Paloma написал(а):Ak, zpd... tie senie laiki.. nu mums vispār bija viens zpd pa diviem gadiem jātaisa... Bet man patika, tēma pašai interesanta bija un tālu ar to tiku... vispār tādas atmiņas ar zpd.. tas mainīja manu dzīvi, ienesa ko jaunu, ko nebijušu...
Hehe, un puse tēmas ar twilight pilna. foooorši. vesels bars mēs te esam.
Tas labi,ka ar labām atmiņām. pirmais zpd man asociējās ar asarām un to,kā mani izsauca pašu pirmo un pirmo reizi prezentēt zpd. Asaras bij par to,ka bija ļoti maz laika,lai tiktu ar visu galā daudz kas bija jāpārtaisa. Kad stāstīju pirmā, tā teikt atklāju to visu pasākumu vidusskolai,tad bij neliels uztraukums,bet kā sāku runāt,tā viss bija kā vajag. Vislabāk patika atbildēt uz jautājumiem tur vienmēr var izpausties. Labākais moments,kas paliks prātā ir darba iesiešana. Gan jau,vēl 3. darbs būs nākamgad,cerams ka visu atcerēšos arī ar labām atmiņām un ar smaidu uz sejas.
Paloma написал(а):Hehe, un puse tēmas ar twilight pilna. foooorši. vesels bars mēs te esam.
Es jau tā vainīgā,kas sāka par tiem parakstiem runāt,Tev ar starpcitu foršs paraksts,kā jau lielākai daļai no Twilight bara.