TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » 27.aprīlī Rīgā Enrike Iglesiass!!!!!!!!!!!

27.aprīlī Rīgā Enrike Iglesiass!!!!!!!!!!!

Сообщений 81 страница 100 из 182

81

Paloma написал(а):

klauuuuu!!! Man ir jaunumi!! Cik mēs te esam, m??? Karoče-  6 biļetes var dabūt jau no šodienas!!
Man viens cilvēks piedāvāja izmantot viņam atsūtīto kodu - tip kā FBI kluba biedram piedāvā iepriekšpārdošanā iegādāties!!!
Man šķiet tas ir jāizmanto!! alby - var tev to lūgt?? Es tev nosūtīšu to kodu, kas tur jāievada, pērkot netā!!! Labi?????

āāāāāā - neticami!!! Tas nozīmē daudz lielākas iespējas uz fanu zonas biļetēm!!!!

Tas būtu lieliskāk par lielisku! :love:

0

82

Karoč biļetes 6 ir nopirktas un sanāk nākampiektdien vai arī aiznākamnedēļ biļetes dabūšu. Visi sakam paldies Palo un viņas kontaktiem!!!!!!!!!!

0

83

Ja kādam vēl bez mums 6, kuras bijām pieteikušās un kurām jau ir nopirktas biļetes, vēl vajag biļeti, rakstiet te un es pirmdien mēģināšu nopirkt.

+1

84

MILZīGS PALDIES MūSU FORšAJāM - PALOMAI UN ALBALONGAI UN PALOMAS KONTAKTIEM!!!!! http://i48.photobucket.com/albums/f215/albalonga/Forums/53ec18a9c54471a7938a38d615c86861.gif

0

85

Āāāāā, supeeeerrr!!! LIELS PALDIES MŪSU ABĀM SUPERĪGAJĀM DĀMĀM!!! MUCHAS GRACIAS :jumping:

0

86

WIIIIIIIIIIIIII..super, super, super!!!!!!!!!!!!!!!!  :love:  :love:  :love:  Paaaldies, Albyyy!!! Bučas Tev!!!!
Palomai būs atsevišķa buča no manis.. :D  :blush:

0

87

:D

0

88

Bet tas ir tiiik lieliski!!!!!!!!!! Pēdējo reizi es tik laimīga esmu bijusi laikam pirms 2 gadiem!! (kaut gan tad laikam tomēr biju vēl laimīgāka..bet runa nav par to šobrīd!)  wiiiiiiiiiii  :love:

0

89

Aaaaaaaaah mīļš,mežonīgs pāaaldies Alby un Paloma!!!!!!!!!!! ^^  :love:  Yīhāaa,Enrique here we come. :D ^^  :glasses:  :flirt:  :love:

0

90

Es jau šodien kārtīgi sahugoju savu kontaktu par šo iespēju!!! :D
Tak es no rīta kā apreibusi biju, kad šito man piedāvāja! :D
Aaa, bet kāds prieks, ka biļetes beidzot ir dabūtas!! Ka nav vairs jāuztraucas, jānervozē utt.!!!
alby - milzīgs paldies, ka nopirki!!!!!!! :love:
bet nabaga karneolieši...viņiem šodien bija jāsamierinās ar manu iglesiasīgo garastāvokli! :D  ak, un tējas namiņā skanēja pat divas viņa dziesmas! ^^ Nu vismaz viena tur parasti skan noteikti :D
Un... aizstāvot Iglesiasu, es nonācu sniega kupenā. :D Bet toties pabaroju dažu labu ar sniegu :D starp citu, to pašu kontaktu :D

0

91

:rofl:

0

92

Paloma написал(а):

Un... aizstāvot Iglesiasu, es nonācu sniega kupenā.

ak...cik aizkustinoši!! :) Malacis!! Es lepojos ar Tevi, ka upurējies viņa dēļ http://i48.photobucket.com/albums/f215/albalonga/Forums/53ec18a9c54471a7938a38d615c86861.gif

0

93

aNgeL написал(а):

ak...cik aizkustinoši!!  Malacis!! Es lepojos ar Tevi, ka upurējies viņa dēļ

paldies, paldies, paldies! :D
Es tak nevarēju pieļaut "Hero" izķēmošanu! :D

0

94

Paloma написал(а):

Es tak nevarēju pieļaut "Hero" izķēmošanu!

K-Ko???? :O Nu kas par cilvēkiem..

0

95

aNgeL написал(а):

K-Ko????  Nu kas par cilvēkiem..

vot vot... par to vismaz sniegu pagaršoja... :P bet labi, ka šim cilvēkam tāda attieksme pret viņu no tā skatpunkta raugoties, ka mēs tikām pie koda un iepriekšpārdošanas biļetēm! :D

0

96

Paloma написал(а):

bet labi, ka šim cilvēkam tāda attieksme pret viņu no tā skatpunkta raugoties, ka mēs tikām pie koda un iepriekšpārdošanas biļetēm!

tas gan!! :) :) :)

0

97

es lūdzu nevarētu kaut kā uz vēl vienu biļeti pieteikties?!...
ļoti gribas uz konci, varbūt neesmu kaislīga Enrikes fane, bet ļoti patīk viņa mūzika, spāniskā izcelsme, un koncertam jābūt lieliskam... :)

0

98

lusita

Mēģināšu pirmdien nopirkt tev biļetei, bet ja nebūs vairs fanu zonā, tad ņemt vai neņemt vienkārso stāvbiļeti????

0

99

Tāks - es nezinu, kas jums un kā jums ar mācībām, bet uzskatu, ka vienu dienu noteikti drīkst bastot, pat divas drīkst. :D  Tātad 27. un 28. aprīlī es būšu brīva. Ejam uz konci un tad dodamies pie manis pārnakšņot un tad 28. kā nu kurš un kā nu cikos dodas prom. Pagaidām tātad esam sešas. Nu ja lusitai sanāks man biļeti nopirkt - tad 7. Principā nu kaut kā laikam ar saspiešanos visus sanāks izguldīt. Ta kaut kā. Ko sakat?

0

100

Neko daudz vēl negribu plānot un domāt.. Man vēl bail, ka šie sadomās kaut ko svarīgu 27tajā vai 28tajā universitātē.. tas būtu tik loģiski! kaut gan pirmdien tā kā nevajdzētu nekam būt. otrdiena gan tāda apdraudēta.. ta jau redzēs..nāks tuvāk šis laiks, tad zināšu..

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » 27.aprīlī Rīgā Enrike Iglesiass!!!!!!!!!!!