Forums/53ec18a9c54471a7938a38d615c86861.gif

0

23

aizpildīju!!!!!
Es ar par Twilight fanoju - ļoti gaidu otro daļu un to, kad man kāds jauks cilvēciņš uzdāvinās grāmatu!!!!!

+1

24

aNgeL написал(а):

es gaidu kad dvd iznāks..lādējot no kkāda dc un tml negribu, jo gribu uzreiz labā kvalitātē skatīties, turklāt origināl valodā ar saprotamas valodas subtitriem  - cik prasīga

Jā,par kvalitāti tur var nestrīdēties un efekti arī būs skaidrāki. Lai gan mana versija angļu valodā nav smādējama. :)

GaBy написал(а):

Ne jau pirmā un pēdējā reize, kad tev kkas no manis pielips

oh ou!  :whistle: :D Let's get ready to rumble!! :D

0

25

mmaarriiaa написал(а):

un to, kad man kāds jauks cilvēciņš uzdāvinās grāmatu!!!!!

tu vēl neesi lasījusi?

0

26

Norkys написал(а):

tu vēl neesi lasījusi?

Lasījusi neesmu

0

27

mmaarriiaa написал(а):

aizpildīju!!!!!

paldies ;)

mmaarriiaa написал(а):

Es ar par Twilight fanoju - ļoti gaidu otro daļu un to, kad man kāds jauks cilvēciņš uzdāvinās grāmatu!!!!!

Prieks,ka arī fano par Twilight.. :) es arī gaidu 2. daļu filmai un pašlaik lasu 2. daļu grāmatai. ^^ Ja parādās vēlēšanās iegādāties grāmatas tad var pasūtīt caur wwwjr.lv,reģistrējoties 10 % atlaide. :D
Nē,nu tas tā,es piemēram sākumā noskatījos filmu pēctam sāku klausīties soundtrekus un tad pasūtīju 2. un 3. grāmatu. :) Vienmēr jau ir tā,ka grāmatā ir sīkāk viss aprakstīts,lai gan Gaby man teica,ka grāmatā nav arī ainu,kuras ir filmā. Parasti sākumā izlasot grāmatu rodas īpaša interese redzēt filmu,kā tas man bija ar sisterhood of the traveling pants,kurā ir aktrise no Gossip girl (tēlo Serēnu). Arī Gossip girl pirmo daļu lasīju un redzēt seriāla pirmo sezonu arī bij interesanti neskatoties uz to, ka jau aptuveni zināju par ko tur būs. :)  Tā kā skaties. ;)

0

28

es arī izpildīju to anketu :) njāa. kamēr man bij pētnieciskie darbi skolā, tad dalījām lapiņas utt.. bet tagad kruti - netā :D

0

29

Adrianna написал(а):

Prieks,ka arī fano par Twilight..  es arī gaidu 2. daļu filmai un pašlaik lasu 2. daļu grāmatai.  Ja parādās vēlēšanās iegādāties grāmatas tad var pasūtīt caur wwwjr.lv,reģistrējoties 10 % atlaide.
Nē,nu tas tā,es piemēram sākumā noskatījos filmu pēctam sāku klausīties soundtrekus un tad pasūtīju 2. un 3. grāmatu.  Vienmēr jau ir tā,ka grāmatā ir sīkāk viss aprakstīts,lai gan Gaby man teica,ka grāmatā nav arī ainu,kuras ir filmā. Parasti sākumā izlasot grāmatu rodas īpaša interese redzēt filmu,kā tas man bija ar sisterhood of the traveling pants,kurā ir aktrise no Gossip girl (tēlo Serēnu). Arī Gossip girl pirmo daļu lasīju un redzēt seriāla pirmo sezonu arī bij interesanti neskatoties uz to, ka jau aptuveni zināju par ko tur būs.   Tā kā skaties.

nu, esmu lasījusi Twilight pirmo grāmatu, Sisterhood of the traveling pants esmu lasījusi abas grāmatas, Gossip girl esmu lasījusi 3 grāmatas, bet filmu neesmu redzējusi nevienu no šīm nosauktajām :D

+1

30

aNgeL написал(а):

es arī izpildīju to anketu  njāa. kamēr man bij pētnieciskie darbi skolā, tad dalījām lapiņas utt.. bet tagad kruti - netā

man pagaišgad bija pirmais gads,kad taisījām zpd,šogad jau  otrais un daudz ātrāk iet uz priekšu,jo man jāprezentē jau janvāra beigās.  :tired:  jā,agrāk daudz kas bija savādāk 'tagad tiem,kas tik mācīsies vidusskolā būs vēl vairāk priekšrocību,bet tajā pat laikā vēl vairāk pienākumu un galvassāpju. :)

Norkys написал(а):

nu, esmu lasījusi Twilight pirmo grāmatu, Sisterhood of the traveling pants esmu lasījusi abas grāmatas, Gossip girl esmu lasījusi 3 grāmatas, bet filmu neesmu redzējusi nevienu no šīm nosauktajām

Iesaku to visu noskatīties :D ;) Ljoti daudzkas pietrūka Sisterhood of the traveling pants filmā,bet nu nevar jau visu parādīt. Gossip girl izdevies seriāls,nu a par Twilight laikam var nerunāt. :D  :love:

0

31

Adrianna написал(а):

man pagaišgad bija pirmais gads,kad taisījām zpd,šogad jau  otrais un daudz ātrāk iet uz priekšu,jo man jāprezentē jau janvāra beigās.    jā,agrāk daudz kas bija savādāk 'tagad tiem,kas tik mācīsies vidusskolā būs vēl vairāk priekšrocību,bet tajā pat laikā vēl vairāk pienākumu un galvassāpju.

man arī ZPD bij 2 gadus.. taisīju pa nedēļu tos :D nu kad ZPD biedzās, tad sapratu, ka man tie patika :D es pat tik iedvesmota biju, ka vienam video taisīju , kad uz rajonu tiku :D kā skan Tava tēma? Tu turpini to pašu , kuru pagājšgad?

+1

32

nē,pagaišgad man bija: "Žurnāli Sieviete,Mājas konsultants un Privātā dzīve". Šogad "Žargonismi skolā". :) Kādi tev bij? :) es izdomāju,ka nav vērts turpināt,kas pabeigts,tas pabeigts. Man arī piemītoša īpašība,ka apnīk vienveidība tāpēc gribējās dažādību un paņemt citu tēmu. :D Pašai īstenībā interesanti kā tad īsti ir ar tiem žargoniem. Nākošgad,domāju ka arī būs cita tēma. :D Ja jāturpina tēma,tad manuprāt,grūti vēl ko pielikt,jo lielāko daļu jau esi uzrakstījis. Ja taisa 2atā,tad iespējams var turpināt,bet tā kā taisu viena,tad nu ir nedaudz jāsašaurina tas viss,lai gan, man parasti sanāk otrādi.  :D tā kā tā.. :)

0

33

Adrianna написал(а):

nē,pagaišgad man bija: "Žurnāli Sieviete,Mājas konsultants un Privātā dzīve"

oho..interesanti!!!
man bij "Daugavpils teātris" (foorši..gājām pie teātra direktores, mūs kkādā arhīvā ieveda tur visskas bij.. :) )
un otrs bij "Skaitļi literatūrā" - wnk gribējās pie literatūras skolotājas taisīt, kas bij arī kl. audzin.. bet šī tēma man ar patika - pētīju skaitļu nozīmes, vēlāk staigāju pa pilsētu, kā tik kāds skaitlis patrāpās, tā uzreiz domāju ko tas nozīmē.. :D nu un šajā darbā arī taisīju filmiņu :)

0

34

aNgeL написал(а):

oho..interesanti!!!

hehhee  bij diezgan interesanti,jo paņēmu speciāli 3 dažādus žurnālus un tad meklēju kopīgo,atšķirīgo,aptaujas un cilvēku viedokļus apkopoju, tīri tā neko. :)
Tomēr šī gada tēma liekas vēl interesantāka. :)

aNgeL написал(а):

man bij "Daugavpils teātris" (foorši..gājām pie teātra direktores, mūs kkādā arhīvā ieveda tur visskas bij..  )
un otrs bij "Skaitļi literatūrā" - wnk gribējās pie literatūras skolotājas taisīt, kas bij arī kl. audzin.. bet šī tēma man ar patika - pētīju skaitļu nozīmes, vēlāk staigāju pa pilsētu, kā tik kāds skaitlis patrāpās, tā uzreiz domāju ko tas nozīmē..  nu un šajā darbā arī taisīju filmiņu

:O baigā malace,klausies.  Super. :) hehhee arī izklausās interesanti.. Labprāt redzētu filmiņu.   :D  :rolleyes:

0

35

Adrianna написал(а):

baigā malace,klausies.  Super.  hehhee arī izklausās interesanti.. Labprāt redzētu filmiņu.

nu direktore bij draudzenes mammas paziņa :D nu teātris wsp ir mana mūža mīlestība un ..sapnis..
Tev varbūt skype ir ? nu varu ielādēt un linku ielikt tai primitīvajai filmiņai forumā, ja kas..

Adrianna написал(а):

Tomēr šī gada tēma liekas vēl interesantāka.

tēma Tev aktuāla,.. un tādēļ arī noteikti interesanta! īpaši jau cilvēku atbildes aptaujā.

0

36

ak, jāa. Tev, Adriana, smuka dikti profila bilde! atcerosm man žurnālā bij tāda bilde sen , sen.. un tolaik biju tādā sajūsmā!!! Adriana bij skaista! bet nu visvairāk viņa mani fascinēja savā baltajā kleitā pirmajās sērijās..kā atceros to pastaigu mežā...vijoles mūziku...  :love:

0

37

aNgeL написал(а):

nu teātris wsp ir mana mūža mīlestība un ..sapnis..Tev varbūt skype ir ? nu varu ielādēt un linku ielikt tai primitīvajai filmiņai forumā, ja kas..

Ja sapnis,tad tiecies pēc tā,visas iespējas. ;) Jādara to,kas patīk. :)
skype ir. ;)  niks = Espanola,domāju ka atradīsi,ja ne pasaki savu. :D :)

aNgeL написал(а):

tēma Tev aktuāla,.. un tādēļ arī noteikti interesanta! īpaši jau cilvēku atbildes aptaujā.

tā ir,jo arvien biežāk nākas dzirdēt daudz dažādu,interesantu izteicienu. :) Aktuāla,tas arī fakts,jo pateicoties žargoniem izmirst valsts valoda,lai gan iepriecina,ka pārsvarā cilvēki ir pret žargoniem un cenšas tos neizmantot,cik nu var spriest pēc 60 aptaujātajiem. :)

aNgeL написал(а):

ak, jāa. Tev, Adriana, smuka dikti profila bilde! atcerosm man žurnālā bij tāda bilde sen , sen.. un tolaik biju tādā sajūsmā!!! Adriana bij skaista! bet nu visvairāk viņa mani fascinēja savā baltajā kleitā pirmajās sērijās..kā atceros to pastaigu mežā...vijoles mūziku...

ooo,jaaa.  :love: šodien taisni caur wwwintv.ru noskatījos kādas 4 sērijas. mmm.. ļoti patika tas seriāls,tā atmosfēra un oriģinālais sižets un protams aktieri.  :love: Adrianna (Marianna Seoane) tur izskatās dabiski skaista tāda viņa arī ir,vismaz atšķirībā no citām aktrisēm, minimāli uzkrāsojusies. :D :)  Renzo (Mauricio Islasam)tā loma arī dikti piestāv.  ^^

0

38

Man arī tava profila bilde patīk, neesmu gan redzējusi "Amor real",bet aktieri Fernando Colunga un Adela Noriega arī ir baigie foršie.  :love:

0

39

Adrianna написал(а):

ooo,jaaa.   šodien taisni caur wwwintv.ru noskatījos kādas 4 sērijas. mmm.. ļoti patika tas seriāls,tā atmosfēra un oriģinālais sižets un protams aktieri.   Adrianna (Marianna Seoane) tur izskatās dabiski skaista tāda viņa arī ir,vismaz atšķirībā no citām aktrisēm, minimāli uzkrāsojusies.    Renzo (Mauricio Islasam)tā loma arī dikti piestāv.

oj, Renso ir Islasa labākā loma , manuprāt .. nu tāa viņam piestāv!!!!! Paloma ar skatījās Amor gitano un grieza mirkļus kur Adriana vai Renso un man sūtīja, tā ka arī ne īpaši sen redzēju 1. seriāla pusi :D

Adrianna написал(а):

Man arī tava profila bilde patīk, neesmu gan redzējusi "Amor real",bet aktieri Fernando Colunga un Adela Noriega arī ir baigie foršie.

paldies :) seriāls arī baigi foršs!! ak :D labāk neatsākšu par to domāt :D ar Palomu tikām līdz apt.30tai sērijai°( nu man tā laikam 4tā reize.. ) un tā gribas tālāk skatīties :D

eem...man tik daudz Espanolu izmeta .. :D laikam labāk ar manu niku, lai neuzaicinu kādu kas neesi Tu :D (nu jāa. iemesls iepazīties ar kādu...bet ..iztikšu šoreiz :D ) tātad mans - diaaniite1711 , gribu nomainīt savu skype, bet negribas ņemties ar to visu - visus no jauna aicināt utt..

0

40

Adrianna написал(а):

skype ir

drīkst. es arī tevi pameklēšu. ja neatradīšu, tad vari uzaicināt mani - esmu norkys12

Adrianna написал(а):

'tagad tiem,kas tik mācīsies vidusskolā būs vēl vairāk priekšrocību,bet tajā pat laikā vēl vairāk pienākumu un galvassāpju.

tātad man :D

aNgeL написал(а):

ZPD

man piedāvā nākamgad tādu rakstīt. nezinu vai piekrist.

aNgeL написал(а):

teātris wsp ir mana mūža mīlestība

mana arī  :love:

aNgeL написал(а):

gribu nomainīt savu skype

kāpēc?

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Lūdzu aizpildiet.