Hmm, nu tad jūs pārējās domājiet ko un kā, jo nu mēs ar aNgeL jau nu noteikti būsim krietni agrāk - 18:00 tas ir vsp pēdējā līnīja pirms tam pat jau jābūt!
27.aprīlī Rīgā Enrike Iglesiass!!!!!!!!!!!
Сообщений 61 страница 80 из 182
Поделиться6210.03.2009 13:57
Hmm, nu tad jūs pārējās domājiet ko un kā, jo nu mēs ar aNgeL jau nu noteikti būsim krietni agrāk - 18:00 tas ir vsp pēdējā līnīja pirms tam pat jau jābūt!
mhm... tas gan.rinda jau būs liela! varēsim jukt prātā pus dienu kgan anyway būs forši.. kā nekā kopā
Поделиться6310.03.2009 15:21
mjāā... līdz tādam es vēl neesmu tikusi.. lai es par kādu aktieri/dziedātāju/whatever tādā veidā fanotu Lai kā dievinātu, lai kā patiktu, bet tā gluži nedomāju man tas tik interesanti liekas... tāda attieksme...
nuuu neteiksim,ka tas ir kāds īpašas attieksmes veids,tādus pašus vārdus varētu teikt par daudziem citiem aktieriem sākot ar Aštonu Kačeru - bezgalībai vnk viņos piemīt tas skaistums,kurš piesaista,domāju tas ir tas pats,kas ieraudzīt savā uztverē ko ļoti pievilcīgu un vnk to atklāti pateikt. Manā gadījumā tā nav beigšanās nost un trakošana pēc kādas zvaigznes,jo to pašu varētu pateikt par kādu garāmgājēju,kurš ir pievērsis manu uzmanību ar sevi (vienalga vai tie ir mati,apģērbs vai gaita kas mani piesaista un patīk..)un es par viņu padomāju kādu laiciņu. Kā saka fanošana bez visām pārspīlēšanām nav tā ka tur kāda īpaša attieksme,vnk jūsmošanās par to,kas piesaista. (varbūt neprotu izskaidrot,bet tā tas ir priekš manis)
Parunāju ar vienu cilvēku, kurš bieži apmeklē ārzemju un wsp koncertus arēnā un kuram ir pieredze ar to..Nu man pateica, ka ja Arēnā, tad dabūt autogrāfus utt varam necerēt..un ja gribas iespējami tuvu tikt skatuvei, tad jāsāk tur būt no kaut kur 14:00. Man jau iebildumu nav
Esmu bijusi uz dažiem koncertiem un cik zinu,tad 14:00 jūs varat to4 nenākt Ja vien gribat gandrīz 4 h stāvēt kājās pie Arēnas Rīga, un starpcitu Būs iesildītāji? parasti tādi ir,tad jāņem vērā,ka Iglaseass būs kādos labi ja 18:30 iespējams,pat 19:00 uz skatuves, tā kā domāju,ka var būt tur ap kādiem 17:20 tās 1000 biļetes ,ja paspēj tās nopirkt,tāpat būsi tuvāk par pārējiem,kuri nav fanu zonā. Atceros to pēc LP koncerta.. Galvenais,lai priekšā nestāv 2metrīgi cilvēki,tad jau būs ok
Поделиться6410.03.2009 15:43
Ieeja no 18:00
Ieslidītāji 19:30
Enrike sāk dziedāt 20:30
Beidzās 22:30
tā ka būs iesildītāji
Esmu bijusi uz dažiem koncertiem un cik zinu,tad 14:00 jūs varat to4 nenākt
nu re.. i kam tagad ticēt? viens saka vienu, otru otru.. nu ta jau redzēs. ja ar Palomu, tad kaut tuksneša vidū diennaktis īpaši ja jāgaida kkas tāds kā Iglesias
Поделиться6510.03.2009 15:44
nu vot..galvenais tikt līdz tām biļetēm fanu zonā.. !!! kaut kā!!!!!!
Поделиться6610.03.2009 16:09
nu re.. i kam tagad ticēt? viens saka vienu, otru otru.. nu ta jau redzēs. ja ar Palomu, tad kaut tuksneša vidū diennaktis īpaši ja jāgaida kkas tāds kā Iglesias
Nē,nu tici kam vēlies Tāpat jau tur fanu zonā maksimāli ielaidīs 1000 fanus ne vairāk,jo savādāk visi būs,kā saspiesti tomāti tāpat jau spiedīsies,bet nebūs tik traki jo tomēr',ja cenās ir atšķirība starp fanu zonām un parastajām stāvvietām,tad tiešām var nākt ar mierīgu sirdi uz 17:00 vai 17:20
tā ka būs iesildītāji
ļoti interesanti,kas tie būs..
nu vot..galvenais tikt līdz tām biļetēm fanu zonā.. !!! kaut kā!!!!!!
jā ,jo parastās stāvvietas,tas būs tizli,lai neteiktu vairāk..patālu no skatuves..protams,nevar zināt,kādu skatuvi ir pieprasījis Iglesias. Pinkai bija kā modes skatē izvirzīta mēle,ka skatītāji varēja ielenkt no labās un kreisās puses. Ta jau redzēs.
Поделиться6710.03.2009 20:08
nuuu neteiksim,ka tas ir kāds īpašas attieksmes veids,tādus pašus vārdus varētu teikt par daudziem citiem aktieriem sākot ar Aštonu Kačeru - bezgalībai vnk viņos piemīt tas skaistums,kurš piesaista,domāju tas ir tas pats,kas ieraudzīt savā uztverē ko ļoti pievilcīgu un vnk to atklāti pateikt. Manā gadījumā tā nav beigšanās nost un trakošana pēc kādas zvaigznes,jo to pašu varētu pateikt par kādu garāmgājēju,kurš ir pievērsis manu uzmanību ar sevi (vienalga vai tie ir mati,apģērbs vai gaita kas mani piesaista un patīk..)un es par viņu padomāju kādu laiciņu. Kā saka fanošana bez visām pārspīlēšanām nav tā ka tur kāda īpaša attieksme,vnk jūsmošanās par to,kas piesaista. (varbūt neprotu izskaidrot,bet tā tas ir priekš manis)
nu.. jā.. vnk man tā nekad nav bijis...
mhm... tas gan.rinda jau būs liela! varēsim jukt prātā pus dienu kgan anyway būs forši.. kā nekā kopā
ja ar Palomu, tad kaut tuksneša vidū diennaktis īpaši ja jāgaida kkas tāds kā Iglesias
ak dieniņās... es izkusu!!! bet varu atbldēt tieši ar to pašu! nu lab, var neiet no 2iem stāvēt, bet no kādiem 4iem noteikti var iet tusēt pie Arēnas nu lab, nāks tuvāk, izdomāsim!!
aaaa - es šodien beidzot redzēju plakātu!!! Un tgd katru dienu redzēšu, braucot uz augstskolu un no tās! viņš tik skaists uz tās afišas! un vēl 2 vietās centrā redzēju! Un veikalā dzirdēju dziesmu viņa un žurnālā vienā arī reklāmiņa - aaaah
Поделиться6810.03.2009 20:15
Tāpat jau tur fanu zonā maksimāli ielaidīs 1000 fanus ne vairāk,jo savādāk visi būs,kā saspiesti tomāti
ļoti interesanti,kas tie būs..
ak, Tu man paniku vislaik dzen pieminot skaitli 1000! tas ir tik...hmm..maz?
aaaa - es šodien beidzot redzēju plakātu!!! Un tgd katru dienu redzēšu, braucot uz augstskolu un no tās! viņš tik skaists uz tās afišas! un vēl 2 vietās centrā redzēju! Un veikalā dzirdēju dziesmu viņa un žurnālā vienā arī reklāmiņa - aaaah
kārdinātāja! beidz tak! man tādi plakāti nespīd nemaz pilsētā
Поделиться6910.03.2009 21:27
Tas vēl,laikam,tikai sākums iesildīšanās tā teikt. vēl joprojām neticās,bet tā man ir bijis ar visiem koncertiem uz kuriem esmu bijusi Pink,Linkin park un Korn...nu dien neticeeju,bet viens vakars un ir iespēja noticēt neticamajam.
ak, Tu man paniku vislaik dzen pieminot skaitli 1000! tas ir tik...hmm..maz?
sry laikam tas ir mans neglābjamais optimisms(pa reizei arī tāds gadās ),ka iekļausimies tajā skaitlī.
Отредактировано Adrianna (10.03.2009 21:31)
Поделиться7010.03.2009 21:34
laikam tas ir mans neglābjamais optimisms(pa reizei arī tāds gadās ),ka iekļausimies tajā skaitlī.
njāa.. no ādas var izlīst ar to visu! kaut kā tak ir jāiekļaujas!!!! mēs pelnījām! kaut gan anyway būs tādi kas neiekļausies..un tas ir skumji
Отредактировано aNgeL (10.03.2009 21:34)
Поделиться7110.03.2009 21:53
njāa.. no ādas var izlīst ar to visu! kaut kā tak ir jāiekļaujas!!!! mēs pelnījām! kaut gan anyway būs tādi kas neiekļausies..un tas ir skumji
es domāju,pat tie kuri neiekļausies,gan jau nebūs zaudētāju lomās,tāpat dzirdēs,redzēs. Cerēsim uz labāko.
Поделиться7210.03.2009 21:58
es domāju,pat tie kuri neiekļausies,gan jau nebūs zaudētāju lomās,tāpat dzirdēs,redzēs. Cerēsim uz labāko.
nē, nu loģiski, ka zaudētājos nebūs, ja vien tiks koncertā!
Поделиться7311.03.2009 15:27
Ieeja no 18:00
Ieslidītāji 19:30
Enrike sāk dziedāt 20:30
Beidzās 22:30
Vuhūūūūūū!!!!
Поделиться7411.03.2009 20:36
ak..2 stundas dziedās viņš.. 2 stundas skatīties uz viņu..aaahh beet tomēr - jāsāk konstruēt laika palēnināšanas mašīnu
Поделиться7511.03.2009 20:43
njā, nu es laikam no mums te vienīgā, kura nejūdzas ar Enriki. Pat fiziski par viņu tik ļoti nefanoju. Nu dziesmas man patīk, bet ne visas. Laikam man mīļākā viņa dziesma ir Rytm Divine.
Поделиться7611.03.2009 20:48
njā, nu es laikam no mums te vienīgā, kura nejūdzas ar Enriki. Pat fiziski par viņu tik ļoti nefanoju. Nu dziesmas man patīk, bet ne visas. Laikam man mīļākā viņa dziesma ir Rytm Divine.
Šķiet, ka to jau pamanīju, ka nejūdzies nu nekas.. centīšos saprast Bet galvenais, ka ir dziesmas , kuras Tev patīk un ka arī dosies uz koncertu!!!! un ja paspēsi dabūt biļetes fanu zonā, tad mīlēšu Tevi līdz mūža galam
Отредактировано aNgeL (11.03.2009 20:49)
Поделиться7712.03.2009 19:18
Alby, es arī tāda Uz koncertu eju galvenokārt labi atpūsties un uzkrāt pozitīvo lādiņu, dziesmas man viņa vairākas patīk, bet nav tā kā, piem., ar manu daiļslidošanu , mīļākās dziesmas laikam ir no Insomniac albūma "Wish I was your lover" un tā no seriāla ar Kolungu un Gonsalesu - "Nunca te Olvidare"
Отредактировано cravey (12.03.2009 19:19)
Поделиться7812.03.2009 21:30
He, jūsu nosauktās man arī ļoooti patīk! tāpat kā vēl čupiņa citu! Bet nu nav tā, ka visas tik ļoti patiktu
bet kopumā - dievinu viņu! nu mums ar aNgeL viņš vispār ir kkas īpašs!!!
Поделиться7913.03.2009 11:25
Es vakar novilku visus viņa spāņu albūmus ( kopā 4 )!!!! Patiiiiiiiiik
Поделиться8013.03.2009 11:57
klauuuuu!!! Man ir jaunumi!! Cik mēs te esam, m??? Karoče- 6 biļetes var dabūt jau no šodienas!!
Man viens cilvēks piedāvāja izmantot viņam atsūtīto kodu - tip kā FBI kluba biedram piedāvā iepriekšpārdošanā iegādāties!!!
Man šķiet tas ir jāizmanto!! alby - var tev to lūgt?? Es tev nosūtīšu to kodu, kas tur jāievada, pērkot netā!!! Labi?????
āāāāāā - neticami!!! Tas nozīmē daudz lielākas iespējas uz fanu zonas biļetēm!!!!