Nu es laikam netieku, lai arī gribētos.. pārāk vēlu tas tomēr...
Meksikas filmu festivāls
Сообщений 21 страница 39 из 39
Поделиться2314.01.2009 12:24
Nu beidz, es tad Mārupē būtu pēc 11... Tas tak vēlu...
un šobrīd labāk atturēties no iešanas uz kino... mamma nepriecātos, ka es tam naudu tērēju..
Поделиться2414.01.2009 13:04
nu beidz - nauda jau nebūtu problēma - es uzcienātu. Nu skaties - par to vēlumu jau saprotu, ka tādā vakarā to gabalu pa Mārupi iet nav jauki. A svētdien - cikos tās zvaigznes uz ledus sākas? Pirms tam nevaram ar angy uz kino?
Поделиться2514.01.2009 13:53
Nu man jau brauktu pretī noteikti.. bet nu vēls.. mjā.. Nu nezinu, šobrīd noteikti neesmu tādā stāvoklī, lai mēģinātu mammai ko tādu pajautāt.. Lai gna būtu jauki ar jums vakarā uz kino iet žēl, ka nevar pie tevis alby pēc tam braukt.. man pietrūkst nakšu pie tevis bet nu saprotu, kāda ir situācija..
Ledus sākas 19:30. Teorētiski, ja iekrīt labi seanss tad var tikt.. Cikos ir? Nu, es brīva tik ap kādiem 4 būšu, man svētdienas skola, tā ka... vajag ļoooti trāpīgu seansu
un ar kādu transportu līdz Arēnai vsp var aizbraukt?
Поделиться2614.01.2009 14:34
16:15 ir Carambols.
Karambols ir stāsts par El Vago, spēlētāju, kurš kādā spēlē vinnē biljarda salonu. Viņš ir profesionāls krāpnieks. Problēmas sākas, kad atgriežas uzņēmējs, kurš atbild par darījumu un izrādās ir kokaīna tirgotājs un zaglis. Lai varētu turpināt darboties, El Vago organizē karambola turnīru. Sagadīšanās pēc fināla spēlē viņam jāspēlē pret čempionu.
Lomās: Laura Hidalgo, Diego Luna, Daniel Martinez, Jesus Ochoa, Roberto Cobos
Režisors: Kurt Hollander
Scenārists: Kurt Hollander
Producents: Horhe Garsija
Поделиться2714.01.2009 14:49
uuuh, nu ja diakons neaizrausies, tad uz šo laiku es labi gribot varētu paspēt...
nu var jau noskatīties jebko, ja Meksikas un spāniski
Поделиться2814.01.2009 16:15
nu šitā filma tāda ok ar varētu būt. Nu davai - tad bizo uz seansu 16:15 un pēc tam uz ledu brauksim. Būs tāda piesātinātā diena.
Поделиться2914.01.2009 16:18
Nu man jau nekas pretī
hm, tātad visa svētdiena man aizņemta... Ok, domāsim
Поделиться3014.01.2009 18:09
Em..a šīm filmām nav promo youtube vai kaut kur citur??? Jo gribas gūt kaut kādu priekšstatu pirms iet
es nezinu, man liekas, ka meksikāņu filmas ir specifiskas...bet...man patīk Como ama una mujer, bet tā laikam ir spāņu, vai ne?
Поделиться3114.01.2009 18:55
Como ama una mujer
tu domā tās Dženiferas Lopezas TV miniseries?
Nu par treileriem tūbē - pameklē, moš it. forumcinemas lapā visu to filmu oriģinālie nosaukimi ir tā, ka mierīgi par kaut kādu info netā par filmām pameklēt.
Поделиться3214.01.2009 20:05
Nu par treileriem tūbē - pameklē, moš it. forumcinemas lapā visu to filmu oriģinālie nosaukimi ir tā, ka mierīgi par kaut kādu info netā par filmām pameklēt.
es jau mēģināju, bet man izmeta vis kaut kādu sviestu!
tu domā tās Dženiferas Lopezas TV miniseries?
jap...5 sērijas...par futbolistu un dziedātāju
Поделиться3314.01.2009 22:09
aha, nu tas jau bija Univision veidotas.
Поделиться3414.01.2009 22:42
aha, nu tas jau bija Univision veidotas.
Ja? Nezināju
Поделиться3519.01.2009 13:39
Ja? Nezināju
aha. Nu tas bija tv projekts. Filmas jau pavisam cita lieta.
Bijām vakar ar Palo un angy uz Carambola. Interesanta filma. Es tiešām nezināju tādu biljarda spēli kā Karambols, kur ir tikai trīs bumbas - dzeltena, sarkana un balta un galdā nav caurumu. Spēle ir par bumbu sasitieniem. Es joprojām neiebraucu, kā tur punktus skaita, bet tas ir interesanti. Bet kā galvenais varonis filmas beig;as teica - lai saprastu karambolu, tas ir jādzīvo. Man šķiet ar Meksikas filmām ir tā pat - lai saprastu Meksikas filmas, tās ir jādzīvo. Un mums tas laikam nav lemts. Tomēr man ļoti patika - tipizēti varoņi bez vārdiem - tikai ar iesaukām - El Perro, la pajarita, el mexicano u.c. It kā komēdija, bet iekšā arī asinis un sex. Vide burtiski netīra, varoņi arī - viņi nav sakopti un kārtīgi un ja aktieris atveido nabadzīgu neveikminieku, tad viņam patiešām ir gari, nekopti negagi, nevis kā Holivudā - ideāls manikīrs. Katrā ziņā šādas filmas noderētu ikvienam paskatīties, lai redzētu, ka filmu industrija nebeidzas vien ar Holivudas tipizētajiem ražojumiem un smukajām bildītēm. Te es ieteiktu arī krievu jaunā viļņa filmas (lielākā daļa starp citu ir fantastiska, turklāt daudz oriģinālāka nekā holivudiešiem), jo arī krievi filmē nesmukus, pat atklāti neglītus varoņus. Vēl protams neapšaubāmi jāatzīst, ka ir patīkami klausīties spāņu valodu no lielā ekrāna, turklāt nevis seri';alu vienkāršoto, literāro, masām saprotamo spāņu valodu, bet Meksikas ielu spāņu valodu. Man ļoti patika. Šovakar taisos aiziet uz Zemē, kur nekas nenotiek (En el País de no pasa Nada) - vienīgā komēdija meksikas kinofestivāla 5 filmu programmā. ja nekas nenoies griezi un aiziešu, tad pastāstīšu arī par šo filmu. Vēl ļoti gribu redzēt Mezkālu. Ja sanāks, tas iespējams rīt aiziešu.
Поделиться3619.01.2009 16:17
Bijām vakar ar Palo un angy uz Carambola. Interesanta filma. Es tiešām nezināju tādu biljarda spēli kā Karambols, kur ir tikai trīs bumbas - dzeltena, sarkana un balta un galdā nav caurumu. Spēle ir par bumbu sasitieniem. Es joprojām neiebraucu, kā tur punktus skaita, bet tas ir interesanti. Bet kā galvenais varonis filmas beig;as teica - lai saprastu karambolu, tas ir jādzīvo. Man šķiet ar Meksikas filmām ir tā pat - lai saprastu Meksikas filmas, tās ir jādzīvo. Un mums tas laikam nav lemts. Tomēr man ļoti patika - tipizēti varoņi bez vārdiem - tikai ar iesaukām - El Perro, la pajarita, el mexicano u.c. It kā komēdija, bet iekšā arī asinis un sex. Vide burtiski netīra, varoņi arī - viņi nav sakopti un kārtīgi un ja aktieris atveido nabadzīgu neveikminieku, tad viņam patiešām ir gari, nekopti negagi, nevis kā Holivudā - ideāls manikīrs. Katrā ziņā šādas filmas noderētu ikvienam paskatīties, lai redzētu, ka filmu industrija nebeidzas vien ar Holivudas tipizētajiem ražojumiem un smukajām bildītēm. Te es ieteiktu arī krievu jaunā viļņa filmas (lielākā daļa starp citu ir fantastiska, turklāt daudz oriģinālāka nekā holivudiešiem), jo arī krievi filmē nesmukus, pat atklāti neglītus varoņus. Vēl protams neapšaubāmi jāatzīst, ka ir patīkami klausīties spāņu valodu no lielā ekrāna, turklāt nevis seri';alu vienkāršoto, literāro, masām saprotamo spāņu valodu, bet Meksikas ielu spāņu valodu. Man ļoti patika. Šovakar taisos aiziet uz Zemē, kur nekas nenotiek (En el País de no pasa Nada) - vienīgā komēdija meksikas kinofestivāla 5 filmu programmā. ja nekas nenoies griezi un aiziešu, tad pastāstīšu arī par šo filmu. Vēl ļoti gribu redzēt Mezkālu. Ja sanāks, tas iespējams rīt aiziešu.
izklausās ļoti interesanti. Vismaz guvu priekštatu beidzot par to fimu. Un jā, spāņu valoda, tas ir jauki. Bet pati neiešu, jo nav laika.
Поделиться3719.01.2009 17:56
man Mezkāls nesanāks ar baigi gribēju. bet vēl vienu man noteikti vajag. nebija kkāda 18:30??
Отредактировано angelina (19.01.2009 17:57)
Поделиться3819.01.2009 18:23
El Mago laikam.
Поделиться3919.01.2009 19:39
man da jebko