TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » 27.aprīlī Rīgā Enrike Iglesiass!!!!!!!!!!!

27.aprīlī Rīgā Enrike Iglesiass!!!!!!!!!!!

Сообщений 141 страница 160 из 182

141

nu it kā vel ir biļetes fanu zonā par Ls 35. Tev nopirkt, mary?

0

142

"Koncertaģentūra "FBI" informē: latino zvaigznes Enrikes Iglesiasa (Enrique Iglesias) koncertu "Arēnā Rīga" 27. aprīlī iesildīs dziedātāja no Nīderlandes – Esme Dentersa (Esmée Denters), kas lielu atpazīstamību ieguvusi videofailu apmaiņas vietnē "YouTube"."

0

143

no Delfi!

"Arēnā Rīga" 27. aprīlī koncertu sniegs Enrike Iglesiass. Portāls “Delfi” sadarbībā ar koncerta organizatoriem aicina piedalīties konkursā un laimēt iespēju tikties ar dziedātāju. 

Konkurss norisināsies trijās kārtās. Pirmajā kārtā – vienkāršāki jautājumi, nākamajās būs sarežģītāki, taču – ne īstiem Iglesiasa faniem (īstām fanēm). Katra kārta norisināsies vienu nedēļu (30.03.-6.04.; 7.04.–14.04.; 15.04.-22.04.). Noslēdzoties pēdējai kārtai, notiks izloze, kurā noskaidrosim divus uzvarētājus – Meet & Greet karšu ieguvējus.

Šobrīd noslēgusies pirmā kārta. Paldies visiem, kas iesūtīja atbildes! Saņemtas 159 pareizas atbildes. 7.aprīlī sāksies nākamā kārta... Lai veiksme!

Konkursa uzvarētāji varēs saņemt Enrikes Iglesiasa autogrāfu, sasveicināties, nofotografēties kopējai fotogrāfijai, pārmīt kādu vārdu ar dziedātāju par interesējošām tēmām. Balva ietver arī koncerta biļeti - stāvvietu fanu zonā līdzās skatuvei.

Ja kādu interesē - 1. kārtas atbildes

Konkursa atbildes:

1. Enrike Iglesiass debitēja kā dziedātājs:
mūziklā “Hello, Dolly!”

2. Ar kādu skatuves vārdu Enrike Iglesiass piedāvāja savus pirmos demo ierakstus?
Enrike Martinez

3. Kādas populāras grupas dziesmas kaverversija ir Enrikes Iglasiasa izpildītais 90. gadu singls ‘Solo en Tí’:
Yazoo ‘Only You’

4. 2000. gadā Enrike Iglesiass izdeva singlu ‘Your My Number 1’. Ar kuru dziedātāju šī dziesma tika iedziedāta Austrumeiropas tirgum?:
Alsou.

5. Latvijas radiostacijās savulaik skanēja populāra Enrikes Iglesiasa dziesmas kaverversija. Kura pašmāju grupa to izpildīja?:
The Hobos

6. Savā pirmajā pasaules tūrē Enrike Iglesiass devās:
pēc otrā albuma izdošanas

Отредактировано aNgeL (11.04.2009 11:41)

0

144

Vairs gan jau jēga šo info likt... bet tāpat!!!! Bļāāāviens!!!!!!! kā varēja palaist garām pirmo kārtu un nekā neuzzināt par konkursu????? vismaz man šodien tā bija pirmā dzirdēšāna :( :( :(

0

145

o.O
Tas ir... šausmīgi!!!  :'( :'( :'(  mjāā... bik par vēlu :( :( :(

0

146

Paloma написал(а):

Tas ir... šausmīgi!!!      mjāā... bik par vēlu

vo vo...man tagad tāda pastulba jušana.. iespējams to konkursu neizietu..jautājumu arī 2. kārtā nav tie vieglākie..bet bet..vismaz mēģinātu jau noteikti,ja agrāk zinātu..
nju..dažiem paveiksies! :)

0

147

aNgeL написал(а):

vo vo...man tagad tāda pastulba jušana.. iespējams to konkursu neizietu..jautājumu arī 2. kārtā nav tie vieglākie..bet bet..vismaz mēģinātu jau noteikti,ja agrāk zinātu..
nju..dažiem paveiksies!

jā nu šitā viņi piesaita tos cilvēkus,kas nav dabūjuši biļetes,kuras vēlējušies un tos,kuri vēl domāa.. kkā jau vajag no tām biļetēm tikt vaļā.. :D Lai gan kas to lai zin.. raksta vienu,a dzīvē kas pavisam cits.. :)

0

148

Enrikes Iglesiasa koncertā būs 20 metrus gara skatuves mēle

Dziedātāja Enrikes Iglesiasa (Enrique Iglesias) koncerta vajadzībām "Arēnā Rīga" tiks būvēta apjomīga skatuve, kuras papildinājums - mēle iesniegsies halles stāvlaukumā 20 metru garumā. Šāda T veida skatuves konstrukcija nodrošinās iespēju redzēt mūziķi iespējami tuvu arī stāvlaukumā tālāk esošajiem, portālu "Delfi" informē koncertaģentūras "FBI" pārstāvji.

Nepieciešamā skaņas, gaismu un video tehnika uz Latviju tiks transportēta piecās kravas automašīnās, savukārt tehniskā komanda ieradīsies četros autobusos. Skatuves uzbūves darbi sāksies 27. aprīļa agrā rītā. Lai nokļūtu uz skatuves, mūziķis, atklājot koncertu, izmantos speciālu liftu.
Iepriekšējās turnejās Enrike Iglesiass klātesošajiem vienmēr sagādājis kādu pārsteigumu, piemēram, dziesmas 'Hero' laikā uz skatuves aicinot kādu no koncerta apmeklētājām. Arī gaidāmajā koncertā Rīgā mūziķis apsolījis ne tikai iespaidīgu uzstāšanos, bet arī īpašu pārsteigumu apmeklētājiem.

Kā ziņots, Enrikes Iglesiasa koncerts notiks pirmdien, 27. aprīlī, "Arēnā Rīga". Uz koncertu pārdošanā vēl pieejamas sēdvietas 35 Ls cenu kategorijā. Biļetes nopērkamas "Biļešu servisa" kasēs.

0

149

ak, cik foršīīīīīīīī!!!!! Šī diena tuvojas!! nemaz nebrīnos, ka viņam tur būvēs lielu skatuvi un visu ko klāt.. :D Interesanti, kādus ta pārsteigumus šis izdomājis :P gan jau arī uz Hero izsauks kādu sev meiteni.. ja vien nav mainījis šo tradīciju.

0

150

Āāāāāāāāāāāā, palika tikai 6dienas! ^^
Es vairs nespēju izturēt, gribu Enriki!!!!!!!!!!!!!!!!! :love: :love: :love:

0

151

cik jocīgi. Man ir tā, ka varētu savu biļeti kādam uzdāvināt... :confused:

0

152

albalonga написал(а):

Man ir tā, ka varētu savu biļeti kādam uzdāvināt...

Kapēc? :D

0

153

nez, nav nekādu izjūtu. Vairāk tāda kā pienākuma sajūta, ka jāiet uz konci, jo man tādi rock/pop konči slēgtās telpās nepatīk, tikai brīvā dabā vasarā, Visa tā saspiestība un ka tev uz kājām kāpj. Un galīgi neesmu Enrikes fanāte. Kaut kad vienu brīd biki it kā fanoju, bet tagad galīgi nē.

0

154

Ek jocīgā alby. :D
Man koncerti vispār kā šķira patīk, un ja vēl tāāāadi kā šis! :love:
Bet tā skatuve... super protams... bet tas sarežģī stratēģiju, kur stāvēt, lai labāk un vairāk redzēt. :D :blush:
Tik maz palika!! :O  aaa, laiks tomēr iet patīkami ātri! :shine:

0

155

He he, man ar gribas konci ātrāk, gribas no skolas bišk atslēgties, jo tā kā man jau tagad sākas eksāmeni un beidzas mācības lēnām (vakar beidzās angļu val., uzrakstījām pedējo kd :) ), tad jau tagad ir udēns garša nedaudz mutē :(

Interesanti, kas tas par pārsteigumu būs :D

0

156

Ev, mēs katrs pa sevi braucam vai kopā? :)

0

157

nu ir tā, ka es beidzu darbu 17 un tad braucu uz Arenu. Jūrmalas meiteņu biļetes ir pie manis. Varam tikties centrā un braukt kopā.

0

158

albalonga написал(а):

Varam tikties centrā un braukt kopā.

Ideāli! :) Tad mēs ar Adri un Lusitu būsim pirms 17! ^^

0

159

oki

0

160

Tad mēs braucam ar vilcienu, kas no Slokas ir 16:03 un Rīgā viņš ir 16:54! :)
Tiekamies pie Origo pulksteņa? :)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » 27.aprīlī Rīgā Enrike Iglesiass!!!!!!!!!!!