TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Filmas un multfilmas » Meksikas filmu festivāls

Meksikas filmu festivāls

Сообщений 1 страница 20 из 39

1

No 16.janvāra līdz 22.janvārim kinoteātrī "Parex Plaza" pirmo reizi Latvijā, pateicoties Meksikas vēstniecībai Zviedrijā un Meksikas Goda konsulātam Latvijā, norisināsies Meksikas filmu festivāls.

http://www.forumcinemas.lv/files/items/News/meksikasff_web.jpg

Šī būs unikāla iespēja skatītājiem iepazīties ar krāšņo un karstasinīgo Meksikas kino pasauli, kur būs sastopami tādi pazīstami aktieri kā Erando Gonsaless, Daniels Martiness, Laura Hidalgo, Karmena Delgado un citi.

Kinofestivāla laikā būs redzamas tādas filmas kā "Burvju mākslinieks", "Karambols", "Zemē, kur nekas nenotiek", "Mezkāls" un "Marijas Elēnas kaislība". Pirms filmas "Marijas Elēnas kaislība" skatītājiem būs iespēja noskatīties arī īsfilmu "Debesu spogulī".

0

2

:O vot, šitos man gan jāredz!!

0

3

ne gluži par šo tēmu, bet nesen..laikam ap Jauno Gadu pa 1 kanālu rādīja Meksikas filmu - Esēnija. mani mazliet pārsteidza, ka JG programmā rāda tik vecu filmu, turklāt Meksikas :) bet jauki :)

0

4

:O

0

5

ev, mēs varētu uz kādu filmu aiziet. Kad kurš tiek? Tik vēlu kā pēc 20 kāds ar mani nāktu nākamnedēļ? Vai arī šo piekdien var.

0

6

Zemē, kur nekas nenotiek
En el País de no pasa Nada

Elēna ir precējusies ar Enriki, veiksmīgu uzņēmēju, tomēr viņas dzīve ir garlaicīga. Elēna dzīvo savu fantāziju pasaulē, kurā viņa ir supervarone. Taču kādu dienu viss mainās: Elēna atklāj, ka Enrike viņu krāpj. Kāds naivs pāris nozog Enriki. Arī padotie izstrādā plānu, kā atriebties. Tas ir sākuma punkts komēdijai, kurā satiekas un konfrontē dažādu sociālo slāņu pārstāvji.

Lomās: Fernando Luján, Julieta Egurrola, María Isasi, Carmen Guerrero, Álvaro Guerrero

Režisors: María del Carmen de Lara

Scenārists: María del Carmen de Lara, L. Sosa

Producents: Laura Imperiale, Jorge Sánchez, Alvaro Garnila

Filma spāņu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

Ir seanss 16.janvārī 20:45. Filma 1:31 gara. Tas nozīmē, ka ap 22:30 beidzas - kā reiz laiks mājās nokļūt gluži normāli.

0

7

nu es nez, vsp es visas filmas gribu redzēt :D bet nez vai tas būs naudas un laika ziņā iespējams :(

ow, nu piektdien... mani gaida istabas kārtošana, es mammai jautāju, bet galējās atbildes nav. njez.

0

8

par ko ir Marijas Elēnas kaislība? :D

0

9

angy, ne par to, ko tu domā.... :D

Debesu spogulī + Marijas Elēnas kaislības
En el espejo del cielo + La Pasion de Maria Elena

Debesu spogulī

Luiss, lauku zēns, vēlas noķert lidmašīnu, kuras atspulgs redzams dīķī pie kukurūzas lauka. Ar trešo mēģinājumu zēnam izdodas to noķert koka kastē. Lidmašīna rada tik lielu troksni, ka Luisam bail, ka viņa māte pamodīsies. Tāpēc zēns to noslēpj zem kukurūzas. Nākamajā rītā lidmašīna mirst.

Lomās: Malcom Vargas, Alicia Laguna

Režisors: Carlos Salces

Scenārists: Carlos Salcés, Blanca Montoya

Producents: Carlos Salcés, Blanca Montoya, Gabriel Beristain

----------

Marijas Elēnas kaislības

Creel pilsētā trīsgadīgs zēns ir notriekts ar mašīnu un nomirst. Viņa izmisusī 24 gadīgā māte, Raramuri kopienas pārstāve, pamet savu kopienu un pārceļas uz pilsētu. Šoferis, kurš atsakās atzīt savu vainu ir meksikāņu rasu sajaukuma. Maria Elena uzsāk ceļu caur Meksikas konvencionāliem juridiskiem kanāliem un Ramamuri tradicionālu tiesu, bet saskaras ar abu pušu aizspriedumiem.

Lomās: Maria Elena Duran Morales

Režisors: Mercedes Moncada

Filma spāņu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

Šito filmu rāda seansā 12:00.

0

10

albalonga написал(а):

angy, ne par to, ko tu domā....

ai jau  :disappointed: :D

0

11

svētdien nevar uz kādu??

0

12

nu svētdien ar Palo un cravey ejam uz Zvaigznes uz ledus.... :flirt:

0

13

da ne jau visu dienu...

pēc apraksta man interesanta liekas Mezcal (Mezkāls)

Отредактировано angelina (13.01.2009 19:17)

0

14

angelina написал(а):

pēc apraksta man interesanta liekas Mezcal (Mezkāls)

man ar. Nu nez, vai pēc tavas dzimenes būšu tik enerģijas pilna, lai uz kino ietu un pēc tam vēl uz ledus šovu. Nu moš, bet nesolu. Gaidām Palo - moš šī pievienojas.

Un par to filmu 20:45 - varam arī nākamnedēļ pirmdien, otrdien, trešdien vai ceturtdien vakarā iet.

0

15

albalonga написал(а):

Nu nez, vai pēc tavas dzimenes būšu tik enerģijas pilna, lai uz kino ietu un pēc tam vēl uz ledus šovu.

wow, lai kino sēdētu tik daaaaudz enerģijas vajag... lol... tur tak sēž kā kūka... un ledus šovu, cik es sapratu, tu arī tikai skatīsies. atrunas, atrunas...

0

16

angelina написал(а):

atrunas, atrunas...

:D

0

17

nu vot, paņirdz par mani, bet atbildes nekādas :P

0

18

:D

es teicu jau, ka padomāsu. A tu ar neko neatbildeji par to, vai nākamnedēļ kādā vakarā varam aiziet....

0

19

es arī PADOMĀŠU :P

0

20

:tired:  :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Filmas un multfilmas » Meksikas filmu festivāls