Ou, paldies, par linku.
Jā, un tie kadri. ah, bet cik tur vairs palika gaidīt.
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Twilight Saga » New Moon (viss par un ap filmu)
Ou, paldies, par linku.
Jā, un tie kadri. ah, bet cik tur vairs palika gaidīt.
ah, bet cik tur vairs palika gaidīt.
Jap, novembris tuvojas! Ahh, vēl tik maz!
Nedaudz vairak par menesi ir palicis lidz pirmizradei!!!Nevaru vien sagaidit:)))
Es jau tagad varu teikt ka iesu skatities loti daudz reizu:)Varbut kadreiz varetu visi kopa aiziet?Gribu lidz Talinai ar jums visam iepazities!!!
Jap, uz kinīti ar ofīc iešu. ar družku jau sarunājam ka iesim.
Varbut kadreiz varetu visi kopa aiziet?
Mh. foršs piedāvājums.
Ak,ja un man no Lielbritanijas atveda gramatu par filmu-tada pati bija ari par Twilight.Tur ir tik daudz fantastisku foto!!!Varbut pie mums ari pardos driz.
Отредактировано *Heaven* (19.10.2009 20:04)
Ak,ja un man no Lielbritanijas atveda gramatu par filmu-tada pati bija ari par Twilight.Tur ir tik daudz fantastisku foto!!!
Ouč, super.
Varbut pie mums ari pardos driz.--
Gan jau, vismaz vajadzētu
Mh. foršs piedāvājums.
cerams ka visi tam piekritis butu lieliski sedet ar cilvekiem kuri tevi saprot un neskatisies ka uz trako kad saksi raudat vai apspriest cik Edvards ir perfekts:))))
Ouč, super.
Ja gribat,es varetu nofotografet bildes un kaut kur tas ielikt lai visi varetu apskatities!
Ja gribat,es varetu nofotografet bildes un kaut kur tas ielikt lai visi varetu apskatities!
Vai, tas būtu tik foršii! Es, labprāt gribētu redzēt.
Vai, tas būtu tik foršii! Es, labprāt gribētu redzēt.
Nu tad gaidiet:))Visdrizak rit viss jau bus gatavs
Ok.
Starp citu vislabak butu uz kino iet kada no pirmdienam,jo tur ir atlaides:))Mums tacu valsti ir krize-vajag ekonomet
Starp citu vislabak butu uz kino iet kada no pirmdienam,jo tur ir atlaides:))
Nemaz nezināju. sen kinīti neesu bijusi. Hah, bet baigi forši, man tieši 1dienas brīvas.
Nemaz nezināju. sen kinīti neesu bijusi. Hah, bet baigi forši, man tieši 1dienas brīvas.
Nu cik vispar viss ideali sanak:)))Pirmdien biletes lidz 18.00 ir tikai 1.99Ls!!!
Mm, pat ļoti apmierina.
Cik, tu mums zinoša,
Cik, tu mums zinoša,
Kad runa ir par Sagu es zinu visu:)))Bet patiesiba es ari reti eju uz kino,bet internets palidz atrast jebkuru informaciju:)))
Ieliku linku uz saundtreku pie mūzikas ielādes
Ak,ja un man no Lielbritanijas atveda gramatu par filmu-tada pati bija ari par Twilight.Tur ir tik daudz fantastisku foto!!!Varbut pie mums ari pardos driz.
Wow, kūl! Man jau draudzene Ziemassvētkos piesolīja uzdāvināt.
The Twilight Saga: New Moon Preview
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kB_UKVM_dYw[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UMs-1vkHCbY[/youtube]
Eclipse (viss par un ap filmu) | Twilight Saga | 01.02.2012 |
Twilight | Twilight Saga | 07.10.2009 |
APSPRIESTO / IETEIKTO GRĀMATU APKOPOJUMS | Grāmatas | 09.07.2012 |
Вы здесь » TelenovelesLV » Twilight Saga » New Moon (viss par un ap filmu)